П'ятниця, 26.04.2024, 08:46















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Травень » 02

          « Щасливі ті, що усвідомлюють свою потребу вдуховному»,— сказав Ісус у своїй знаменитій Нагірній проповіді (Матвія 5:3).

 

З 19 по 26 березня 2019 року в Молодійській ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено тиждень духовності під гаслом: «Людство врятує висока духовність»

У рамках цього тижня було проведено ряд заходів, які дали можливість дітям духовно зрости, відкрити своє серце на зерно Божої науки, проявити добро у власних вчинках, навчитися молитися і любити ближнього.

У школі щоденно проводились інформаційно- просвітницькі радіо - хвилини для ознайомлення із основними традиціями та приписами, яких дотримувалися віряни в тиждень перед Великоднем.

Протягом тижня відбулися: виставки творчих робіт, перегляд презентацій на християнську тематику, створення учнями проектів.

Виставка пасхальних композицій відкрила креативність учнів, вчителів та батьків. На виставці християнської літератури «Джерела духовності» учнів ознайомили з новими надходженнями на дану тематику. Традиційно, у Чистий четвер, вся родина нашої школи у вишиванках. День завершився спільним флешмобом вчителів з учнями « Писанка».

Сьогодні ми вже знаємо, що Божа благодать сходить на всіх – на праведних і на грішних. Коли ми - в процесі щиросердного покаяння і навернення до Господа - духовно "народжуємося згори" (Йо 3:3,7), та отримуємо і сповняємося Святого Духа.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 364 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 02.05.2019 | Комментарії (0)

    26 квітня 1986 року о 01.23 сталася найбільша техногенна аварія в історії людства – вибухнув четвертий реактор Чорнобильської АЕС.

Жахлива аварія призвела до радіоактивного опромінення величезної кількості людей, до забруднення води й довкілля. На території України утворилася так звана 30-кілометрова «зона відчуження», з якої терміново були відселені жителі задля порятунку їхніх життів.

 26 квітня  учні Молодійської  школи вшанували пам'ять загиблих на Чорнобильській АЕС. Зворушливим та болісним слідом для кожного учасника освітнього процесу були: перегляд фільму «Лазуровий пил», усний журнал «Односельчани – герої Чорнобиля», виставка-спогад «Терновий вінець Чорнобиля». Ознайомлення із тематичною полицею «Чорнобиль: загублений світ» стало підсумком Міжнародного Дня памяті Чорнобиля.

Чорнобильська аварія стала для нас уроком, за який заплачено дорогою ціною. Урятований світ – найкращий пам’ятник тим, хто загинув у чорнобильському пеклі.

Проглядів матеріалу: 342 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 02.05.2019 | Комментарії (0)

    У МОН оголосили конкурс електронних підручників. Інститут модернізації змісту освіти розпочав прийом проектів електронних підручників для розгляду на предмет надання їм грифу МОН. Підручники, що отримають гриф, зможуть взяти участь у конкурсі е-підручників, що відбудеться в 2019 році.

Участь у ЗНО-2019 візьме рекордна кількість учасників. Для участі у тестуванні цього року зареєстровано 354 осіб. Традиційно найпопулярнішими навчальними предметами є українська мова і література, історія України та математика.

МОН знизить вимоги до шкільних комп’ютерів. Міністерством освіти розроблені зміни до нормативної бази, що визначають вимоги до комп'ютерного обладнання, яким комплектуються заклади освіти. Завданням змін є забезпечення шкіл сучасною комп’ютерною технікою.

Учителі зможуть обирати місце підвищення кваліфікації. В Україні триває робота з розробки проекту постанови КМУ, яка визначить механізм реалізації норми закону «Про освіту», що надає право педагогічним працівникам підвищувати кваліфікацію в інших суб’єктах освітньої діяльності.

Дисципліна в класі впливає на успішність школярів. За даними Міжнародної програми з оцінювання освітніх досягнень учнів PISA, найкращий поведінковий клімат у класі сприяє досягненню вищих результатів у навчанні.

ДПА у початковій школі є виключно моніторингом, - Гриневич. За словами міністра освіти, результати державної підсумкової атестації у 4-му класі жодним чином не впливатимуть на успішність учня і його можливість вступати до 5-го класу.

Опублікований рейтинг вишів за показниками Scopus. Результати рейтингу університетів базуються на показниках бази даних Scopus, що є інструментом для відстеження цитованості наукових статей, які публікуються закладом освіти або його співробітниками.

Учні МАН вибороли 5 медалей на ICYS-2019. Українські учні Малої академії наук вибороли 1 золоту, 2 срібні та 2 бронзові медалі на Міжнародній конференції молодих вчених ICYS, що відбулась у малайзійському Куала-Лумпурі. До заходу долучилась молодь з 32 країн світу.

Порядок проведення шкільних іспитів у 2019 році. Усе про строки, місце проведення, предмети, зміст державної підсумкової атестації та інші особливості проведення шкільних іспитів для учнів 4-х, 9-х та 11-х класів.

МОН планує реформувати систему ЗНО. Основними змінами можуть стати збільшення кількості обов’язкових тестових предметів для випускників шкіл, а також впровадження дворівневого ЗНО з української мови та математики.

Проглядів матеріалу: 365 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 02.05.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024