Субота, 20.04.2024, 10:29















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Травень » 22 » «Квітуча Україна»
08:18
«Квітуча Україна»

   З метою формування екологічної культури особистості, активізації пізнавальної, творчої та просвітницької діяльності учнів, залучення учнівської молоді до роботи із покращення зовнішнього озеленення та ландшафтного дизайну території навчального закладу з 14 до 16 травня 2019 р. в м. Києві Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді провів фінальний етап Всеукраїнського конкурсу з квітникарства та ландшафтного дизайну «Квітуча Україна». До участі у фінальному етапі були запрошені 18 команд-переможців відбіркового етапу. Втілити проекти до м. Києва приїхали 12 команд з Вінницької, Івано-Франківської, Закарпатської, Кіровоградської, Полтавської, Житомирської,Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Чернівецької та Чернігівської областей. Програмою Конкурсу було передбачено:

  • виступ-презентація представлених на конкурс проектів з квітникарства, озеленення та ландшафтного дизайну територій закладів освіти;
  • втілення презентованих проектів клумб та ландшафтних композицій.

Чернівецьку область на конкурсі представляла команда Молодійської ЗОШ у складі Павловича Іона, Андрусяк Анастасії, Куцака Дмитра, Чоботаря Олексія під керівництвом Куцак Олени Аврелівни з проектом «Зелена ініціатива»

Конкурс передбачав змагання між командами-учасниками, під час якого кожна окрема команда на виділеній їй території (2 кв. м) проектує та виконує всі роботи по створенню і художньому оформленню запланованих квітника чи ландшафтної композиції.

За підсумками журі конкурсу команду учнів 11 класу Молодійської ЗОШ посіла ІІ загальнокомандне місце та нагороджена відповідним дипломом Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

Крім того, Павлович Іоан, Андрусяк Анастасія, Куцак Дмитро, Чоботар Олексій отримали іменні грамоти Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за зайняте ІІ місце у Всеукраїнському конкурсі з квітникарства та ландшафтного дизайну “Квітуча Україна”.

Також, надано подяку Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за підготовку та втілення проекту Куцак Олені Аврелівні, вчителю біології та хімії Молодійської ЗОШ, керівнику проекту «Зелена ініціатива».

Вітаємо переможців! Щиро вдячні за співпрацю!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 591 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024