П'ятниця, 29.03.2024, 04:25















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Березень » 21

    19 березня у Черепковецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася атестація педагогічних працівників І рівня. Атестувалося шестеро педагогів: учитель української мови та літератури Гнатюк О.В., учитель історії та правознавства Карпюк О.Д., педагог-організатор Ткачук Є.М., учитель хімії Григорович І.Т., учитель фізики Ткачук А.Т., учитель фізичного виховання Баланюк М.І. Кожен педагог представив свої напрацювання, поділився досягненнями,творчими здобутками.

Практичний психолог Хаю О.В. зробила психологічну діагностику виявлення сформованості особистісно-орієнтованої моделі роботи з учнями, проведеної серед педагогів, які атестувалися. Результат даного дослідження показав, що загальний рівень психолого-педагогічної компетентності 6 педагогічних працівників Черепковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів – високий рівень для ефективної роботи педагога.

 

Проглядів матеріалу: 365 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.03.2018 | Комментарії (0)

  В Привороцькій ЗОШ І-ІІ ступенів 16 березня був проведений виховний захід на тему: "Стежками рідного села - Привороки"

«Моє село – окраса України, це часточка моєї Батьківщини». Найдорожче для людини – рідне село, мова і мати. Рідне село єдине і кожний цінує село, шанує той куточок, де народився і живе, закоханий в свої ліси та ставки.

Кожна людина завжди з великою любов’ю і душевним трепетом згадує місця, де народився, де минуло її дитинство. То родинне вогнище, маленька батьківщина кожної людини. І якщо скласти маленькі батьківщини кожного з нас – вийде велика держава Україна.

Часточка нашої Батьківщини є рідне село, де живуть найрідніші для нас люди – батьки. Тут наші будинки, школа, наші друзі. Це найрідніше місце на землі.

Проглядів матеріалу: 467 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.03.2018 | Комментарії (0)

Гімназія зареєстрована в проекті фонду Кличко "Клич друзів - граймо разом". Просимо підтримати. Для цього необхідно зареєструватися за посиланням https://my.klitschkofoundation.org/ref/ko0kma
Надіємось на підтримку.
Проглядів матеріалу: 351 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.03.2018 | Комментарії (0)

    В Купському НВК №2 традиційно останні тижні березня присвячені підведенню підсумків атестаційного процесу, прийняттю рішень щодо відповідності займаних посад та встановленню кваліфікаційних категорій та педагогічних звань.

В міжатестаційний період педагоги НВК Митранюк Н.А. та Твардовська Я.В. на високому рівні провели відкриті уроки та ряд відкритих виховних заходів.

Найбільш повно та яскраво особистості педагогів проявилися в ході творчих звітів. Кожен із них продемонстрував свою методичну та фахову майстерність, вміння володіти аудиторією, вільно висловлюватися.

Атестація в НВК пройшла без скарг і порушень, дала змогу виявити сильні та слабкі сторони в роботі педагогів, внесла певні корективи в професійну діяльність педагогів.

Заступник директора з НВР

О.М.Кирстюк

Проглядів матеріалу: 342 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.03.2018 | Комментарії (0)

      O ședință a cenaclului literar LĂMÂIȚA de la CIE Cupca a avut loc chiar în incinta muzeului istoric. Aici se află expoziții permanente dedicate scriitorilor noștri atât clasici, cât și actuali – Taras Șevcenko, Mihai Eminescu, Olga Kobâleanska, Ilie Motrescu, Ion Cozmei și alții. Elevii au susținut un scurt recital poetic. Au citit versuri ale celor doi poeți pe care îi comemorăm în luna martie – Taras Șevcenko și Ion Cozmei. De asemenea ne-am aminit și de marele Eminescu, s-au citit versuri de ale regretatului nostru comământean Ilie Motrescu. La fine am dat citire câtorva creații proprii, versueri scurte, fragmente din compuneri, descrieri ale naturii.

Eleonora Schipor, profesoară, conducătoarea cenaclului literar LĂMÂIȚA

În foto, membri cenaclului în incinta muzeului școlar, cu șefa cercului și președinta comitetului școlăresc Marta Belici.

Проглядів матеріалу: 336 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.03.2018 | Комментарії (0)

   Усе у світі починається зі школи. Це твердження є правильним і справедливим. Адже школа є тим стартовим майданчиком, який відкриває дорогу і космонавту, і слюсарю, і будівельнику, і лікарю, і вченому, і Президенту. Школа має стати найціннішою у суспільстві, незамінним творцем державності через утвердження людської гідності у соборах дитячих душ. Школа готує своїх вихованців до життя. Школа - гарант якості знань для учнів, будинок творчості й самореалізації для вчителів, пристань довіри й авторитету для батьків. Тому у Глибоцькій гімназії відбулися загальношкільні батьківські збори «Партнерство заради дитини».

На зібранні ознайомлено батьків, наших партнерів, чим живе, дихає, займається сьогодні наша стара школа – новостворена Глибоцька гімназія. Які нові освітні послуги ми надаємо. Що нове і цікаве ми пропонуємо нашим дітям на даному етапі. Які наші успіхи і здобутки як закладу нового типу за 1.5 року роботи в іншому статусі.

У своєму виступі директор гімназії Блисенко Юрій Дмитрович ознайомив присутніх із історією навчального закладу, переглянуто відеоролик про сьогоднішнє життя гімназії, матеріально-технічною базою закладу. Заступник директора з методичної роботи Вороніна Лариса Анатоліївна познайомила, шановних батьків, з оновленим навчальним закладом, який дружній до дитини та родини.

Глибоцька гімназія – це гармонійне поєднання класичних підходів до навчання та виховання з передовими методиками сучасності, молодості і досвіду, інтелекту й інтелігентності, любові й вимогливості, взаємодопомоги й толерантності з урахуванням потреб часу.

Глибоцька гімназія - це майстерня, де формується думка підростаючого покоління, треба міцно тримати її в руках, якщо не хочеш випустити з рук майбутнє. Також для батьків було організовано творчий звіт учнів, які гідно представляють навчальний заклад не тільки в районі, а й за його межами.

Проглядів матеріалу: 380 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.03.2018 | Комментарії (0)

     У рамках виконання Указу Президента України від 22 січня 2016 року № 17 «Про заходи з відзначення 100-річчя подій Української революції 1917 – 1921 років» управління освіти інформує про проведення 22-25 березня 2018 року всеукраїнського флешмобу «Тризуб гуртує», який присвячений відзначенню 100-річчя від дня, коли Українською Центральною Радою було прийнято тризуб як Великий і Малий державний Герб УНР.

Згаданий захід передбачає розміщення на своїх сторінках у Фейсбук світлин від українців усього світу із зображенням Державного Герба України та подальшу публікацію ними цих світлин на новоствореній сторінці #Тризубгуртує(facebook.com).

При цьому зображення тризуба на світлині може бути у будь-якій формі – фотографування на фоні Герба; тримання в руках аркуша із зображенням державного символа України; закріплений значок на одязі; одяг із зображенням тризуба, самоорганізація певної кількісті осіб в утворенні зображення тризуба, зображення Державного Герба України тощо.

Враховуючи важливість вшанування подій, пов’язаних із визвольною боротьбою початку XX століття та утвердженням української державності, популяризації державних символів України, просимо підтримати зазначену ініціативу «Тризуб гуртує» з 22 березня 2018 року у соціальній мережі Фейсбук та розмістити інформацію про участь на сайтах шкіл та на сайті управління освіти Глибоцької райдержадміністрації.

Проглядів матеріалу: 453 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.03.2018 | Комментарії (0)

      Період атестації – це надзвичайно важливий етап діяльності педагога. Атестація для вчителів стає перевіркою особистого зростання, можливістю поділитися з колегами своїми здобутками та екзаменом на компетентність. Саме тому 15 березня у Старововчинецькому ліцеї педагогом-організатором Єремій Галиною Василівною було проведене відкрите заняття з елементами тренінгу для лідерів учнівського самоврядування «Комунікативні якості лідера – це…». Метою заходу було розширити знання дітей про комунікативні якості людини; розвивати комунікативні якості лідера; виховувати лідерів в дусі поваги до співбесідника. Перейняти досвід колеги мали змогу як члени атестаційної комісії так і всі бажаючі педагоги ліцею.

Проглядів матеріалу: 352 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.03.2018 | Комментарії (0)

    Що таке ОТГ? Це питання, яке сьогодні ставлять собі багато людей. Об’єднані територіальні громади (ОТГ) - частина великої реформи. Її суть - передати більше можливостей людям порядкувати у своєму місті чи селі.

На виконання плану заходів спрямованих на реалізацію право просвітницького проекту «Я маю право!» у 2018 році по Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст., для учнів 6-го класу 15 та 16 березня 2018 року була організована екскурсія до Волоківської ОТГ.

На протязі двох днів учні мали змогу побути у ролі працівників ОТГ, а також його голови. На їхні плечі тимчасово лягла велика та важлива відповідальність, оскільки діти вирішували важливі для свого села питання.

Найсміливіший учень сів на крісло голови ОТГ, і одразу ж висунув на обговорення найболючіше для всіх питання щодо стану доріг. Також, діти вивчали закономірності роботи ОТГ, мали змогу довідатися як працює його електронна система.

Під час екскурсії голова ОТГ Глопіна В.І. спілкувався з школярами, обговорюючи вибір майбутньої професії та ключові моменти, які допоможуть у майбутньому стати гідними громадянами своєї держави і змінювати життя на краще.

Екскурсію було проведено з метою узагальнення знань з правознавства та виховання майбутніх громадян демократичної України.

Дітям екскурсія дуже сподобалась. Вони отримали багато яскравих емоцій та дізналися безліч цікавої та важливої інформації.

Учні ділилися між собою враженнями та розповідали, що вони навіть не очікували, що гра ролей буде такою цікавою.

Проглядів матеріалу: 473 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.03.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024