Вівторок, 19.03.2024, 13:43















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Жовтень » 7 » Свято душі і серця в Йорданештській ЗОШ №2
10:26
Свято душі і серця в Йорданештській ЗОШ №2

   Вчитель - це той вогник, який має запалити у кожному серці  любов до всього прекрасного, а ці серця,  в якості маленьких вогників мають світити "яскравими промінчиками краси". Всю велич, повагу  та любов до вчителів  проявили  випускники Йорданештської ЗОШ №2 напередодні Свята працівників освіти .

         Ми, вчителі були приємно вражені всіма  сюрпризами, які вони разом з класним керівником  - Гушулей Родікою Василівною та головою батьківського комітету їхнього класу - Костинян Марією Іллівною підготували для нас, щоб ми почувалися немов у казці у прямому розумінні цього слова. По перше, випускники теплим  словом зустріли нас біля воріт школи, організували шивий коридор, які оплесками провели нас аж до дверей вчительської, а там...  - гарно прикрашена кімната, запалені свічки у формі сердець, листівка з привітаннями, та щ,е їхня була  ініціатива, щоб вони, як активні лідери учнівського самоврядування, беруть на собі зобов'язання провести уроки замість нас. Як відмовити таким щирим і прекрасним діточкам...

         Весь день у школі панував порядок, уроки були організовані якнайкраще, а з ініціативи педагога-організатора та за підтримки класного керівника та батьків, вчительська праця  була оцінена учнівськими грамотами : грамотою "Першої зорі"   нагороджені   добрі, милі; перші Вчителі  - вчителі початкових класів; грамотою "Мудрої книги і Чарівного пера"- мудрі, справедливі зорі – учителі мовники; грамотою "Трудової слави" -  вчитель трудового навчання; грамотою "Історичної слави"  -  вчитель історії; грамотою "Хімічного дива" -  вчитеь хімії;  грамотою "Палкого серця" -  вчитель біології; грамотою "Закордонної зорі" -  вчителі іноземних мов; грамотою "Олімпійської слави"  -  вчителі фізкультури;  грамотою "Геометричної професії" - вчителі математики; грамотою "Безмежного простору душі" -  вчителі географії.   А наприкінці дня  гурт "Моштеніторій" закрили  тиждень  шкільної родини "Молитвою" за мир в усьому світі, щоб всі  - і вчителі, і учні, і батьки, і брати, і сестри наші,  змогли б  радіти  в подальшому таким святам.                                                     

         Шкільне свято було організоване якнайкраще. За це весь колектив дякує нашим випускникам, класному керівнику та батьківському комітету, які завжди -  і словом, і  серцем з нами.

Опаіць М.І. - педагог - організатор та вчитель румунської мови

Переглядів: 510 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024