Четвер, 25.04.2024, 20:49















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Березень » 28 » Районний семінар вчителів фізики-час для спілкування та обміну досвідом
08:23
Районний семінар вчителів фізики-час для спілкування та обміну досвідом

    Активізація пізнавальної діяльності учнів-надзвичайно актуальна тема сьогодення. Активна взаємодія учня з вчителем у процесі навчання забезпечує його ефективність, а з тим-і формування ключових компетенцій випускника української школи. Темі активізації пізнавальної діяльності учнів у процесі вивчення фізики було присвячено районний семінар, що відбувся 22 березня 2018 року на базі Кам’янської ЗОШ І-ІІІ ст. В рамках семінару було представлено досвід роботи вчителів фізики школи та запропоновано лекції-презентації Ткача Миколи Васильовича, професора кафедри теоретичної фізики та комп'ютерного моделювання, та Головацького Володимира Анатолійовича, професора кафедри теоретичної фізики, котрий акцентував увагу на активізації самостійної роботи учнів з використанням засобів дистанційного навчання. Учасники семінару зосередились на реалізації основної мети: сформувати вміння і навички педагогів застосовувати інтерактивні методики для активізації пізнавальної активності учнів та формування стійкого інтересу до вивчення фізичних явищ. Виступ методиста методичного центру управління освіти Глибоцької РДА Трошиної Ніни Василівни зосередив увагу на актуальності теми та вирішенні основних завдань з проблеми семінару.

Теплими, щирими словами гостинно привітав присутніх вчитель фізики Кам’янської ЗОШ І – ІІІ ступенів Воробець Іван Ілліч, який виступив з доповіддю по даній проблемі та презентував школу. Далі учасники семінару взяли участь в круглому столі на тему «Активізація пізнавальної діяльності учнів у процесі вивчення фізики».

Учасники семінару змогли взяти участь у цікавій екскурсії, проведеній співробітниками кафедри фізики твердого тіла: Олійнич-Лисюк Аллою Василівною, Федорцовою Іриною Василівною та Кушнірюк Галиною Василівною.

На завершення семінару прозвучали побажання про подальшу тісну творчу співпрацю та обмін досвідом між працівниками шкіл Глибоцького району та співробітниками інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук Чернівецького національного університету. Семінар збагатив педагогів новими знаннями та створив умови для фахового спілкування у колі однодумців у творчості.

Переглядів: 458 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024