Четвер, 25.04.2024, 21:47















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Травень » 13 » МАТИ – це Людина, яка необхідна завжди!
18:21
МАТИ – це Людина, яка необхідна завжди!

     “І слово, і пісня, матусю, тобі”, – саме такими словами розпочався святковий захід, присвячений Дню матері, у Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ступенів Глибоцького району організований учнями 5 класу та класним керівником Генкул Романою Богданівною.

МАТИ, МАТУСЯ, МАТІНКА… Хіба хтось може бути ближчим за неї? Вона оберігає від негараздів, допомагає у всьому, переживає, підтримує, піклується про нас.

МАТИ – найрідніша людина в житті кожного. І невипадково, в усі століття щастя і краса материнства оспівувалися кращими поетами і художниками, адже щасливі діти ростуть у дружній родині й під опікою щасливої матері.

День матері – це найкраща можливість нагадати мамі, як сильно ми любимо і цінуємо її. День матері ми відзначаємо у другу неділю травня, у найпишнішу та найпрекраснішу пору весни, як сама МАМА. Це свято з кожним роком стає все більш популярним, і не дивно, оскільки МАМА, споконвіку, була і є найдорожчою і найріднішою людиною.

Ведучі свята розповіли про історію святкування Дня матері, традиції проведення цього свята в Україні. Під час виховного заходу виконувалися пісні, вірші про Україну-неньку та рідну матусю, розповідалася притча про невичерпну материнську любов.

Запрошені на захід мами, бабусі, вчителі мали можливість перейнятися зворушливою атмосферою свята. Та не тільки сльози розчулення блищали на очах присутніх, а й позитивний настрій та щирий сміх забезпечили гуморески та сценкаВихідний. На завершення усі учасники свята виконали пісню Мамині руки.

Свою шану і повагу до матерів школярі намагалися передати в кожному слові, в кожній пісні. Тут звучали слова вдячності і трепетної любові, святково прикрашена класна кімната була наповнена теплом та ласкою усміхнених матерів, чистотою та щирістю глядацьких емоцій.

Так, все найкраще, що є на землі, починається з МАМИ. Без матері, як без природи, не може обійтися людство. То ж любімо і цінуймо наших найрідніших у світі людей – МАТУСЬ, щохвилини, а не лише у святкові дні!!!

 

Генкул Романа Богданівна,

класний керівник 5 класу

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 306 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024