П'ятниця, 19.04.2024, 07:50















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Травень » 09

    Страшна і кривава була Друга світова війна – найжорстокіша з війн в усій історії людства. Втягнувши у свій кривавий мир майже всі народи світу, вона принесла на нашу землю страшні руїни, знищила неоцінені скарби, які людство накопичувало багато століть. Сьогодні, 08 травня 2019 р., у Коровійській ЗОШ І-ІІІ ступенів для учнів школи було проведено захід "Пам'ятаємо! Перемагаємо!", який підготували учні 10 класу зі своїм класним керівником Герман Світланою Михайлівною, вчителем історії. Учні розповідали про важкі часи війни, незабутній подвиг солдат, які ціною власного життя врятували світ від фашизму. Пам’ять загиблих героїв, які віддали своє життя за Батьківщину, учні, педагоги, гості вшанували хвилиною мовчання.

Для учнів початкових класів були проведені уроки пам’яті «Мужність і відвага крізь покоління», на яких висвітлили події Другої світової війни та бойовий шлях, що пройшов український народ за роки війни. Метою цих заходів було виховувати у дітей почуття патріотизму, поважне відношення до історичної пам’яті свого народу, моральну культуру учнів, розвивати здатність відчувати, співпереживати, вміння слухати оточуючих.

 

Проглядів матеріалу: 290 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.05.2019 | Комментарії (0)

   Пам’ять – це один з найбільших скарбів, якими володіє людство. Пам’ятаючи про минуле, суспільство будує майбутнє. З кожним роком все менше залишається тих, хто визволяв світ від нацизму. Ветеранів, учасників бойових дій, у нашому районі залишилося тільки 13 чоловік. Сьогодні, 8 травня, в День пам’яті та примирення, учні 7 – Б та 9 – В класів Кам'янської ЗОШ, спільно з кл. керівниками Федорюк Н.В. та Зеленівською Ю.В., з працівниками будинку культури, відвідали ветерана Другої світової війни Мицака Івана Дмитровича. Побажали добра, міцного здоров’я на довгі літа, мирного неба над головою, щастя та злагоди, а також подякували за стійкість і мужність, за те, що пройшовши крізь спалахи вогняних років, зуміли зберегти чистоту душі та помислів.

Проглядів матеріалу: 306 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.05.2019 | Комментарії (0)

    У Димківському НВК 7 травня відбувся майстер-клас з виготовлення червоних маків з паперу який був присвячений відзначенню Дня пам`яті та примирення, перемоги над нацизмом в Європі. Його провела вчитель історії Постевка Д.-М.М.. Метою заходу було гідне вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску в перемогу антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні та висловлення поваги всім борцям проти нацизму.

Проглядів матеріалу: 327 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.05.2019 | Комментарії (0)

     8 травня проголошено Днем пам’яті та примирення, 9 травня – Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Саме 8 травня учні Валякузьминської ЗОШ І-ІІ ступенів спільно із завідуючим будинку культури села Лекою С. І., бібліотекарем Меус В. Г., педагогом-організатором Загарюк-Дамян К.С., музикантами школи Смирновим Ю.М. та Смирновою Л. В. й класними керівниками провели ряд заходів. Мета заходів: виховувати у дітей почуття патріотизму; поважне відношення до історичної пам’яті свого народу; моральну культуру учнів, розвивати здатність відчувати, співпереживати, вміння слухати оточуючих.

Під час тематичної лінійки педагог-організатор розповіла про важкі часи війни, незабутній подвиг солдатів, які ціною свого життя врятували світ від фашизму, про нелегке життя в тилу.

На жаль, не залишилося живих ветеранів війни в нашому селі. Ми провели сьогодні Ходу пам`яті під гаслом: «Ніхто не забутий, ніщо не забуте», під час якої учні тримали в руках портрети наших ветеранів та виконували пісні присвячені Дню Перемоги.

Невід’ємним доповненням одягу у всіх нас був червоний мак символ пам`яті. Сьогодні Україна, як і у роки Другої світової війни, є епіцентром протистояння агресору, тому ми з великою честю та гордістю згадували і наших воїнів АТО, які мужньо виконували свій обов’язок захищали та продовжують захищати свою землю, свій народ.

Час минає, але наш святий обов’язок пам’ятати та шанувати свою історію. День пам’яті та примирення та День перемоги символізує не тріумф переможців над переможеними, а має нагадати про страшну катастрофу і застереження, що не можна розв’язувати складні міжнародні проблеми збройним шляхом, ультиматумами, агресією, анексією. Вона скінчилася і найважливішим її підсумком має бути не перемога, а МИР.

Слава Україні! Героям Слава!

 

Проглядів матеріалу: 390 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.05.2019 | Комментарії (0)

     Щороку в травні ми відзначаємо День пам’яті та примирення, День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Цей день назавжди залишиться для нас затьмареним гіркотою втрат і осяяним сонцем Перемоги.

Заходи, проведені в ці дні, сповнені патріотизмом, світлою пам’яттю про незабутніх героїв.

У ході заходу «Ніхто не забутий, на попіл ніхто не згорів...» схилили голови у хвилину мовчання учні, вчителі та односельці. З словами вдячності звернулися до воїнів-афганців, учасників АТО староста села Молодія Онуфрійчук Дмитро Васильович та Чагорський сільський голова Коблюк Георгій Степанович. Воїнам-односельчанам, які в сьогоднішній час самовіддано відстоювали та відстоюють незалежність та територіальну цілісність України, вручили відзнаку Президента України «За участь в антитерористичній операції».

Висловлюємо нашу глибоку повагу усім героям Українського народу. Низько вклоняємося кожному з фронтовиків, хто на своїх плечах виніс тягар воєнного часу та наближав День Перемоги.

Хай мир і злагода панують на нашій землі!

Вічна пам'ять загиблим, низький уклін живим!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 324 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.05.2019 | Комментарії (0)

    7 травня велика дружня родина 1-А класу Молодійської школи зібралася на свято вшанування своєї першої книжечки. На урочисту подію були запрошені всі учні початкової школи, батьки і вчителі. Свято було яскравим та незабутнім. Сценарій наповнений веселими віршами, піснями, танцями.

І ось наші першачки перегорнули останню сторінку Букваря. Сьогодні вони святкують свою першу перемогу, як учні Нової української школи.

Ми щиро вдячні всім, хто завітав до нас на наші перші жнива. Сподіваємося, що зібрані зернятка знань проростуть рясним урожаєм у майбутньому, а тепло сьогоднішнього свята залишиться в сердечках наших першачків.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 280 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.05.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024