Вівторок, 19.03.2024, 06:16















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Жовтень » 23 » Районний семінар практичних психологів на базі Червонодібровського НВК.
11:03
Районний семінар практичних психологів на базі Червонодібровського НВК.

     У середу, 22 жовтня на базі Червонодібровського НВК відбувся районний семінар практичних психологів ДНЗ, ЗНЗ та НВК, який працював над проблемою: «Психологічний супровід та організація роботи з дітьми в період переживання соціально-політичних конфліктних та постконфліктних ситуацій».

Відкрила семінар-практикум директор НВК – Маник І.Г. з презентацією та візиткою даного закладу, а також розповіла про історію села та закладу.

Наступним етапом семінару була мультимедійна презентація психолога НВК Сиротюк С.В. – «Основні напрямки психологічної реабілітації усіх учасників навчально-виховного процесу в умовах конфліктних та постконфліктних ситуацій», в якій психолог наголосила про основні аспекти психологічного супроводу учнів під час внутрішньої кризи та переживань. Приєдналася з арсеналом своїх методичних ідей та розробок з даного напрямку роботи  практичний психолог Глибоцького ліцею – Колесник В.М. з презентацією  своїх напрацювань - «Основні прийоми психологічної роботи з дітьми в умовах травматичної кризи», продемонструвавши практичні прийоми роботи з учнями, батьками та педагогами.

Відбувся також і виховний захід за участі та виступу із засновником Червонодібровської Січі, волонтером та поетом – Чоботарем В.Г., який ознайомив психологів з історичними подіями формування Січі, її традиціями та особливостями.

Учасники семінару переглядали трейлер до документального фільму, який відзняли добровольці, члени Червонодібровської Січі,  під час перебування в АТО. Розповів  також поет про  свої волонтерські  поїздки на територію АТО, про свою практичну допомогу біженцям та переселенцям.

Психологічний практикум районного семінару психологів містив в собі корекційно-розвивальне заняття з учнями 8-9 класів «Профілактика надмірної тривожності та емоційної нестабільності в конфліктний та постконфліктний період», який на високому рівні, згідно методичних вимог, презентувала психолог Червонодібровського НВК – Сиротюк С.В.

Закінчився семінар психологів підведенням підсумків та виробленням методичних рекомендацій, які психологи будуть використовувати у практичній діяльності за даною тематикою.

 

Методист-психолог РМЦ    Колесник А.І.  

Переглядів: 644 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024