Четвер, 28.03.2024, 12:09















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Березень » 21 » Партнерство заради дитини
11:36
Партнерство заради дитини

   Усе у світі починається зі школи. Це твердження є правильним і справедливим. Адже школа є тим стартовим майданчиком, який відкриває дорогу і космонавту, і слюсарю, і будівельнику, і лікарю, і вченому, і Президенту. Школа має стати найціннішою у суспільстві, незамінним творцем державності через утвердження людської гідності у соборах дитячих душ. Школа готує своїх вихованців до життя. Школа - гарант якості знань для учнів, будинок творчості й самореалізації для вчителів, пристань довіри й авторитету для батьків. Тому у Глибоцькій гімназії відбулися загальношкільні батьківські збори «Партнерство заради дитини».

На зібранні ознайомлено батьків, наших партнерів, чим живе, дихає, займається сьогодні наша стара школа – новостворена Глибоцька гімназія. Які нові освітні послуги ми надаємо. Що нове і цікаве ми пропонуємо нашим дітям на даному етапі. Які наші успіхи і здобутки як закладу нового типу за 1.5 року роботи в іншому статусі.

У своєму виступі директор гімназії Блисенко Юрій Дмитрович ознайомив присутніх із історією навчального закладу, переглянуто відеоролик про сьогоднішнє життя гімназії, матеріально-технічною базою закладу. Заступник директора з методичної роботи Вороніна Лариса Анатоліївна познайомила, шановних батьків, з оновленим навчальним закладом, який дружній до дитини та родини.

Глибоцька гімназія – це гармонійне поєднання класичних підходів до навчання та виховання з передовими методиками сучасності, молодості і досвіду, інтелекту й інтелігентності, любові й вимогливості, взаємодопомоги й толерантності з урахуванням потреб часу.

Глибоцька гімназія - це майстерня, де формується думка підростаючого покоління, треба міцно тримати її в руках, якщо не хочеш випустити з рук майбутнє. Також для батьків було організовано творчий звіт учнів, які гідно представляють навчальний заклад не тільки в районі, а й за його межами.

Переглядів: 380 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024