Субота, 20.04.2024, 12:53















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Березень » 29 » Декада «Я атестуюсь» в Луковицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів
15:08
Декада «Я атестуюсь» в Луковицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів

    Протягом березня - місяця в Луковицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів проходила традиційна декада «Я атестуюсь».

Демонстрували свою педагогічну майстерність семеро вчителів: п’ятеро з них – «майстри своєї справи» (вчителі вищої категорії) із багатим досвідом педагогічної діяльності (38–29 рр.), двоє вчителів атестуються в цьому році на присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст І категорії», бібліотекар школи-на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст І категорії», соціальний педагог – на присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст ІІ категорії»

Вчитель математики вищої категорії Міська Олена Георгіївна з 38-річним стажем роботи продемонструвала проведення підсумкового уроку з математики на тему «Рівняння» ( 5 клас).

Вчитель математики вищої категорії Мар’янчук Ольга Іванівна поділилася досвідом із колегами у проведенні уроку – узагальнення з математики у комп’ютерному класі на тему “Кругові та стовпчасті діаграми». ( 6 клас).

Цікаві дослідницькі проекти дев’ятикласників, про зв'язок зарубіжних письменників з Україною організувала і продемонструвала на уроці «Зарубіжні письменники і Україна» вчитель вищої категорії Онисько Віоріка Михайлівна.

Класовод 3 класу Сафрюк Гарафіна Лазорівна – вчитель вищої категорії із 37 – річним стажем роботи захопила колег цікавим проведенням інтегрованого уроку з літературного читання та образотворчого мистецтва на тему «Розвиток творчої уяви учнів, їх пізнавальних інтересів та виховання любові до прекрасного (за оповіданням В. Сухомлинського «Снігуроччина пісня»).

Чоботар Домніка Миколаївна – вчитель вищої категорії із 36 - річним стажем провела заняття – тренінг з предмету «Основи здоровя» у 4 класі на тему «Самооцінка та її вплив на поведінку людини».

Вчитель географії Соколюк Любов Василівна, що атестується на кваліфікаційну категорію «спеціаліст І категорії», провела у 7 класі відкритий урок-подорож на тему «Внутрішні води Північної Америки».

Вчитель фізичної культури Чоботар Олександр Васильович, що атестується на кваліфікаційну категорію «спеціаліст І категорії» провів у 9-Б класі підсумковий урок з гімнастики.

Бібліотекар школи Коняк Ольга Мирославівна із 39-річним стажем роботи подарувала присутнім літературну подорож разом з учнями 5-х класів на тему «В гостях у Мудрої книги».

Семінар – тренінг «Профілактика та подолання синдрому «професійного вигорання» на достатньому професійному рівні провела серед колег – педагогів соціальний педагог і практичний психолог школи, що атестується на кваліфікаційну категорію «спеціаліст ІІ категорії» - Рябко Любов Іллівна.

Творчої Вам наснаги!

Так тримати, дорогі колеги!

 

 

Переглядів: 637 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024