П'ятниця, 19.04.2024, 06:31















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Березень » 16

   Виставка «Сучасні заклади освіти» є широкомасштабним професійним заходом в Україні, який представляє найбільшу кількість національних закладів освіти, а також закордонних навчальних закладів та освітніх агенцій, наукових установ, підприємств, що презентують технічне обладнання та програми для впровадження в освітню практику.  Церемонія нагородження учасників відбулася 15 березня 2018 року.

Нагадуємо, що метою виставки є об’єднати зусилля учасників освітнього процесу в пошуку ефективних шляхів підвищення якості освіти, розвитку національних і міжнародних освітніх проектів і програм, узагальнити та поширити кращий інноваційний досвід освітньої та наукової діяльності, сприяти розширенню перспективних форм міжнародного співробітництва, обговорити шляхи реалізації завдань сучасного етапу реформування національної освіти, продемонструвати педагогам і фахівцям новітні засоби навчання, обладнання для предметних кабінетів, проекти, програми та рішення для вдосконалення освітнього процесу.
Вітаємо  Старововчинецький ліцей з перемогою і бажаємо подальших звершень і високих досягнень на освітянській ниві!!!
 
Проглядів матеріалу: 478 | Завантажив: diskigor | Дата: 16.03.2018 | Комментарії (0)

Учасник  4

Навчальний ігровий посібник для дітей передшкільного віку «ПІЗНАЙКО»

Автор: Андрусяк Оксана Михайлівна, вихователь Луковицького закладу дошкільної освіти

тисни тут http://lukivti-dnz.at.ua/Metod_rozrobku/didaktichnij_posibnik_lukovickogo_zdo.pdf

Проглядів матеріалу: 395 | Завантажив: Венера | Дата: 16.03.2018 | Комментарії (0)

      14 березня 2018 року відбувся районний етап обласного фестивалю-конкурсу народного танцю. У Фестивалі взяли участь 17 шкільних колективів, всього 272 учасника. За рішенням журі переможцями Фестивалю-конкурсу стали:

Молодша вікова категорія

І місце – хореографічний колектив ЗААТ «Джерельце» Глибоцького ліцею, кер. Зеліско Н. І.;

І місце – вихованці гуртка «Небесне сяйво» Глибоцького РБТДЮ на базі Станівецького НВК, кер. Шова Д.Л.;

ІІ місце – хореографічний колектив «Веселія» Волоківської ЗОШ, кер. Рябко І.В.;

ІІ місце – хореографічний колектив Привороцької ЗОШ, кер. Шова Д.Л.;

ІІІ місце – хореографічний колектив «Перлинка» Кам’янської ЗОШ, кер. Стрілак Н.П., Черней Л.Т.;

ІІІ місце – вихованці хореографічного гуртка «Сонячні промінчики» Глибоцького РБТДЮ на базі Черепковецької ЗОШ, кер. Баюк І.Г.;

ІІІ місце – хореографічний колектив Багринівської ЗОШ, кер. Ковалевська Т.А.;

ІІІ місце – хореографічний колектив «Сонечко» Михайлівського НВК, кер. Семенюк М.С.

Середня вікова категорія

І місце – хореографічний колектив ЗААТ «Суцвіття Глибоччини» Глибоцької гімназії, кер. Лобова К.О.;

ІІ місце – вихованці гуртка „Небесне сяйво” Глибоцького РБТДЮ, кер. Шова Д.Л.;

ІІ місце – хореографічний колектив «Плай буковінян» Карапчівського ліцею, кер. Товарницька О.А., Амарій І.Є.;

ІІ місце – хореографічний колектив Сучевенської ЗОШ, кер. Ніколаєвич М.М.;

ІІІ місце – хореографічний колектив Корчівецької ЗОШ, кер. Дручук І.Р., Пилипик О.І.

Старша вікова категорія

ІІ місце - хореографічний колектив Купського НВК №2, кер. Твардовська Я.В.

За участь у Фестивалі-конкурсі нагороджені грамотами управління освіти Глибоцької РДА:

  • хореографічний колектив Червонодібровського НВК, кер. М’яновська Л. С.;
  • хореографічний колектив Турятського НВК, кер. Троєцька Н.І.;
  • хореографічний колектив «Берізка» Тереблеченської ЗОШ, Вакарюк А. Т;
  • хореографічний колектив «Батерфляй» Тереблеченської ЗОШ №1, кер. Русу О. В.

Представляти наш район на обласному етапі фестивалю-конкурсу будуть:

Проглядів матеріалу: 512 | Завантажив: diskigor | Дата: 16.03.2018 | Комментарії (0)

      Ми живемо на планеті Земля, і не випадково її головне багатство співзвучно з назвою. Земля - наш дім, земля - наша годувальниця. Рідна земля, Батьківщина - місце, де людина народилася, яке назавжди залишиться дорогим для неї. Люди зобов'язані піклуватися про збереження природи на нашій планеті тому, що це через нас відбуваються негативні зміни в навколишньому середовищі.

Саме з метою активізації участі учнівської молоді в природоохоронній роботі та екологічному русі, формування екологічної культури учнівської молоді, виявлення та поширення нетрадиційних форм роботи з набуття знань і досвіду розв’язань екологічних проблем 14 березня 2018 року відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу агітаційних колективів «Земля-наш спільний дім». Підготовку та організацію заходу здійснив комунальний заклад «Чернівецький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді».

Учасниками конкурсу стали 13 колективів – переможців районних етапів Конкурсу.

Глибоцький район представляла агітбригада «Екоюнь» Старововчинецького ліцею (керівник Сидоряк Тетяна Дмитрівна), яка вирізнялася оригінальністю художнього оформлення, артистизмом, змістовним висвітленням проблеми. Колектив вдало висвітлив пропагандистську роботу з проблем раціонального природокористування в Україні, практичну природоохоронну роботу учнівського та педагогічного колективів Старовочинецького лціею. Саме тому, за підсумками журі агітбригада «Екоюнь» здобула ІІ місце.

Ми вітаємо наших юних природолюбів та керівника колективу Сидоряк Тетяну Дмитрівну! Бажаємо успіхів та нових звершень!!!

 

Проглядів матеріалу: 529 | Завантажив: diskigor | Дата: 16.03.2018 | Комментарії (0)

  13 березня 2018р. у Михайлівському НВК відбулося IV засідання атестаційної комісії, де свої напрацювання та досвід роботи педагоги представили у вигляді мультимедійних презентацій.

Голова атестаційної комісії Домніка Григорівна Білоус наголосила, що метою атестації є стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету.

Впродовж навчального року атестаційна комісія вивчала педагогічну діяльність педагогів. І сьогодні на засіданні атестаційної комісії було оцінено результати педагогічної праці, рівень професійної майстерності та загальну культуру кожного педагога.

Прийнято рішення:

  1. Вихователю Вахнюк Марії Іллівні присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст ІІ категорії».
  2. Порушити клопотання перед атестаційною комісією управління освіти Глибоцької РДА про підтвердження кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» вчителю початкових класів Сорощук Тетяні Петрівні

Одарка Василівна Добрянська, заступник директора з НВР

Проглядів матеріалу: 392 | Завантажив: diskigor | Дата: 16.03.2018 | Комментарії (0)

     15 березня 2018 року учні 2 - 8 класів Михайлівського НВК прийняли участь у Міжнародному математичному конкурсі «Кенгуру - 2018», який проводиться з метою зацікавлення школярів математикою.

Розв’язувати математичні задачі, особливо нестандартні, - це дуже захоплююче і цікаво. Завдання розраховані на учнів з різним рівнем підготовки. Діти із задоволенням розв’язували цікаві завдання.

Завдання із розв’язками та відповіді конкурсу «Кенгуру – 2018» з'являться відразу ж після підбиття підсумків на офіційному сайті конкурсу http://www.kangaroo.com.ua/ .

Кожен учасник буде нагороджений сертифікатом.

Рекомендую всім школярам спробувати свої сили у вирішенні математичних завдань.

Бажаємо успіху всім конкурсантам!

Одарка Василівна Добрянська,

вчитель математики

Проглядів матеріалу: 1698 | Завантажив: diskigor | Дата: 16.03.2018 | Комментарії (0)

   Надворі вже весна, природа помалу оживає і старші дошкільнята разом з вихователем Черепковецького ДНЗ вирішили простежити за пробудженням природи . Вихователь акцентувала увагу дітей на перших весняних квітах, набухлих бруньках каштана, формувала естетичні почуття та розкривала взаємозалежність між людиною і природою, розвивала вміння цінувати красу, виховувала любов до природи, бережливе і турботливе ставлення до неї.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 430 | Завантажив: diskigor | Дата: 16.03.2018 | Комментарії (0)

     15 березня 2018 року у Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ст. була проведена година спілкування на тему : «Між нами, дівчата…» для учениць 5 – 9 класів на яку були запрошені Цвигун Тетяна Ігорівна – педіатр Валякузьминської амбулаторії, представник Дому Надії – А.Ю. Цуркан, який створений в Чернівцях, також була присутня Джамбарова Наталія Миколаївна – медичний працівник школи , вчитель основ здоров»я Мельничук Крістіна Тодорівна та класні керівники. Котик Домніка Іллівна – класний керівник 8 класу, розпочала зустріч, налаштовуючи учасників на спільну співпрацю. Напам»ять про зустріч кожна учениця отримала пам»ятку від Дому Надії. Зустріч пройшла на високому рівні та є надія на те, що отримана інформація стане дівчаткам корисною.

Недарма девізом нашого заходу були слова : Жінки України, та ж ви бо – Берегині,

дістаньте із серця свої обереги!

 

Проглядів матеріалу: 359 | Завантажив: diskigor | Дата: 16.03.2018 | Комментарії (0)

    Este o tradiție stabilită de ani de zile la școala din Cupca ca profesorii ce trec atestația la diferite categorii să susțină lecții sau măsuri extrașcolare.

Astfel, prima lecție a fost susținută în clasa 3-ea, fiind o lecție de citire, iar tema Primăverii a fost bine primită în acest anotimp al renașterii. Metodele clasice, dar și cele moderne au fost îmbinate cu succes de harnica lor învățătoare, doamna Rodica Țugui. La lecție selevii au citit, au declamat, au completat fișe, au scris în caiete și la tablă, au răspuns la întrebări, au avut la dispoziție și ecranul multimedia cu imagini ale primăverii, mărțișoarelor, ghioceii, cu versuri și expresii pe tema dată.

A doua lecție a fost o lecție de literatura ucraineană în clasa 5-ea. Tema ei fiind de asemenea foarte actuală - natura în poeziile lui Taras Șevcenko. Profesoara Mariana Alerguș a folosit cele mai felurite metode clasice și moderne. Pe ecranul multimedia au fost prezentate și desene animate și versuri, care au fost comentate de elevi. Clasa a fost frumos împodobită cu portretele, cărțile, aplicațiile dedicate Cobzarului ucrainean.

Cea de-a treia lecție a fost o lecție de algebră în clasa 9-a A, la care elevii au rezolvat probleme, exerciții, în scris și oral, la tablă și în caiete. Profesoara de matematică Lidia Olar a folosit de asemenea atât mijloace tehnice moderne, cât și clasice. Pe ecranul multimedia au fost prezentate imagini nu numai din domeniul matematicii, dar s-a făcut o legătură cu alte obiecte, dându-i acestu-i obiect o nuanță literară, artistică, romantică.

Toate cele trei profesoare au folosit această legătură a obiectului dat cu alte obiecte, cu actalitatea, cu ziua de azi.

O șezătoare dedicată vieții și operei sfătosului bunic din Humulești, Ion Creangă, au prezentat elevii cleasei a 3-ea sub conducerea învățătoarei lor Rodica Țugui. Sala de festivități a fost transformată într-o casă mare împodobită cu scorțare, perne brodate, cusături. Iar de pe peretele frumos împodobit ne privea pe toți Ion Creangă dintr-o fotografie frumoasă. Elevii l-au prezentat pe Nică, pe lelea Smaranda, pe eroii personajelor din Amintiri, pe câțiva dintre eroii poveștilor lui Creangă. Un mare ajutor la pregătireaacestei șezători au acordat părinții, bunicile, care au copt și gogoși pentru toți cei prezenți în sală.

Membri comisiei de atestare, dar și toți cei ce au asistat, au dat o înaltă apreciere bunei pregătiri a lecțiilor, cât și a șezătorii prezentate. Le mulțiumim profesorilor, elevilor, părinților, tuturor celor ce au participat și au susținut atât lecțiile, dar și șezătoarea. Le dorim succese mari tuturor.

Eleonora Schipor

Проглядів матеріалу: 415 | Завантажив: diskigor | Дата: 16.03.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024