Вівторок, 19.03.2024, 07:32















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Жовтень » 5 » Шановні учні та педагоги! Долучайтесь до акції «Зігрій воїна» з метою надання конкретної та важливої допомоги Збройним Силам України!
11:20
Шановні учні та педагоги! Долучайтесь до акції «Зігрій воїна» з метою надання конкретної та важливої допомоги Збройним Силам України!

2 жовтня 2014 року на базі Чернівецького машинобудівного ліцею відбувся cемінар-практикум у рамках акції «Зігрій воїна». Акція проводилася з метою допомоги українським військовослужбовцям, які захищають територіальну цілісність нашої держави.

У семінарі взяли участь: директор Департаменту освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації Оксана Палійчук; голова громадського об’єднання «Майдан», волонтер організації «Буковина – українському війську» Галина Абрам’юк (050 3741991); приватний підприємець з м. Кіцмань, ініціатор створення пристроїв обігріву для українського воїна Дмитро Сухарик; методисти трудового навчання РМК/ММК відділів/управлінь освіти, вчителі трудового навчання ЗНЗ (обробка металу) із кожного району/міста нашої області, старші майстри та майстри виробничого навчання ПТНЗ. 

Оксана Михайлівна привітала присутніх освітян із прийдешнім професійним святом, побажавши усім Божого благословення, мирного неба, мудрості та творчості. Також очільниця крайової освіти висловила вдячність організаторам акції «Зігрій воїна» за небайдужість та співпереживання українським солдатам. «Покликання педагога – це не тільки навчити дитину виготовляти виріб, а й прищепити їй любов до ближнього, нагадати, що солдат зігрівається не тільки теплом пічки, а й нашими молитвами за нього, думками, переживаннями», – зазначила директор Департаменту.

Майстер-клас «Виготовлення пічки-обігрівача для солдата» разом зі своїм учнем проводив Михайло Пукало, вчитель-методист трудового навчання Кіцманського ЗНЗ I-III ступенів. Михайло Володимирович на уроках трудового навчання вже виготовив 20 пристроїв і готовий їх відправити в зону АТО (Покрокова інструкція виготовлення виробу).

«У французькому легіоні кожен солдат має такий обігріваючий пристрій. Виготовити його досить легко. Я переконаний, що кожен громадянин України у силу своїх умінь та можливостей зобов’язаний допомагати українському війську», – розповів Михайло Володимирович.

Інформуємо про те, що до 9 жовтня пройдуть методичні об’єднання вчителів трудового навчання області з презентаціями виготовлення пічки-обігрівача, сірників тривалого використання. Учні та вчителі загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів готові зробити свій внесок у підтримку Збройних Сил України.

(за матеріалами сайту http://oblosvita.com/navigaciya/novyny/13394-semnar-praktikum-u-ramkah-akcyi-zgry-voyina.html)

Звертаємось до освітніх закладів Глибоцького району активно прийняти участь в даній акції. Зокрема, пропонується вчителям трудового навчання  освітніх закладів Глибоцького району з 6.10.2014 року по 10.10.2014 року на уроках трудового навчання, під час гурткової роботи, позакласних заходах провести практичне заняття «Виготовлення пічки-обігрівача для солдата» (покрокова інструкція-презентація – Тисни тут). Прохання готові вироби до 10.10.2014 року занести в РМЦ управління освіти Глибоцької РДА (кабінет ІКТ 3 поверх). Коли будуть всі вироби зібрані (а необхідно зібрати до 10.10.2014), буде організована робота по передачі їх на схід воїнам АТО.  

Переглядів: 1560 | Додав: Микола | Теги: Долучайтесь до акції «Зігрій воїна» | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024