Четвер, 25.04.2024, 06:39















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Жовтень » 11 » Прийом курсантів ІППОЧО вчителів початкових класів
08:00
Прийом курсантів ІППОЧО вчителів початкових класів

    У сучасному світі гостро стоїть проблема творчого розвитку особистості. Кожна цивілізована країна дбає про творчий потенціал суспільства загалом і кожної людини зокрема. Посилюється увага до розвитку творчих здібностей особистості, надання їй можливості виявити їх. Такий розвиток особистості потребує впровадження нових дидактично - методичних засобів, що допомагають моделювати навчально - виховний процес, виходячи із поставленої мети.

 Саме алгоритм роботи, що сприяє формуванню творчих і пізнавальних здібностей школярів, продемонстрували 10 жовтня 2017року педагоги Купського НВК №2 , на базі якого був проведений семінар-практикум для вчителів початкових класів, які проходять курсову перепідготовку при ІППОЧО, на тему «Формування творчих і пізнавальних здібностей з використанням сучасних технологій у роботі з учнями початкових класів». У семінарі взяли участь 17 вчителів початкових класів області під керівництвом Говорнян Л.С. та Леонтій Е.М.

Формування творчих і пізнавальних здібностей учнів на основі застосування різних форм, методів, прийомів і засобів навчання продемонстрували вчителі, які майстерно провели показові уроки: Трица Сільвія Лазорівна, спеціаліст вищої категорії – урок математики у 3 класі на тему «Застосування таблиці множення для розвʼязання прикладів і задач» Богданюк Марія Радулівна, старший учитель - урок образотворчого мистецтва у 4 класі на тему «Відтінки і тональність. Осінні листочки». Методи, прийоми, засоби навчання, що застосували вчителі на уроках, сприяли активізації діяльності учнів, формували творчі і пізнавальні здібності, стійкий інтерес до вивчення нового матеріалу.

Логічним завершенням практичної частини семінару стало свято «Магія осені», яке підготували і провели вчителі Богданюк Єлізавета Василівна, спеціаліст вищої категорії та Ісопеску Віоріка Георгіївна.

У теоретичній частині семінару педагоги ознайомили присутніх з досвідом створення в навчальному закладі сприятливого середовища для формування творчого мислення, пізнавальної активності школярів, забезпечення якісної освіти шляхом використання сучасних технологій у роботі з учнями початкових класів. Учасники семінару ще раз переконались в тому, що формування творчих і пізнавальних здібностей молодших школярів розвивається у процесі наполегливої, систематичної діяльності вчителя і учнів, а це робота не одного дня, а щоденної праці всіх учасників навчально-виховного процесу.

 

Переглядів: 505 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
0  
1 Ulia_RMC   (11.10.2017 10:45) [Материал]
applause applause

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024