Четвер, 28.03.2024, 21:23















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Березень » 17 » День відкритих дверей в Димківському НВК
12:21
День відкритих дверей в Димківському НВК

   В березні в Димківському НВК пройшов День відкритих дверей. Ті педагоги,  які атестуються в цьому навчальному році, давали показові уроки та заходи для учнів, колег та батьків.

День розпочався з уроку  обслуговуючої праці  «Вишуканий капелюшок» у 8-ому класі, який провела Команюк З.Л. Це був незвичайний урок: присутні побачили майстер-клас  і  взяли у ньому активну участь. За короткий відрізок часу учні навчилися виготовляти із тканини та підручного матеріалу подушечки для зберігання голок або прикрасу для волосся. За допомогою мультимедії було представлено презентацію «З історії капелюшків». Мета уроку була досягнута, всі присутні успішно справилися із завданням.

Незабутнім став урок в 6-ому класі з основ здоров’я «Види і наслідки конфліктів», проведений  Світик О.Ф.. Діти мандрували чарівними сходинками разом із Маленьким Принцем, який був у захваті від краси планети Земля, збагатився знаннями про людські стосунки. Всі присутні зрозуміли, що спілкування – найбільша насолода для кожної людини. Фізхвилинка підбадьорила учнів, дала їм заряд енергії і бажання працювати. Вони зрозуміли, що повинні дбати про власне здоров’я і оточуючих нас людей. Для цього необхідно позбутися шкідливих звичок, уважно і з любов’ю ставитися до інших.

З учнями 9-го класу соціальний педагог Паламарюк М.М. провела тренінгове заняття «Я – людина, моє життя прекрасне!». Метою заняття було формування активного усвідомлення учасниками широкого кола своїх можливостей, своєї активної позиції; навчання визначити власні духовні цінності та їх вплив на життя; підвищення самооцінки. На занятті діти відчували себе комфортно, із зацікавленістю виконували вправи. За допомогою експрес-тесту учні визначили свій рівень самооцінки. Запам’яталася присутнім притча «Про життя», основною думкою якої став вислів – «Кожна проблема – це камінь, який життя кидає в нас, але ступаючи цим камінням, ми можемо перейти бурхливий потік». Завершилося заняття вправою «Святковий салют»: учні висловили свої думки на зірочках і прикріпили їх на плакат із святковим салютом.

З педагогічним колективом практичний психолог Міхай А.П. провела тренінгове заняття «Галерея чудес».  Його метою було створення емоційно-сприятливого психологічного клімату в колективі та гармонію взаємин. Несподіванкою для всіх присутніх  стали уміло підібрані завдання на краще знайомство, на вироблення уміння малювати «чарівними» фарбами, на виконання ролей у театралізованій виставі «Казка із щасливим кінцем» тощо. Присутні  вдихнули свіжий аромат теплих стосунків, солодких спогадів дитинства, відчули себе необхідними, важливими, потрібними, найкращими. І все це сталося завдяки майстерності і кмітливості психолога.

День відкритих дверей був зігрітий не тільки першими сонячними промінчиками, а й спілкуванням з дітьми, колегами, батьками. Тому він назавжди залишиться у наших серцях.

  Гладкова В.А.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 519 | Додав: Ulia_RMC | Теги: День відкритих дверей в Димківськом | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
+2  
1 Оксана   (19.03.2015 14:32) [Материал]
applause applause flower flower flower

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024