П'ятниця, 26.04.2024, 22:27















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Лютий » 19 » У Міжнародний день добра: «З добром – до воїнів добра та світла!»
09:21
У Міжнародний день добра: «З добром – до воїнів добра та світла!»

      17 лютого 2015 року гуртківці Будинку творчості дітей та юнацтва та Центру туризму і краєзнавства – учні Глибоцького ліцею та Глибоцької ЗОШ –  об`єдналися, щоб завітати до воїнів, які проходять реабілітацію у Військовому госпіталі м. Чернівці.

     Найщирішими порухами душі була пронизана вже сама підготовка до цієї поїздки. Всі, хто знав про заплановану зустріч з бійцями, долучалися,  чим могли: фрукти, печиво, вишукана домашня випічка, варення, соки і безперечно листи і малюнки  - таким був шляхетний вантаж, зібраний учнівсько-викладацькими колективами Глибоцького ліцею та Глибоцької ЗОШ, дирекцією Центру туризму та краєзнавства разом з вихованцями творчого об`єднання «Самодіяльна та туристська пісня». Частину коштів, зібраних на доброчинність підприємствами та організаціями району,  надала для поїздки керівник апарату Райдержадміністрації – Валентина Безверхня.

     У госпіталі зовсім молоді хлопці і статечні чоловіки, відгукнувшись на запрошення,  зібралися у столові, що слугує водночас залом для зустрічей.  Пісенне бардівське частування «Спасибі вам, фронтовики» під керівництвом та за участю Галини Сисолєтіної викликало зворушливі сльози на очах.  Але далі за справу взялися КВНівці – команда «Сміх-пост», що створена на базі гуртка «Культура мови та спілкування» БТДЮ, поклала собі за мету провести сеанс сміхотерапії, запросивши воїнів у безтурботний світ дитинства.  Спочатку несміливі посмішки, а потім веселий сміх та аплодисменти викликали гумористичні мініатюри зі шкільного життя.

    І за КВК, і за патріотичну пісню та поезію, якою закінчили свій виступ гуртківці, пролунали щирі слова подяки від глядачів. Концерт закінчився, а ніхто не хотів розходитися – діти дарували воїнам малюнки, пригощали привезеними солодощами, фотографувалися.

    Організаційну  підтримку заходу та озвучення надала команда працівників культури на чолі з начальником  районного відділу культури, матір`ю бійця, що також пройшов через цей госпіталь,  – Ольгою Крючко, яка по-материнськи звернулася до присутніх.  Особлива подяка за допомогу в озвученні виступів  КВНівців вчителю музичного мистецтва Глибоцької ЗОШ – Олександрові Крайському та за сприяння в проведенні заходу – заступнику директора з навчально-виховної  роботи Глибоцької ЗОШ – Ірині Крючко та заступнику директора з виховної роботи Глибоцького ліцею - Валентині Максим`юк.

         На згадку про зустріч ми залишили у госпіталі прапор із побажаннями швидкого одужання та миру. Натомість, на ще одному прапорі свої автографи та побажання учням написали наші захисники. З таким значущим трофеєм учасники поїздки повернулися додому.  

      У колі воїнів-захисників такі високі поняття як добро, Батьківщина, братерство звучать до сліз щиро і по-справжньому.

Ще заколосяться  міновані поля,

Ми відбудуєм наших міст руїни,

Іще всміхнеться нам заквітчана земля –

Відродиться моя свята Вкраїна!

Червоним маком проросте страшний свинець –

Війна – закінчиться!  Війні – кінець!

                                                                              Тренер команди КВК – Олена Рєпіна

  

Переглядів: 558 | Додав: Ulia_RMC | Теги: У Міжнародний день добра: «З добром | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
+1  
1 MN   (19.02.2015 12:12) [Материал]
applause applause applause applause applause applause

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024