Субота, 20.04.2024, 08:22















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Березень » 14 » День відкритих дверей в Опришенській ЗОШ І-ІІІ ступенів
16:28
День відкритих дверей в Опришенській ЗОШ І-ІІІ ступенів

    У середу,  14.03.2018р. відбувся День відкритих дверей в Опришенській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Навчальний заклад відвідала методист РМЦ управління освіти Глибоцької РДА – Леонтій Е.М.

Адміністрацією школи і методистом РМЦ Леонтієм Е.М. було відвідані такі уроки:

Урок з української літератури провела Попович Н.М. у 7 класі на тему: «В. Симоненко. Вірш «Лебеді материнства». Урок був сповнений духовною любовю до творчості Симоненка. Учні захоплено читали вірш «Лебеді материнства», працюючи в групах та індивідуально. Емоційно обговорювали проблему твору, жваво брати участь у роботі над прислівями.

Вчитель інформатики Жижиян М.П. з учнями 5-Б класу на уроці працювали над темою: «Виконавці алгоритмів та їхні системи команд». Вчителька на протязі уроку працювала з медіа презентацією та методичними додатками, формуючи у учнів ключові та предметні компетентності «виконавець алгоритму», вміння складати алгоритми , вміння розв’язувати задачі з повсякденного життя учнів.

Вчителі початкових класів: Петрович Т.Р, провела урок з румунської мови в 4 класі на тему: «Timpurile verbului» та Русу К.Г. – провела відкритий урок з румунської мови (читання) в 3-Б класі на тему: «Scrisoare catre primăvară». Вчительки використовували у своїх роботах інтерактивні методи навчання за концепцією «Нової української школи», демонструючи в учнях творчу активність та розвиток логічного мислення.

Торончук С.В. – провела урок з математики в 3-Б класі на тему: «Властивості множення на один, і одиниці на число, множення на нуль, нуля на число. Складені задачі на дві-три дії». Вчителька зуміла захопити увагу учнів, використовуючи різні методи навчання: ігри, групові завдання і т.д.

Також гарний виховний захід підготувала вчителька початкових класів Ниміжан С.І. з учнями 2-А класу на тему: «Правила дорожнього руху», де творчо, доступно та цікаво були обговоренні правила дорожнього руху з різними завданнями. Особливо учням сподобались інтерактивні вправи «мозкова атака», різні тести з кольоровими картками і т.д.

Ініціативно демонструвала свої методи навчання і вчителька біології Тудосій А.В. на відкритому уроці узагальнення системи тварин, яка добре підібрала цікавий матеріал, яким зацікавилися учні. Учням 7 класу було цікаво брати участь у бесідах та іграх.

Серед найдосвідченіших педагогів школи вчитель історії Боднарюк М.І. з учнями 7-11 класів підготував шкільний симпозіум на тему: «Опришени – 600р. від першої письмової згадки». Своїм педагогічним знанням, вмінням та професіоналізмом вчитель зумів доторкнутися до сердець всіх присутніх, демонструючи давню історію села Опришени.

День відкритих дверей був насиченим і цікавим, сповненим відкритих уроків і виховних заходів. Учителі нашого закладу творчі та ініціативні, у своїх роботах використовують інноваційні методи, форми та прийоми навчання, як і девіз нашої школи :«Від творчого вчителя – до всебічно розвиненого учня».

 

Переглядів: 428 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024