Четвер, 25.04.2024, 16:07















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Травень » 15

    Кожної другої неділі травня в Україні відзначається поважне свято - День матері. Слово «мати», «мамо», «матуся» завжди асоціюється у нас з любов'ю, добротою, ласкою. Мати - найближча людина, яка піклується про нас, незалежно від нашого віку, статусу, сімейного стану, майже єдина людина, яка любить нас безумовною, щирою любов'ю.

Тому 14 травня учні 2-Б класу провели свято з нагоди Дня матері. «Мама! Найдорожче слово в світі!» - такими словами учні розпочали свій захід. Безумовно, День матері - одне з найбільш зворушливих свят, тому що всі ми з дитинства і через все життя до своїх останніх днів несемо в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї матері, яка все зрозуміє, пробачить, притисне до серця і буде самовіддано любити свою дитину незважаючи ні на що.

Під час свята учні щиро декламували вірші. Очі кожної мами світились радістю, особливо, коли діти виконували пісні «Мамин день», «Пташенята у гнізді», «Мамині руки». Не забули і про любих бабусь, які також є мамами і подарували їм запальний танок.

Завершальним етапом свята був танець з сердечками, який з радістю підготували учні для найдорожчих своїх мам. Діти любим матусям дарували найкращі квіти, найщиріші побажання, зроблені власними руками листівки та найніжніші поцілунки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 352 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.05.2019 | Комментарії (0)

   З метою вшанування пам’яті жертв Великого терору – масових політичних репресій 1937-1938 років 17 травня у Грушівському НВК був проведений урок пам’яті для учнів 4-го класу "Жертви політичних репресій". Головною метою заходу стало вшанування пам’яті жертв Великого терору комуністичного режиму на території України. У кінці заходу було вшановано пам’ять жертв Великого терору хвилиною мовчання.

Проглядів матеріалу: 305 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.05.2019 | Комментарії (0)

   11 травня у Глибоцький гімназії було підведено підсумки роботи освітнього закладу за 2018 -2019 навчальник рік. НА традиційне свято "Юна гімназійний еліта 2019" запрошені учні ,батьки, вчителі. У дружному родинному колі відзначили дипломами та подяками кращих з кращих, тих, що перемогами на олімпіадах та конкурсах прославили рідну школу. Звучали слова подяки учням, вчителям-наставникам, батькам. Традиційно підвели підсумки щорічних конкурсів "Гімназист року',"Інтелект гімназії'" Абсолютним переможцем стала учениця 8б класу Анастасія П'ясецька.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 333 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.05.2019 | Комментарії (0)

    В світі відзначають Міжнародний день сім'ї, святкування якого проходить щорічно 15 травня.

Святкування Дня сім'ї встановлено Генеральною Асамблеєю ООН і покликане звернути увагу світової громадськості на проблеми сім'ї, підвищити рівень інформованості щодо сімей та поглибити знання соціально-демографічних процесів.
ООН розглядає сім'ю як основний елемент суспільства, тому, на думку організації, якщо не поважаються права однієї сім'ї, під загрозою опиняється все суспільство.
Зародження дня сім'ї почалося ще в 1989 році, коли в ООН з'явилося бажання створити єдиний день, який буде присвячений розгляду проблем сім'ї в різних країнах. У 1993 році в ООН була прийнята резолюція, згідно з якою був офіційно затверджений день сім'ї 15 травня 1994 року.
Щороку за рішенням ООН здійснюється висвітлення найбільш актуальних проблем в сім'ї.
Проглядів матеріалу: 295 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.05.2019 | Комментарії (0)

      Anual, în aceste zile de mai, fie mai călduțe sau mai ploiase, sărbătorim în instituțiile de învățământ și cele culturale Ziua Femeilor Mironosițe, dar și a tuturor mamelor.

La CIE Cupca pregătim mai întâi o expoziție de fotografii, ziare, desene, gazete de perete și aplicații atât cu tematică religioasă, cât și cu tematică obișnuită dedicată acestei zile.

Fiecare clasă pregătește câte un număr artistic: poezii, cântece, dansuri, scenete, atât cu tematică laică, cât și cu tematică religioasă.

Invităm mamele și profesoarele cărora le pregătim în proză sau versuri felicitări, pe urmă le prezentăm concertul respectiv.

Sincere mulțumiri aducem tuturor conducătorilor de clasă, dirigințiloir pentru munca depusă,direcției școlii, iar mamelor și bunicelor pentru pregătirea costumației respective, dar în primul rând pentru că au dat viață, cresc, educă proprii copii.

Asemenea măsuri educă la copii dragostea de mamă, de plaiul natal, de profesori și școală, dar și frica de Dumnezeu, evlavia, credință, dreptate, adevăr...

Eleonora Schipor, pedagog-organizatoare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 299 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.05.2019 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 782 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.05.2019 | Комментарії (0)

    З 6.05 по 10.05 2019 року у дошкільній ланці було проведено тиждень безпеки. Вихователі вивчили та закріпили з дітками правила поведінки під час різних ситуацій під час пожежі, на дорозі, у довкіллі, при зустрічі з незнайомими людьми. Було розроблено та проведено ряд занять та екскурсій.

Багато цікавого діти дізнались під зустріч з медичною сестрою,соціальним працівником, а також були у захваті від екскурсії на пожежну частину. Діти, слухаючи розповідь пожежника, відчули себе майбутніми рятівниками.

У школі під час Тижня безпеки дорожнього руху проходило багато цікавих заходів, які ще раз нагадали дітям як себе правильно поводити на дорозі.

Сьомого травня у кожному класі проведено Єдиний національний урок «Безпека на дорозі – безпека життя».

Упродовж Тижня відбулися різні вікторини, виставки літератури по даній темі в бібліотеці, а також конкурс плакатів на тему «Безпека на дорозі».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 282 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.05.2019 | Комментарії (0)

       14 травня 2019 року на базі Просіцької ЗОШ відбувся районний семінар – практикум для вчителів французької мови на тему «Стратегії ефективного управління класом. Створення позитивного настрою на уроках французької мови». Під час семінару розглядалися наступні питання:

  1. «Стратегії управління класом». (Марія Кирчу – керівник РМО розповіла про прийоми підтримки демократичної, дружньої, співробітницької атмосфери у класі. За Концепцією НУШ вчитель – це не «передавач» знань, а фасилітатор, який спрямовує учнів у потрібне русло.
  2. «Створення позитивного настрою на уроках французької мови» (Віра Заяц – методист з іноземних мов РМЦ провела майстер клас та продемонструвала роботу з метафоричними картками Хабітат, кубиками Рорі, діалог – гру «Цікавий діалог», одну з релаксаційних вправ «Blind Drawing» («Сліпе малювання»))

Вчитель французької мови Просіцької ЗОШ Лариса Ніколаєску з учнями підготували виховний захід на тему «Травень. Праця та Мир». Під час заходу учні демонстрували свої акторські здібності та таланти декламувати вірші, співати, танцювати.

Після практичної частини вчителі району побували на екскурсії у новозбудованому храмі села Просіка. Під час екскурсії отець Іоан розповів педагогам про заснування храму, цікаві факти про розпис та розміщення ікон у храмі.

Весь семінар пройшов у невимушеній дружній атмосфері співпраці та розуміння. Усі учасники отримали сертифікати.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 310 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.05.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024