Субота, 20.04.2024, 02:09















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Січень » 30 » Курси вчителів географії на базі Кам'янської ЗОШ
17:31
Курси вчителів географії на базі Кам'янської ЗОШ

У Кам'янській ЗОШ сьогодні свято. У гості до учнів та вчителів географії завітали слухачі курсів ІППО ЧО з методистом  Рибчинським Віталієм Михайловичем. Вони побували  на уроках учителів – методистів Кукурудзяків Василя Юрійовича та Марії Іванівни.  Василь Юрійович провів відкритий урок у 6-В класі з теми: « Повітряні маси. Циклони й антициклони». Використав фрагменти фільмів «Циклон», «Торнадо», «Десять найбільших торнад». Марія Іванівна з учнями 8-А класу досліджувала тему: « Рослинний покрив України з його особливостями та проблемами». Діти власноруч сформували рослинну карту України. Вчителі розвивали у школярів  інтелектуальні здібності, логічне мислення, уміння робити аналіз та висновки. Уроки відзначалися  сучасністю,науковістю, доступністю,  з використанням  інтерактивних методів навчання, ІКТ,  пробуджували великий інтерес учнів до предмету. Також розповіли про  науково-дослідницьку, пошукову та туристсько-краєзнавчу роботу, яку ведуть з дітьми. Презентували власні методичні  посібники «Діагностика мінералів і гірських порід» (Кукурудзяк Василь Юрійович) та   «Географічно-краєзнавчий опис с.Кам'янка» (Кукурудзяки Марія Іванівна, Катерина Василівна)

Своїм досвідом роботи поділився вчитель географії  Корчівецької ЗОШ  Іримеску Валерій Костянтинович,  переможець конкурсу «Вчитель року – 2014»  (обласний етап, ІІ місце) . Він захопив присутніх презентацією слайдів про використання ігор на уроках. 

У роботі взяла участь  методист РМЦ , голова  райкому профспілки  Лазурко Світлана Іллівна, яка  дала цікаву інформацію про краєзнавчу роботу Глибоччини,  а про роботу МО вчителів географії району розповіла  керівник  Безверха Віра Денисівна .

 Присутні з задоволенням оглянули географічно – краєзнавчий кабінет, зробили на пам'ять світлини експонатів. Подякували за величезну змістовну роботу  подружжю Кукурудзяків, Іримеску Валерію Костянтиновичу, районним керівникам та дирекції школи за організацію та проведення  семінару-практикуму.  У всіх залишилося приємне враження від знайомства, спілкування, побаченого та почутого.
















Переглядів: 1360 | Додав: ToniaRMC | Теги: курсанти ІППОЧО | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
+1  
1 О_С_Намака   (31.01.2014 13:56) [Материал]
Традиційно, одна з кращих шкіл району ділиться досвідом.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024