П'ятниця, 19.04.2024, 08:06















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Травень » 08

Проглядів матеріалу: 660 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.05.2019 | Комментарії (0)

    8–9 травня Україна вшановує День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У ці дні потрібно нагадати про непересічну роль українців у перемозі Об’єднаних Націй у Другій світовій війні, висловити повагу всім борцям проти нацизму, увічнити пам’ять про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у ці роки.

Згідно плану роботи Глибоцької гімназії напередодні цих важливих дат було проведено тиждень «». В рамках цього тижня було проведено ряд заходів: покладання квітів до пам’ятника загиблим у селищному парку учнями 5-х класів, виставка малюнків « Гомін далеких воєнних років» під керівництвом вчителя історії Скибінської Л.С. було проведено учнями 6-х класів, учні 7-х класів переглянули виставку « Подвиг не має забуття » організовану бібліотекарем Панцир Т.В. Учні 10-х класів під керівництвом вчителя історії Ткачук Т.М. провели для учнів гімназії інформаційні хвилинки.

Проглядів матеріалу: 347 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.05.2019 | Комментарії (0)

    Відповідно до плану роботи Тереблеченської ЗОШ І-ІІІ ступенів школи, з метою виховання в учнів почуття патріотизму, поваги до героїчного минулого народу України, ветеранів Великої Вітчизняної війни, на честь святкування 74-річниці Перемоги у Другій світовій війні над фашизмом проведено ряд заходів:

  • Урок-реквієм, присвячений захисникам рідної землі, їхнього бойового подвигу (вчитель історії Габор Ганна Іванівна);
  • Підготовлено маки памяті.

З 2 по 8 травня пройшли уроки мужності, під час яких учні школи ознайомилися з трагічними подіями Другої Світової війни.

Ніколи не будуть забуті імена тих, хто в тяжкий для країни час здійснив неповторні подвиги, хто не шкодував життя, заради щастя нинішніх поколінь. По закінченню лінійки-реквієм учні 6-го класу поклали квіти біля пам’ятника (Невідомого солдата).

Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона – запорука неминучості нашої перемоги сьогодні.

Хвилиною памяті вшанували учні школи загиблих співвітчизників.

Ми за мир! За мир на планеті Земля!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 336 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.05.2019 | Комментарії (0)

     8 травня Україна святкує День памяті та примирення, а 9 травня День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

З цього приводу 8 травня учні та педагогічний колектив Черепковецького закладу прийняли участь в заході присвяченому цій даті, читали вірші та принесли квіти до пам’ятника воїнам, які загинули під час Другої світової війни.

Було також запалено свічки та лампадки, які принесли з собою учні нашої школи.

На жаль, нікого з наших ветеранів вже не має серед живих. Їх пам'ять вшанували хвилиною мовчання.

У Черепковецькому закладі протягом тижня проведено флешмоб «Квітка пам’яті» з одночасним виготовленням червоних маків, як офіційного символу пам’яті про тих, хто загинув під час Другої світової війни та віддав своє життя на сході України у боротьбі проти російської агресії, символу відзначення Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 280 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.05.2019 | Комментарії (0)

    Як тільки вберуться у чарівні білі квіти навесні ми відзначаємо великі свята – День Пам’яті та Примирення та День перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні. 8-9 травня по всій Україні вкриваються квітами і величні памятники, і скромні обеліски. Це означає що пам’ять народна жива, що подвиг заглибих незабутній…

8 травня учні Чагорської ЗОШ І – ІІІ ступенів вшанували пам’ять та подвиг тих, хто загинув на полях війни, фронтовиків і ветеранів війни, працівників тилу, учасників ООС.

В ході загальносільського мітингу лунали слова вдячності молодого покоління всім, завдяки кому наше життя зігріте сонячним сяйвом і безхмарною, мирною блакиттю небес.

Український народ завжди прагнув миру. Священний обов’язок кожного з нас – бути гідними подвигу батьків і дідів та зробити все для того, щоб на мирній землі виховувати дітей, радіти успіхам, досягати поставлених цілей.

Пам’ятаємо! Перемагаємо!

Проглядів матеріалу: 334 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.05.2019 | Комментарії (0)

    8–9 травня у Купському НВК №2 традиційно вшановують День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У ці дні важливо нагадати учням про непересічну роль українців у перемозі Об’єднаних Націй у Другій світовій війні, висловити повагу всім борцям проти нацизму, увічнити пам’ять про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у ці роки.

Символом відзначення Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги є червоний мак, що багряніє на грудях кожного учня та вчителя, як символ враженого кулею серця, як безмовний крик «Пам’ятаємо. Перемагаємо».

Дорогі ветерани ІІ Світової війни, ветерани бойових дій на сході України! Ми ваші нащадки, звертаємося до вас зі словами вдячності за вашу мужність і героїзм.
Завдяки вам земля наша усміхається сонцю.
Завдяки вам діти ваші та онуки веселі.
Завдяки вам ми всі живемо під мирним небом!
Низький вам уклін!

ЗДВР Скутарь В.І.

Проглядів матеріалу: 303 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.05.2019 | Комментарії (0)

     8 травня в Україні, так само як у світі, відзначають День пам’яті та примирення.

Цей день присвячений пам’яті тих понад 80 мільйонів людей, чиє життя було обірвано насиллям світового масштабу, людям усіх рас і націй, чоловікам і жінкам, воїнам і мирному населенню, малим дітям і старим – усім загиблим і усім тим, хто вижив та пройшов через усі кола пекла Другої світової війни.

Незгасна людська пам’ять про колосальні жертви Другої світової війни, про тисячі дощенту зруйнованих міст і десятки тисяч спалених сіл, вкотре застерігає світ від небезпеки повторення цієї жахливої катастрофи.

Сьогодні, у Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст. також була вшанована пам'ять жертв ІІ світової війни через різні виховні заходи патріотичного спрямування. Темою дня став вислів : «Ніхто не забутий, ніщо не забуте!!!»

Вчителем трудового навчання у 8-х та 6-х класах був проведений майстер клас «Зроби мак пам’яті», під час якого учні разом з вчителем власноруч створили прекрасні червоні квіти: маки – символ пам’яті загиблим у Другій світовій війні.

Був проведений конкурс плакатів «Діти проти війни». У 10-11-х класах працівниками сільської ради був проведений перегляд документальних фільмів про ІІ світову війну. Також, варто зазначити, що були проведені акція – спомин «Ваша пам'ять у наших серцях», Урок –реквієм, присвячений захисникам рідної землі, а також, флешмоб: «Квітка пам’яті», вчителем історії був проведений урок про події часів ІІ світової війни, про історію українського війська т.і.

Священний обов’язок кожного з нас – бути гідними подвигу батьків і дідів та зробити все для того, щоб на мирній землі виховувати дітей, радіти успіхам у досягненні трудових цілей.

Пам’ятаємо! Перемагаємо!

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 320 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.05.2019 | Комментарії (0)

    В спортзалі Глибоцької РДЮСШ завершились змагання "Козацький гарт" в залік 74 районної спартакіади школярів. В програму змагань входили: човниковий біг 4х9 м, стрибки у довжину, перетягування линви та стрибки на скакалці. Найкращою в стрибках в довжину стала команда Глибоцької гімназії, найкращий час на дистанції "човниковий біг" показала команда Карапчівського ліцею, учасниці якої показали також кращий результат в стрибках на скакалці. Найсильнішими в перетягуванні линви стали хлопці Старововчинецького ліцею.
Отож, у підсумковому протоколі команди розташувались наступним чином:
І м здобула команда Карапчівського ліцею
ІІ м Глибоцька гімназія
ІІІ м Глибоцький ліцей
4 Кам'янська ЗОШ
5 Корчівецька ЗОШ
6 Молодійська ЗОШ
7 Старововчинецький ліцей
8 Луковицька ЗОШ
9 Тарашанська ЗОШ
10 Нижньосинівецька ЗОШ
11 Тереблеченська ЗОШ 1
12 Черепковецька ЗОШ
13 Багринівська ЗОШ
14 Опришенська ЗОШ
Серед закладів І-ІІ ст. переможцем стала команда Валякузьмінської ЗОШ, ІІ місце посіла Просіцька ЗОШ, ІІІ місце - Грушівський НВК. Привороцька ЗОШ та Слобідський НВК відповідно посіли 4 та 5 місця.

Проглядів матеріалу: 367 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.05.2019 | Комментарії (1)

      Танцювальний колектив Молодійської школи збирав кошти, танцюючи. Бути учасниками акції «ВІД СЕРЦЯ ДО СЕРЦЯ» для учнів Молодійської ЗОШ вже традиція. Нам дуже приємно, що займаючись улюбленою справою ми можемо допомогти хворим дітям! Велике дякую організаторам цієї акції та людям які прийшли підтримати, а ще погоді, яка не завадила. Кошти які були зібрані підуть на медичне обладнання для дітей із вадами серця!
Наша підтримка дуже важлива! Всім добра
!

 

 

 

Проглядів матеріалу: 322 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.05.2019 | Комментарії (1)

     26 квітня по всій Україні запалюють поминальні свічки, вшановуючи пам’ять тих, хто загинув під час гасіння пожежі, яка спалахнула під час вибуху четвертого енергоблоку на Чорнобильській атомній електростанції.

В рамках проведення Тижня цивільного захисту дирекцією Турятського НВК та вчителем Гімчинським Віктором Георгійовичем проведено День об’єктового тренування: евакуацію учасників навчально-виховного процесу. Вчителями початкових класів проведені виховні справи.

Заключною частиною Тижня стало проведення виховного заходу «Мій біль – Чорнобиль». Хвилиною мовчання учні та педагогічні працівники, вшанували пам’ять загиблих під час аварії.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 315 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.05.2019 | Комментарії (1)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024