Вівторок, 16.04.2024, 12:56















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Березень » 12 » СВЯТО КРАЩИХ СПОРТСМЕНІВ ГЛИБОЧЧИНИ
17:58
СВЯТО КРАЩИХ СПОРТСМЕНІВ ГЛИБОЧЧИНИ

    У середу, 11.03.15, у актовому залі Глибоцького ліцею відбулась непересічна подія: урочиста церемонія нагородження переможців та призерів новоутворених волейбольної та футзальної ліги Глибоцького району.

   Волейбольна ліга серед дівчат та футзальна ліга серед юнаків були проведені з ініціативи управління освіти Глибоцької райдержадміністрації, Глибоцької ДЮСШ.  Як зазначив Василь Швець, начальник управління освіти Глибоцької РДА, коли оголосили про довгі зимові канікули, подумалось, що треба було б якось зайняти в цей період школярів. З ініціативи Миколи Ляха,тренера ДЮСШ, методиста методцентру управління освіти  і з’явилась ідея про проведення цих ліг.Так було затверджено положення, а далі-справа за організацією та проведенням ліг.

   Директор Глибоцької  ДЮСШ Прокіп Стрельчук закцентував увагу на тому, що, на відміну від короткочасних турнірів, у лігах змагання були тривалими і більш наближеними до серйозного майстрівського рівня.

У волейбольній лізі взяли участь 5 команд загальноосвітніх навчальних закладів (50 учнів), а у футзальній – 16 команд (128 учнів).

   Змагались школярі у 8-ми спортивних залах навчальних закладів Глибоцького району.

   Організатори підрахували, що у футзалі було забито 390 голів, авторами яких стали 75 юних футболістів.

   Нагородження вирішили провести урочистою церемонією, аби це теж стало непересічною подією для юних переможців та призерів.

   У церемонії нагородження, яка відбулась у Глибоцькому ліцеї, взяли участь голова обласного відділення НОК України, чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 м Іван Тарасович Гешко, начальник обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ Корнелій Костянтинович Жукотинський, голова районної ради Григорій Степанович Ванзуряк, перший заступник голови РДА Богдан Михайлович Підлубний, начальник управління освіти РДА Василь Григорович Швець та голова освітянської профспілки Світлана Іллівна Лазурко.

   Трійку призерів у футзалі утворили Волоківська ЗОШ, «Геліос» (Глибока) та Турятський НВК, а у волейболі – ДЮСШ (Глибока), Карапчівський ліцей  та Купський НВК.

   У футзалі окремо були відзначені і кращі за номінаціями:

воротар – Дмитро Згоник («Геліос», Глибока),

бомбардир – Євген Василинчук (Глибоцький ліцей) – 28 голів,

гравець турніру – Михайло Гучик (Волока).

   Крім «звичайних» нагород, командам-переможницям вручили і перехідні кубки. Їх отримали капітани волейбольної команди Марія Круліковська та футзальної – Максим Салагор.

   Також команди-учасниці ліги отримали в презент футбольні м’ячі.

   Нагородження чергувались із танцювальними та пісенними номерами, які виконували учениці Коровійської ЗОШ Аліна Писарюк та Дарина Збурлюк, та Глибоцької ЗОШ Наталя Горобець та тріо «Шарм».

    Вітаючи героїв заснованих дитячих ліг, почесні гості дуже дотепно і цікаво згадували і свої дитячі спортивні захоплення, а зірковий Іван Гешко ще й презентував керівникам району Григорію Ванзуряку та Богданові Підлубному цікаві «олімпійські» книжки від НОК України. Отримавши презент з автографом, Григорій Степанович зауважив, що ця книга буде одним із цінних експонатів спортивного музею в Глибоці.

    «Головний спортсмен буковинської освіти» Корнелій Жукотинський висловив побажання, аби приклад глибочан наслідували і в інших районах.

    «Переконані, що схожі ініціативи сприятимуть популяризації занять спортом серед молоді, а кожен юний спортсмен відчує себе чемпіоном»,- зауважив на завершення урочистостей ведучий церемонії Микола Лях.

 

               

Переглядів: 708 | Додав: Микола | Теги: СВЯТО КРАЩИХ СПОРТСМЕНІВ ГЛИБОЧЧИНИ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
+1  
1 Ulia_RMC   (12.03.2015 14:31) [Материал]
applause applause applause applause applause applause applause applause applause applause

+2  
2 Оксана   (12.03.2015 16:26) [Материал]
Вітаю юних спортсменів, а організаторам церемонії - вдячність за змістовне та яскраве дійство. applause applause applause

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024