Четвер, 25.04.2024, 02:53















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Березень » 19

Проглядів матеріалу: 715 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.03.2018 | Комментарії (1)

     19 березня – останній день відправлення реєстраційних документів для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

Дату подання документів визначають за відбитком штемпеля на поштовому конверті. Наполегливо радимо не зволікати з відправленням документів до регіонального центру.
 
Станом на 12 березня 2018 року для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні зареєстровано 208 499 осіб.
 
Найбільше зареєстрованих учасників у місті Києві (18 310), Харківській (17 307), Дніпропетровській (16 980), Львівській (15 411), Одеській (12 354) областях.
 
Звертаємо увагу на те, що підтвердженням факту реєстрації для участі в ЗНО є Сертифікат, який Ви отримаєте в індивідуальному конверті разом з реєстраційним повідомленням учасника та інформаційним бюлетенем «Зовнішнє незалежне оцінювання. 2018 рік». Ці документи надсилатимуть учням, які складають ДПА у формі ЗНО, до закладу освіти, у якому вони навчаються. Іншим категоріям осіб – на адресу, вказану під час реєстрації.
 
Нагадуємо: усунути причини відмови в реєстрації або внести зміни до персональних даних Ви зможете до 2 квітня 2018 року. Порядок дій подано на сайті Українського центру.
 
Проглядів матеріалу: 366 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.03.2018 | Комментарії (0)

    Тиждень французької мови у нашій школі тривав з 12 по 16 березня. Цього тижня школярі мали змогу прилучитися до французького мистецтва – музики, літератури, живопису, показати власні знання, уміння і таланти.

Відкрився тиждень загальношкільною лінійкою де учні були ознайомлені з планом роботи тижня. На святі відкриття присутні змогли прослухати цікаву інформацію про Францію, її традиції, найвідоміші пам'ятки культури. У п’ятницю учні 5 – 11 класів під керівництвом вчителя Мешак Діани Тоадерівни провели Свято французької поезії та пісні, на якому вони продемонстрували свої знання творів на французькій мові, цікаві конкурси по класам, конкурс малюнків, танців. В останній день були підведені підсумки тижня та нагороджені найактивніші учасники.

Проведення тижня французької мови дозволило школярам застосовувати на практиці свої вміння й навички, незалежно від рівня знання французької мови.

ЗДВР Ауріте М.С.

 

Проглядів матеріалу: 486 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.03.2018 | Комментарії (0)

   Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України проводила Девяту міжнародну виставку «Сучасні заклади освіти - 2018» та Сьому міжнародну виставку освіти за кордоном «World Edu» урочисте відкриття, яких відбулося 15 березня 2018 року у Київському Палаці дітей та юнацтва.

Учасників виставки привітали Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, деректор Інституту модернізації змісту освіти Спірін Олег Михайлович, директор компанії «Виставковий світ» Світлана Рудько, виконавчий директор освітянських заходів компанії «Виставковий світ» Віталій Сокол.
Виставка «Сучасні заклади освіти» є широкомасштабним професійним заходом у галузі освіти, де представлено 758 учасників із 25 регіонів України, та 12 країнсвіту: Словаччини, Чехії, Німеччини, Іспанії, Канади, США, Болгарії, Польщі, Молдови, Грузії, Латвії, Китаю.
Зокрема, 96 закладів вищої, фахової передвищої та післядипломної освіти, наукових установ; 17 закордонних навчальних закладів і міжнародних освітніх агенцій; 452 – заклади загальної середньої освіти, дошкільної та позашкільної освіти, обласні та міські органи управління освітою; 166 – закладів професійної (професійно-технічної) освіти, навчально-методичних (науково-методичних) центрів (кабінетів); 27 – виробників і постачальників засобів навчання, проектів, сучасних програм і рішень для сфери освіти та науки, видавництва, освітні портали.
Чернівецьку область на виставці достойно представляли:
•Інститут післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області;
•Державний вищий навчальний заклад «Чернівецький політехнічний коледж»;
•Вижницький коледж прикладного мистецтва ім. В.Ю. Шкрібляка;
•Годинівський НВК Острицької ОТГ Острицької сільської ради Герцаївського району;
•Мамаївський ЗНЗ І-ІІІст. №2 Мамаївської сільської ради Мамаївської обєднаної громади Кіцманського району;
•Старововчинецький ліцей Глибоцького району;
•Гімназія №6 ім. Олександра Доброго Чернівецької міської ради;
•ліцей №3 медичного профілю Чернівецької міської ради;
•Лашківський ЗНЗ І-ІІІ ст. Кіцманського району;
•Підзахаричівський НВК «Перлина Гуцульщини» Путильського району;
•Реваківський ЗНЗ І-ІІІ ст. Кіцманського району;
•Колінківецький ЗНЗ І-ІІІ ст. Хотинського району.
Проглядів матеріалу: 429 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.03.2018 | Комментарії (0)

   На початку 80-х років XX століття Пітер Холлоран, професор математики з Сіднею, вирішив організувати новий тип гри-конкурсу для австралійських школярів: збірку задач із варіантами відповідей, перевірку яких здійснює комп’ютер. Тисячі школярів могли взяти участь у грі одночасно. Успіх австралійського національного математичного конкурсу був надзвичайний. Так і народився цікавий, змістовний та доступний конкурс – гра для всіх любителів математики - «Кенгуру».
Конкурс «Кенгуру» - міжнародний математичний конкурс, який проводиться з метою зацікавлення школярів математикою. Конкурс проводиться щорічно у третій четвер березня країнами, які є учасницями міжнародної організації «KANGOUROU SANS FRONTIERES» або планують ними стати. Організація «KANGOUROU SANS FRONTIERES» налічує на сьогодні 46 країн.

Вперше конкурс-гру «Кенгуру» в нашій державі було проведено у 1997 році. Уже 21 рік плідно працюють координаторами конкурсу «Кенгуру» наші колеги з усіх регіонів України. Конкурс «Кенгуру» має на меті не лише зацікавити дітей математикою, – це і спроба об’єднати навколо вирішення спільних проблем вчителів математики з різних областей України.

Метою конкурсу є популяризація математичних ідей та підтримка талановитих школярів, розвиток їх інтелектуальних здібностей, активізація творчої діяльності вчителів, вироблення методичних рекомендацій щодо вдосконалення навчальних програм та підручників шляхом аналізу статистичних даних результатів конкурсу.

Конкурс дає змогу показати кожному учневі, що процес пошуку способу розв’язування математичної задачі може бути живим, захоплюючим і , навіть, веселим. Гра залучає майже всіх учнів загальноосвітніх навчальних закладів (беруть участь усі бажаючі учні 2–11 класів загальноосвітніх навчальних закладів усіх форм власності без попереднього відбору) у цікавий і пізнавальний світ математики.
Це й не дивно, адже не секрет, що математичні здібності присутні уже з дитинства майже у кожного малюка. Звичайно, щоб виростити талант, потрібно зробити той перший крок назустріч цариці наук, а потім сміливо і з впевненістю йти тернистим математичним шляхом. Тому надзвичайно важливо, щоб у школі вже з самого початку пропонувалися гарні, цікаві, логічні, нестандартні задачі. Таку можливість дає Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру». Любов до математики, привита з раннього віку, дає поштовх до її використання протягом всього життя, дає шанс окремим школярам у майбутньому стати відомими вченими, якими пишається вся країна.

15 березня 2018 року 1322 школяр ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 440 | Завантажив: diskigor | Дата: 19.03.2018 | Комментарії (0)

     Реєстрація на ЗНО завершується 19 березня. Особа, яка успішно пройшла реєстрацію, отримає від регіонального центру сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, інформаційний бюлетень і реєстраційне повідомлення учасника ЗНО.

Школи запрошують пілотувати курс «Природничі науки». З 1 вересня 2018 року в 10-му класі буде вивчатись інтегрований курс «Природничі науки». Він впроваджується в межах експерименту, і МОН запрошує школи взяти участь у пілотуванні курсу.

Авторські програми мають отримати експертний висновок. Щоб нетипові шкільні програми «Інтелект України», «Росток» та інші могли використовуватись для навчання першокласників, їх автори мають звернутися до Держслужби якості освіти (ДСЯО) та отримати експертний висновок.

Медкартка для школи й дитсадка скасована. З 13 березня набрав чинності Наказ МОЗ України № 157 від 26.01.2018, згідно з яким для вступу до школи або дитячого садка медична карта дитини є непотрібною. Її форма є недійсною, від батьків не мають права її вимагати.

МОЗ скасувало «Медичну карту студента». Відповідно до наказу № 157 від 26.01.2018 року, скасовується форма № 025-3/о «Медична карта студента». Відтепер у всіх студентів буде звичайна амбулаторна картка.

Затверджені повноваження Держслужби якості освіти. Урядом затверджено положення, у якому прописані повноваження Державної служби якості освіти (ДСЯО), серед яких затвердження нетипових навчальних програм, моніторинг якості освіти, участь у сертифікації вчителів тощо.

УЦОЯО запрошує експертів для визначення порогових балів. Український центр оцінювання якості освіти розпочав формування складу експертної комісії, що має встановити в 2018 році пороги «склав/не склав», до яких запрошуються й представники громадських організацій.

Реєстрація на ЗНО в магістратуру розпочнеться у травні. Для вступників на магістратуру, яким треба буде складати єдиний вступний іспит чи випробування («ЗНО на магістратуру»), реєстрація на тестування почнеться 14 травня.

Участь у ЗНО: як перевірити стан реєстрації. Майбутні учасники зовнішнього незалежного оцінювання, які подали реєстраційні документи для участі у тестуванні, мають можливість перевірити стан їх опрацювання. Відповідний онлайн-сервіс функціонує на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

МОН запрошує компанії до розробки «е-платформи». Міністерство освіти і науки оприлюднило проект Плану реалізації експерименту з впровадження електронних підручників та Національної електронної освітньої платформи.

Проглядів матеріалу: 394 | Завантажив: diskigor | Дата: 19.03.2018 | Комментарії (0)

    Конкурс «Благодійна Україна» проводиться з 2012 року Асоціацією благодійників України.

Мета конкурсу: розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик.

14 березня 2018 року у місті Заставна відбулась церемонія нагородження переможців регіонального конкурсу «Благодійна Буковина».

Експерти та члени конкурсної комісії «Благодійної України» дали об’єктивні оцінки конкурсним заявкам та проектам, які реалізовувалися протягом 2017 року в Україні, і визначили найкращих. Цьогоріч на конкурс було подано 1053 заявки, 65 з яких - з Буковини.

У номінації «Молодіжна та дитяча благодійність» дипломом за третє місце нагороджено учнівське самоврядування Глибоцької гімназії. Ми дякуємо учням, батькам та педагогам за те, що долучились та допомагали військовим на сході України.

 

Проглядів матеріалу: 349 | Завантажив: diskigor | Дата: 19.03.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024