Середа, 24.04.2024, 02:50















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Травень » 16

Вишивання моє, вишивання…
Чорний – сум, а червоний – кохання.
Синій – небо, зелений – буття.
Вишиванка – це наше життя!

    Учні та вчителі Михайлівського НВК відзначили День вишиванки – свято національної єдності, покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння національного вишитого одягу та об’єднати українців.

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 336 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.05.2019 | Комментарії (0)

Вишивання моє, вишивання…
Чорний – сум, а червоний – кохання.
Синій – небо, зелений – буття.
Вишиванка – це НАШЕ ЖИТТЯ!

    Ще з сивої давнини відомо, що вишита сорочка є символом здоров’я та краси, оберегом щасливої долі та родової пам’яті. За традицією, вишита сорочка передавалася з покоління в покоління, із роду в рід як родинна реліквія. Цей український оберіг пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини. Не перший рік у нашій школі, як і у всій Україні, відзначають День вишиванки. І цього року учні, вчителі та батьки школи долучилися до акції “Одягни вишиванку” у третій четвер травня. Хтось радів своїм новим вишитим обновкам, хтось вдягнув улюблену вишиванку. Але всі були єдині у думці, що таке свято об’єднує і вчителів, і учнів різних класів.

Вітаємо усіх зі святом! Слава Україні!

Проглядів матеріалу: 372 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.05.2019 | Комментарії (0)

    Українська вишиванка – це національна святиня! Саме вишиванка символізує і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь. Це наш національний оберіг! Нехай це свято зітре кордони й об'єднує українців по всьому світу. Чудового настрою та різнобарвних вражень! З Днем вишиванки!

Вишиванку вишивала

Навесні твою,

В нитку мрію укладала

І любов свою.

 


 

Проглядів матеріалу: 301 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.05.2019 | Комментарії (0)

     16 травня 2019 року учні та вчителі Валякузьминської ЗОШ I-II ст., як і вся Україна, відзначили День вишиванки.

Цього дня всі одягнули вишиванки – національний український одяг, як символ єдності українського народу та приєдналися до акції «Одягни вишиванку». Всі поринули у море радості від різноманітних вишиванок, яскравих кольорів, а деякі не могли намилуватися новою обновкою, які придбали батьки.

Вже традиційно стало в нашій школі проводити дефіле у вишиванках під оплески учнів та педагогів. Емоцій не передати словами... Кожний відчував себе справжньою зіркою з генетичним кодом!!!

Ну звичайно, не обійшлося і без флешмобу із 9-класниками, які намагалися проявити свою любов і патріотизм до своєї держави.

У школі сьогодні відчувався піднесений настрій та справжнє свято, яке з кожним роком набирає більше обертів ідей та харизми!

Проглядів матеріалу: 336 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.05.2019 | Комментарії (0)

      День вишиванки - відносно нове народне свято, покликане сприяти єдності і культурного відродження всього багатонаціонального українського народу.

Не перший рік у Молодійській школі, як і у всій Україні, відзначають це різнобарвне, яскраве свято.

І цього року до учнів долучилися вчителі та батьки. Хтось радів своїм новим вишитим обновкам, хтось вдягнув улюблену вишиванку.

Вишиванка – це оберіг, що об’єднує патріотів.

 

Проглядів матеріалу: 372 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.05.2019 | Комментарії (0)

     Не перший рік у нашій школі, як і у всій Україні, відзначають День вишиванки. І цього року учні та вчителі школи долучилися до акції “Одягни вишиванку” у третій четвер травня. Хтось радів своїм новим вишитим обновкам, хтось вдягнув улюблену вишиванку. Але всі були єдині у думці, що таке свято об’єднує і вчителів, і учнів різних класів.Також цього дня учні 6 класу підготували свято «У вишивках та піснях - душа народу». По завершенню свята учні та вчителі школи зробили загальну світлину, де створили справжню “вишиванкову” хвилю!

 

Проглядів матеріалу: 378 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.05.2019 | Комментарії (0)

      У Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст. пройшов тиждень духовності. З 13.05.19 р. по 17.05.19 р. в школі були проведені виховні заходи різного спрямування. На початку тижня під час лінійки відбулося офіційне відкриття Тижня духовності. У вівторок вчительки початкових класів разом зі своїми учнями провели прекрасне свято День матері, під час якого дітки розказували вірші для своїх матусь, малювали т.і. Це були хвилюючі миті під час яких ми всі побачили наскільки сильно діти люблять своїх матерів. Також, для учнів був проведений фотоконкурс «Святині моєї місцевості», де вони через фотографії показали всю красу нашого храму, чарівність наших каплиць. Протягом цього тижня в школі також був проведений круглий стіл на тему: «Духовно – моральні цінності школярів в умовах НУШ», в якому взяли участь члени учнівської ради школи.

Прекрасною традицією нашої школи стало святкування Дня вишиванки. В цей прекрасний день учні нашої школи оділи різноманітні сорочки, вишиті бісером, яких вишивали наші бабусі, матусі від щирого серденька. Дивовижні квіти, узори в червоно-блакитних кольорах розкрили всю феєрію наших національних костюмів. Наші учні провели демонстрацію вишиванок і провели святковий флешмоб «З днем вишиванки!».

Саме вишиванка символізує і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь. Ми щиро вітаємо всіх з Днем вишиванки і бажаємо натхнення до праці та творчих успіхів.

Нехай ваше життя буде барвистим, як цей чудовий день!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 306 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.05.2019 | Комментарії (0)

    16 травня працівники РМЦ управління освіти Глибоцької РДА долучились до Всеукраїнського флешмобу. День вишиванки- наш день!

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 352 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.05.2019 | Комментарії (0)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 858 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.05.2019 | Комментарії (0)

     За час офіційного існування нашого Купського історичного музею чимало людей відвідали його.

Постійно відвідують наш музей учні школи, вчителі, батьки…

Приємно вражені від нашого музею гості, які також до нас приходять. Постійно ми маємо відвідувачів. Серед них фахівці, консультанти музейної справи, методисти. Коли організовуємо зустріч з цікавими людьми то запрошуємо їх відвідувати наш музей. Це зокрема колишній воїн-афганець Дмитро Федорча з Ропчи, поетеса та діячка, завідувачка Просокірянської сільської б-ки Родіка Зегря, директор Нижньопетрівецького будинку культури, керівник танцювального колективу «Мугурел», діячка Лариса Попеску-Кедик, методист з виховної роботи управління освіти Руслан Щур, директор реставраційного відділу Бухарестського музею «Музеул сатулуй» (Сільский музей) з Румунії Лауренціу Драгомір та інші.

До нас приходять наші методисти з Глибоцького відділу освіти, учасники районних семінарів різного напрямку, керівництво нашого району: Василь Барарюк – начальник відділу освіти, Петро Панчук – голова районної ради, Георгій Придій – голова Глибоцької районної державної адміністрації, народний депутат України Григорій Тіміш та інші.

Ми завжди раді гостям та всіх запрошуємо і з радістю чекаємо.

Елеонора Скіпор, старший вчитель Купського НВК, громадський директор Купського історичного музею

Проглядів матеріалу: 358 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.05.2019 | Комментарії (0)

     16 травня 2019 року учні та вчителі Тереблеченської ЗОШ І-ІІІ ступенів відзначили День вишиванки – свято національної єдності, покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння національного вишитого одягу та об’єднати українців.

Ще з сивої давнини відомо, що вишита сорочка є символом здоров’я та краси, оберегом щасливої долі та родової пам’яті. За традицією, вишита сорочка передавалася з покоління в покоління, із роду в рід як родинна реліквія. Цей оберіг пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини.

Проглядів матеріалу: 304 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.05.2019 | Комментарії (0)

     Всесвітній день вишиванки ми зустрічаємо з хорошим настроєм та в вишитих сорочках.

Народний одяг - це наші незабутні традиції, які треба зберігати та примножувати, залишати у спадок майбутнім нащадкам.

Ось і цього року, учні та вчителі Купського НВК, в гарних вишитих сорочках прийшли до школи на роботу та навчання. Робочий день перетворився на святковий день.

Та оскільки третій четвер травня співпав цього року з Тижнем духовності, то ми організували і невеликий релігійний концерт в якому прийняли участь учні різних класів. Вони декламували вірші, співали пісні та прозою розповідали про Пасхальні традиції рідного села.

Ці всі заходи виховують у наших учнів любов до прекрасного, допомагають їм у збереженні традиції та примноження культури рідної школи та рідного села.

Елеонора Скіпор, педагог-організатор Купського НВК

Проглядів матеріалу: 313 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.05.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024