Вівторок, 19.03.2024, 06:04















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Жовтень » 20 » Ще один тиждень в шкільній родині Йорданештської ЗОШ №2 сповнений подій
11:21
Ще один тиждень в шкільній родині Йорданештської ЗОШ №2 сповнений подій

     Школа - це маленька "країна" в якій кожен "громадянин" намагається зробити щось своє для її процвітання. Цей тиждень у шкільній родині  для учнів Йорданештської ЗОШ №2 був родючий та сповнений подій - кожен клас та кожен учень намагався  доповнити скарбничку добрих справ чимось своїм. День понеділка розпочався з добрих новин - туристична команда школи здобула ІІ місце у районних змаганнях  зі спортивного орієнтування "Буковинське віче-2014"; футбольна команда - І місце у районних змаганнях з футболу, що відбулися у с. Карапчів, а в середу здобули І місце у змаганнях з футболу серед ЗНЗ І-ІІ ст., що  відбудуться на стадіоні с.Тарашани.

 Кожен гурт на чолі з активістами учнівського самоврядування плідно працювали  над підготовкою для участі у районних екологічних конкурсах  "Галерея кімнатних рослин", "Біощит", "Парад квітів біля школи", "Птах року", "Дослідницький марафон", "Плекаємо сад", "До чистих джерел" та ін. Діти так захопилися роботою, були такими зацікавленими, що навіть пізній час після уроків не стояв їм на порозі до реалізації своєї дорученої роботи.

 І це не все... В рамках місячника шкільної бібліотеки, бібліотекарем Кирчу С.Т.   та класоводами Костинян М.Г. та Фратовчан В.А. був підготовлений неймовірно гарний захід посвяти першокласників в читачі. Головними героями дійства були  - цариця "Читання", казкові герої та Пінокіо, який подарував малесеньким читачам золотий ключик. Після цього вони разом з класоводом зайшовши до ігрової кімнати сіли передивлятися книжечки про почутих казкових героїв.

Тиждень у шкільній родині закінчився символічно -  учні шкільного гурту "Дойна" на шкільній лінійці виконавши душевну пісню про мир пустили в небо голубів та найцікавішим  було те, що один з голубів не схотів піднятися в небо, а лишився в центрі шкільної лінійки насолоджуючись  водичкою, що лишилася після дощу. А на нашу думку - це символ того, що скоро мир і спокій справді настане і ми всі в це свято віримо.

         Опаіць М.І.

 

 

Переглядів: 554 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024