Середа, 17.04.2024, 01:24















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Березень » 26 » «Нова українська школа» вже діє
12:55
«Нова українська школа» вже діє

   23 березня 2018 року на базі закладів освіти міста Чернівці та Коровійської ЗОШ I-III ст. Глибоцького району відбувся обласний семінар-практикум з проблеми «Оновлення змісту освітнього процесу в контексті Нової української школи в умовах викликів сучасності».

Мета заходу – удосконалити управлінські компетенції керівників органів управління освітою, методичних служб, керівників закладів освіти, голів профспілкових комітетів щодо реалізації компетентнісного підходу та наскрізних змістових ліній Концепції Нової української школи.

У семінарі взяли участь начальники відділів (управлінь) освіти райдержадміністрацій/міських рад/ОТГ, завідувачі районних/міських методичних кабінетів, голови профспілкових комітетів, представники Ради директорів закладів загальної середньої освіти, а також керівний склад Департаменту освіти і науки ЧОДА та Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області.

Захід проходив у два етапи: практичний і теоретичний. Практичний модуль відбувався на базі чернівецьких ЗОШ №8, №27 і №28 і Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст. Глибоцького району.

У ЗОШ №8 І-ІІІ ст. Чернівецької міської ради директор школи Ірина Іванівна Савчук ознайомила гостей з освітнім середовищем закладу. Також освітяни відвідали інтегровані заняття «Я досліджую світ» з теми «Вода», які провели вчителі початкових класів Анастасія Юріївна Донська та Майя Романівна Воронка, і переглянули фрагменти пристендового проекту «Спільними зусиллями будуємо Нову українську школу» і педагогічного вікенду «Пріоритетні кроки в підготовці вчителя до роботи в умовах Нової української школи», організовані Оленою Федорівною Сидоровою, заступником директора з НВР у початкових класах ЗОШ №8, і Анастасією Юріївною Донською, тренером Нової української школи.

Очільники органів управління освітою, які відвідали ЗОШ №27 І-ІІІ ст. Чернівецької міської ради (директор – Віктор Михайлович Томяк), узяли участь у віртуальній екскурсії школою, завітали на уроки «Я досліджую світ» з теми «Як керувати часом» до першокласників, яких навчають Руслана Михайлівна Сікорська та Алла В’ячеславівна Головатюк, та подивилися фрагменти пристендового проекту «Спільними зусиллями будуємо Нову українську школу» і педагогічного вікенду «Пріоритетні кроки в підготовці вчителя до роботи в умовах Нової української школи», які провели Алла Пилипівна Кобевка, заступник директора з НВР ЗОШ I-III ст. №27, і Сікорська Руслана Михайлівна, тренер НУШ.

Гостям ЗОШ №28 директор Олексій Володимирович Килинич коротко розповів про особливості роботи закладу та запросив їх відвідати заняття «Я досліджую світ» з теми «Весна» в перших класах (учителі – Інна Володимирівна Веренько й Оксана Орестівна Віщак) та фрагменти пристендового проекту «Спільними зусиллями будуємо Нову українську школу» і педагогічного вікенду «Пріоритетні кроки в підготовці вчителя до роботи в умовах Нової української школи», презентовані Світланою Іванівною Політанською, заступником директора з НВР ЗОШ № 28, й Оксаною Орестівною Віщак, тренером НУШ.

У Коровійській ЗОШ І-ІІІ ст. Глибоцького району колег-освітян радо зустріла директор школи Ольга Георгіївна Лупуляк. Гості переглянули відеоролик про діяльність освітнього закладу й вирушили на інтегровані заняття «Я досліджую світ» з теми «Здорове харчування», які провели вчителі початкових класів Ірина Михайлівна Алексейчук і Олеся Іванівна Баланюк. Також Ірина Корнеліївна Унгурян, тренер НУШ, викладач кафедри педагогіки, психології та теорії управління освітою ІППОЧО, представила фрагмент педагогічного вікенду «Пріоритетні кроки у підготовці учителя до роботи в умовах Нової української школи».

Практичний модуль мав на меті презентувати роботу пілотних закладів загальної середньої освіти Чернівецької області, які впроваджують Концепцію Нової української школи. Це завдання вдалося реалізувати на високому рівні.

    https://photos.app.goo.gl/kgTDBh2oHzBBx5822

 

Переглядів: 571 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024