Субота, 27.04.2024, 02:32















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 18
Гостей: 18
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Березень » 29

    Протягом березня - місяця в Луковицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів проходила традиційна декада «Я атестуюсь».

Демонстрували свою педагогічну майстерність семеро вчителів: п’ятеро з них – «майстри своєї справи» (вчителі вищої категорії) із багатим досвідом педагогічної діяльності (38–29 рр.), двоє вчителів атестуються в цьому році на присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст І категорії», бібліотекар школи-на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст І категорії», соціальний педагог – на присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст ІІ категорії»

Вчитель математики вищої категорії Міська Олена Георгіївна з 38-річним стажем роботи продемонструвала проведення підсумкового уроку з математики на тему «Рівняння» ( 5 клас).

Вчитель математики вищої категорії Мар’янчук Ольга Іванівна поділилася досвідом із колегами у проведенні уроку – узагальнення з математики у комп’ютерному класі на тему “Кругові та стовпчасті діаграми». ( 6 клас).

Цікаві дослідницькі проекти дев’ятикласників, про зв'язок зарубіжних письменників з Україною організувала і продемонструвала на уроці «Зарубіжні письменники і Україна» вчитель вищої категорії Онисько Віоріка Михайлівна.

Класовод 3 класу Сафрюк Гарафіна Лазорівна – вчитель вищої категорії із 37 – річним стажем роботи захопила колег цікавим проведенням інтегрованого уроку з літературного читання та образотворчого мистецтва на тему «Розвиток творчої уяви учнів, їх пізнавальних інтересів та виховання любові до прекрасного (за оповіданням В. Сухомлинського «Снігуроччина пісня»).

Чоботар Домніка Миколаївна – вчитель вищої категорії із 36 - річним стажем провела заняття – тренінг з предмету «Основи здоровя» у 4 класі на тему «Самооцінка та її вплив на поведінку людини».

Вчитель географії Соколюк Любов Василівна, що атестується на кваліфікаційну категорію «спеціаліст І категорії», провела у 7 класі відкритий урок-подорож на тему «Внутрішні води Північної Америки».

Вчитель фізичної культури Чоботар Олександр Васильович, що атестується на кваліфікаційну категорію «спеціаліст І категорії» провів у 9-Б класі підсумковий урок з гімнастики.

Бібліотекар школи Коняк Ольга Мирославівна із 39-річним стажем роботи подарувала присутнім літературну подорож разом з учнями 5-х класів на тему «В гостях у Мудрої книги».

Семінар – тренінг «Профілактика та подолання синдрому «професійного вигорання» на достатньому професійному рівні провела серед колег – педагогів соціальний педагог і практичний психолог школи, що атестується на кваліфікаційну категорію «спеціаліст ІІ категорії» - Рябко Любов Іллівна.

Творчої Вам наснаги!

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 638 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 29.03.2018 | Комментарії (0)

    28 березня на базі Чернівецького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді проведено обласний конкурс з початкового технічного моделювання серед учнів молодшого шкільного віку.

Наш район представляла команда вихованців гуртка «Юний технік» Глибоцького РБТДЮ на базі Глибоцької гімназії на чолі з Романюком Віктором Михайловичем.

У номінації «Модель планера» наш вихованець Кудла Серафим виборов - IІ місце.

У номінації «Модель транспортної техніки» Романюк Руслан здобув –

II місце.

У номінації «Плаваючий засіб» Ставіла Йосиф був нагороджений грамотою за участь.

Вітаємо учасників конкурсу, бажаємо подальших успіхів, та нехай здобуті знання з початкового технічного моделювання стануть вам у нагоді.

 

Проглядів матеріалу: 377 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 29.03.2018 | Комментарії (1)

    Сьогодні, 29 березня, на базі Глибоцького районного методичного центру відбулося засідання атестаційної комісії з питань присвоєння (підтвердження) квліфікаційних категорій, педагогічних звань педпрацівникам загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів, всього 174 педагогічних працівників.

Чергова атестація педагогічних працівників здійснюється один раз на п’ять років. Умовою чергової атестації педпрацівників є обов’язкове проходження не рідше одного разу на п’ять років підвищення кваліфікації на засадах вільного вибору форм навчання, програм і навчальних закладів.

Вимога щодо підвищення кваліфікації не поширюється на освітян, які працюють перші п’ять років після закінчення вищого навчального закладу.

У роботі засідання взяли участь: начальник управління освіти Глибоцької РДА - Барарюк В. І., методист з атестації педагогічних працівників Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області - Бальон М. В., заступник начальника управління освіти Глибоцької РДА - Цуркан І. Ю., завідуюча РМЦ - Намака О. С., головні спеціалісти та методисти.

Управління освіти систематично організовує роботу щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників. Підвищенням кваліфікації педагогічних працівників району займається районний методичний центр. Всі педагогічні працівники вчасно проходять курсову перепідготовку переважно на базі ІППО ЧО.

Проглядів матеріалу: 412 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 29.03.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024