П'ятниця, 29.03.2024, 17:23















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Травень » 13

     Одне з найважливіших свят пройшло у Димківському НВК з теплотою у серцях, з обіймами та щирими усмішками. Особливо гарно відзначили цей день учні 2-го класу під керівництвом Михайлюк А.В.

З самого початку у всіх присутніх перехопило подих: була розказана легенда про маму - ангела-охоронця. Під звучанням чарівної музики лунали дитячі голоси. Діти декламували вірші у незвичайній формі: їх очі були направлені до рідних матусь, яким у кінці дарували квітку. Показали свою майстерність другокласники у вмінні гарно танцювати та співати. А презентація яку підготувала класний керівник вийшла дуже цікавою для малечі та їх мам: кожен отримав насолоду побачивши себе поруч з матусею. Але і це ще не все. Ще одним сюрпризом для шановних мам стали вручені їм грамоти-подяки.

Свято вдалося на славу. Низький уклін від усіх дітей, усім матерям за квітуче і мирне дитинство.

Заступник з виховної роботи Барбаза В.М.

Проглядів матеріалу: 348 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.05.2019 | Комментарії (0)

    Sunt în grai mii de cuvinte,

Dar din ele mai cu seamă,

Cu o dragoste fierbinte

Noi rostim cuvântul Mamă.

Fără mama nici primăvara nu e primăvară, nici zâmbetul nu e zâmbet, nici cântecul nu e cântec. Se rânduiesc anii, petrecându-și rostul lor, vin generații, se duc generații, iar mama rămâne ca o eternă poezie, cea mai frumoasă, grijulie...

Ce bine-i când mama zâmbește. Cât e de frumoasă viața atunci! S-o facem cât mai des să zâmbiască. Să fie mereu sănătoasă, frumoasă și fericită!

Vineri, 10 mai, elevii CIE №2 au adresat cele mai calde urări de fericire şi sănătate, pornite din mare dragoste şi stimă faţă de scumpele mame, bunicuțe, surioare și Doamne învățătoare.

Sperăm ca sărbătoarea noastră să Vă aducă primăvara în inimi, lumină în suflet şi-n gând, pace pe pământ.

Проглядів матеріалу: 321 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.05.2019 | Комментарії (0)

    Мама – найдорожча у світі людина для кожного з нас. Вона народила, огорнула любовю, ласкою і теплом, вона є берегинею роду людського.

Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері.

Стало доброю традицією для дошкільнят Камянського ДНЗ вітати любих серцю матусь зі сцени місцевого Будинку культури . Вихованці старших груп приготували в подарунок для них найкращі побажання, зворушливі вітання, пісні та слова вдячності за безмежну материнську любов.

В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.

Домніка Балан, вихователь-методист закладу

Проглядів матеріалу: 272 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.05.2019 | Комментарії (0)

     “І слово, і пісня, матусю, тобі”, – саме такими словами розпочався святковий захід, присвячений Дню матері, у Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ступенів Глибоцького району організований учнями 5 класу та класним керівником Генкул Романою Богданівною.

МАТИ, МАТУСЯ, МАТІНКА… Хіба хтось може бути ближчим за неї? Вона оберігає від негараздів, допомагає у всьому, переживає, підтримує, піклується про нас.

МАТИ – найрідніша людина в житті кожного. І невипадково, в усі століття щастя і краса материнства оспівувалися кращими поетами і художниками, адже щасливі діти ростуть у дружній родині й під опікою щасливої матері.

День матері – це найкраща можливість нагадати мамі, як сильно ми любимо і цінуємо її. День матері ми відзначаємо у другу неділю травня, у найпишнішу та найпрекраснішу пору весни, як сама МАМА. Це свято з кожним роком стає все більш популярним, і не дивно, оскільки МАМА, споконвіку, була і є найдорожчою і найріднішою людиною.

Ведучі свята розповіли про історію святкування Дня матері, традиції проведення цього свята в Україні. Під час виховного заходу виконувалися пісні, вірші про Україну-неньку та рідну матусю, розповідалася притча про невичерпну материнську любов.

Запрошені на захід мами, бабусі, вчителі мали можливість перейнятися зворушливою атмосферою свята. Та не тільки сльози розчулення блищали на очах присутніх, а й позитивний настрій та щирий сміх забезпечили гуморески та сценкаВихідний. На завершення усі учасники свята виконали пісню Мамині руки.

Свою шану і повагу до матерів школярі намагалися передати в кожному слові, в кожній пісні. Тут звучали слова вдячності і трепетної любові, святково прикрашена класна кімната була наповнена теплом та ласкою усміхнених матерів, чистотою та щирістю глядацьких емоцій.

Так, все найкраще, що є на землі, починається з МАМИ. Без матері, як без природи, не може обійтися людство. То ж любімо і цінуймо наших найрідніших у світі людей – МАТУСЬ, щохвилини, а не лише у святкові дні!!!

 

Генкул Романа Богданівна,

класний керівник 5 класу

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 302 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.05.2019 | Комментарії (0)

«Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді,

коли знає, як правильно діяти у тій

чи іншій екстремальній ситуації»


   Щодня діти прямують до школи і зі школи додому. Їх вабить вулиця, адже тут відбувається багато цікавого, захоплюючого і через це діти іноді потрапляють у небезпечні для життя ситуації.

З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах країни. А це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання. З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому в Молодійській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходив Тиждень безпеки дорожнього руху. Головною темою Тижня стала безпека учнів на дорозі.

Завдання Тижня безпеки дорожнього руху – нагадати школярам про необхідність спільних дій у сфері дорожньої безпеки. Усі заходи мали на меті привернути увагу до проблеми травматизму та смертності на дорогах і поліпшення дорожньої безпеки.

Масово-пізнавальні заходи з вивчення Правил дорожнього руху для молодших школярів, практичні навчання щодо надання домедичної допомоги постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод, випуски шкільних газет, рубрик на дану тематику, огляди дитячих малюнків, уроки під відкритим небом «Вчимо правила дорожнього руху», листи-звернення до водія, складання кросвордів і ребусів з Правил дорожнього руху поглибили знання учнів у відповідній сфері, сприяли розвитку практичних навичок щодо Правил дорожнього руху.

Необхідність популяризації Правил дорожнього руху, особливо серед школярів, завжди є актуальною, адже цього вимагає саме життя. Тому проведені класні виховні заходи, які були цікавими та змістовними, сприяли повторенню, вивченню та закріпленню знань Правил дорожнього руху.

Адже, навчаючи дітей правилам безпечної поведінки дітей на дорозі, ми закладаємо надійний фундамент їх майбутнього безпечного життя.

І нехай девізом кожного нинішнього та майбутнього водія будуть слова:

«Хто сів за кермо – не спіши, будь уважний,

На знаки дорожні в дорозі зважай.

Ти правил безпеки, водій, не порушуй,

Про тих, хто довкола, завчасно подбай!»

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 287 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.05.2019 | Комментарії (0)

    Третина учнів початкової школи не почуваються щасливими. Результати моніторингового дослідження, яке було присвячено питанням булінгу, свідчать про те, що значна частина випускників початкової школи, окрім психологічного насилля, наражалась ще й на фізичне.

МОН запропонує підняти зарплату молодих учителів. Міністр освіти наголосила на необхідності реформування оплати праці вчителів і суттєвому підвищенні зарплат для молодих вчителів. За її словами, це дозволить залучати в учительську професію талановиту молодь.

Школярі закликали не відпускати повітряні кульки. Учні однієї з вінницьких шкіл закликали адміністрації закладів освіти і батьків не використовувати повітряні кульки під час святкування Останнього дзвоника. Школяри наголошують, що відпускати кульки у небо небезпечно через екологічні загрози.

У фіналі конкурсу МАН взяли участь понад тисяча школярів. 1 243 учні шкіл з усіх регіонів взяли участь у фіналі Всеукраїнського конкурсу-захисту учнів – членів Малої академії наук. З них 618 осіб отримали призові місця. Загалом конкурс проводився за дванадцятьма науковими відділеннями.

Розроблений порядок підвищення кваліфікації освітян. Документ визначає механізм, види, форми, тривалість, періодичність, порядок оплати, умови і порядок визнання результатів підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників.

Визначені номінації конкурсу «Шкільна бібліотека - 2020». Конкурс матиме три номінації: «Модель бібліотеки Нової української школи», «Медіакультура в бібліотечному просторі» та «Бібліотека - територія читання». Також МОН визначені критерії оцінювання, які застосовуватимуться під час змагань.

Раді рекомендують прийняти за основу закон про захист учителів. Парламентський Комітет з питань науки і освіти рекомендує ВР прийняти за основу зміни до законодавства щодо забезпечення захисту педагогічних, науково-педагогічних та наукових працівників.

Дві області можуть зірвати закупівлі для НУШ. Міністр освіти Лілія Гриневич повідомила, Житомирська та Миколаївська області досі не розподілили субвенцію на закупівлю обладнання для Нової української школи, через що закупівлі можуть бути зірвані.

Парламенту пропонують надати вишам фінансову автономію. Верховній Раді рекомендують прийняти за основу законопроекти, метою ухвалення яких є законодавче забезпечення автономності закладів вищої освіти шляхом передбачення їх фінансової самостійності.

Проглядів матеріалу: 368 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.05.2019 | Комментарії (0)

    На виконання Стратегії виховання особистості в системі освіти Чернівецької області на 2016-2021 роки, затвердженої рішенням колегії Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації від 15.04.2016 №1/2, Комплексної програми підвищення якості національно-патріотичного виховання дітей та молоді Чернівецької області на 2017- 2021 рр., відповідно до наказу ДОН Чернівецької ОДА №177 від 04 квітня 2019 р. «Про проведення в закладах освіти Чернівецької області Тижня духовності», на виконання наказу №94 від 18.04.2019 «Про проведення Тижня духовності в Купському НВК» та з метою підвищення якості виховного простору у закладах освіти області у дусі національно-патріотичного виховання, на засадах християнських та загальнолюдських цінностей з 13.05. по 18.05.2019 в Купському НВК будуть проводитися заходи в рамках Тижня духовності.

 12 травня, коли вся Україна відзначала День матері, учні 5 класу, спільно з батьками, під керівництвом класного керівника Олар Л.Г. побували на екскурсії в Свято-Аннинському жіночому монастирі. Аннина гора - місця паломництва  православних християн, розташованого на Анниній горі, що в місті Вашківці. Відвідали музей природи, що розташований в с. Зеленів. Його експозиції налічують близько тисячі експонатів флори й фауни Зеленова та навколишніх сіл Кіцманського району Чернівецької області. Наприкінці подорожі діти милувалися красою тюльпанового поля в с. Мамаївці. Це свято - привід сказати мамі про те, що вона - найрідніша та найдорожча людина.

В понеділок розпочали робочий тиждень святковою лінійкою – відкриттям Тижня духовності, оголосили програму заходів.

Сьогодні, всі учні школи долучилися до проведення святкового концерту до Дня матері.

Щороку ми вітаємо у нашому навчальному закладі всіх матерів та жінок діти яких навчаються у нашій школі.

Починаємо з підготовки виставки малюнків та фотографій, газет, журналів… Потім кожен клас презентує номер художньої самодіяльності: вірш, танець, пісню, сценку,  аплікації та стіннівки.

В цьому році ще й підготували фотозону прикрашену паперовими квітами ручної роботи. (Олар Л.Г., Дущак Л.В.)

Від імені дирекції Купського НВК ми дякуємо всім вчителям, класоводам, класним керівникам за підготовку цих заходів.

Такі заходи виховують не тільки любов до матері, а ще і любов до своєї Батьківщини, повагу до вчителів, до рідних, до людей похилого віку. Адже від любові до матері, від поваги до неї, починається все у цьому житті.

Елеонора Скіпор, педагог-організатор Купського НВК

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 332 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.05.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024