Вівторок, 19.03.2024, 04:30















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Жовтень » 30 » Семінар вихователів старших груп та вчителів перших класів
12:04
Семінар вихователів старших груп та вчителів перших класів

    29 жовтня на базі Глибоцького ДНЗ «Сонечко» та Глибоцької ЗОШ I-III ст. відбувся спільний семінар вихователів старших груп та вчителів перших класів з проблеми: ««Сучасні проблеми наступності дошкільної та початкової ланок освіти, шляхи їх вирішення».

      Учасники семінару ознайомилися з роботою вихователів старших груп щодо формування мовленнєвої компетентності майбутніх першокласників. Інтегроване  заняття з розвитку мови провела вихователь Жижиян Світлана Костянтинівна. У другій групі ( вихователь Горпиняк Ольга Іванівна) під час проведення досліду діти мали змогу простежити за виверженням вулкану.

    Далі естафету перейняла Глибоцька ЗОШ I-III ст., де гостей зустрів директор Блисенко Юрій Дмитрович та заступник з навчально-виховної роботи Побережна Надія Олександрівна.

    Було переглянуто урок у першому класі з писемного мовлення, який провела вчитель Крайська Дарина Григорівна  на високому методичному рівні та поділилась з педагогами умінням, майстерністю та власним досвідом роботи.

 Завідуюча Глибоцьким ДНЗ Букатар В.Г.  завуч Побережна Н.О. , педагог Крайська Д.Г, презентували спільний  проект щодо здійснення наступності між початковою та дошкільними ланками освіти. Практичний психолог  Стрільчук О.В. розповіла про роботу, яка здійснюється для забезпечення психолого-педагогічного супроводу процесу адаптації дитини під час переходу  від дошкільного закладу в загальноосвітній навчальний заклад.

  За круглим столом, учасники семінару обговорювали актуальні проблеми наступності між двома ланками освіти, обмінялися досвідом роботи з даної проблеми.

   Всі учасники погодились з думкою, що головною умовою забезпечення наступності є тісна взаємодія педагогічних і батьківських колективів дошкільного та загальноосвітнього навчального закладів, а  основою такого зв’язку є довіра, взаємоповага, любов до дитини, увага до її індивідуальних особливостей, турбота про її гармонійний розвиток.

 

Петрик Л.В.    методист РМЦ

 

Переглядів: 774 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024