Субота, 20.04.2024, 06:06















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Квітень » 15

99 048.jpg   Учні вінницької школи №23 ініціювали Всеукраїнський благодійний проект випускників «Мій вибір». Школярі пропонують відмовитися від святкування випускного вечора у традиційному форматі у ресторанах з гучними бенкетами, танцями та музикою. Натомість – спрямувати кошти, які готували на святкування випусків батьки, на підтримку героїв, які воюють за Україну на Сході. Старшокласники закликають усіх однолітків приєднуватися до цієї ініціативи.

 

Детальніше - тисни тут!

Проглядів матеріалу: 563 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.04.2015 | Комментарії (0)

   На початку квітня було проведено на базі Чагорської ЗОШ семінар – практикум №1 для батьків учнів ЗНЗ щодо впровадження "Програми розвитку психологічної компетентності педагогів та батьків  навчальних закладів Глибоцького району. Захід було проведено згідно плану роботи для батьків учнів 6- го класу :

  1. Привітання та відкриття семінару-практикуму.
  2. «Про реалізацію програми « Розвиток психологічної компетентності педагогів та батьків»
  3. «Роль, місце та основні функції соціального педагога в організації навчально-виховного процесу».
  4. Презентація результатів діагностики учнів (проведені до 01.04.2015р.)
  5. Інтерактивна лекція «Стилі батьківського виховання.»
  6. Мультимедійна презентація №1 «Типи неправильного виховання в сім’ї»
  7. Мультимедійна презентація  № 2 «Психолого-педагогічна профілактика суїцидальної поведінки підлітків»

Заключний шерінг (зворотній зв'язок, вручення пам’яток, вироблення стратегій роботи в подальших зустрічах).

Проглядів матеріалу: 540 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.04.2015 | Комментарії (0)

   На виконання наказу Міністерства освіти і науки від 06.08.2013 №1106 «Про затвердження Плану заходів Міністерства освіти і науки щодо розвитку психологічної служби на період до 2017 року», наказу управління освіти Глибоцької РДА «Про виконання заходів щодо Програми розвитку психологічної компетентності батьків та педагогів у 2015 році» 6 квітня 2015 року у Валякузьминській ЗОШ працівником психологічної служби Попеску Оленою Василівною було проведено семінар-практикум для педагогів. Згідно плану було проведено: інтерактивну лекцію на тему: «Актуальність психолого-педагогічної компетентності педагогічних працівників», презентовано результати діагностики, яка проводилась в лютому місяці, показ мультимедійної презентації на тему: «Вплив інформаційного поля на формування внутрішнього світу дитини», проведений педагогічний консиліум на тему «Стрес. Профілактика і подолання», проведена інтерактивна лекція на тему: «Конфлікти в педагогічному колективі: шляхи вирішення», презентувалися дихальні вправи та розвантажувальні хвилини, які педагоги можуть використовувати в подальшій своїй роботі, після цього була робота в групах, де вирішувалися кризові, проблемні ситуації в шкільному колективі, показ мультимедійної презентації на тему: «Основні шляхи збереження психічного здоров’я педагога. Профілактика емоційного та професійного вигорання», після презентувалася релаксаційна вправа «Чарівна хмаринка…». На завершення семінару відбувався шерінг.

 

Проглядів матеріалу: 604 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.04.2015 | Комментарії (0)

    14 квітня у Михайлівському НВК практичним психологом Анастасією Іванівною Унгурян був проведений семінар-практикум на тему: «Розвиток психологічної компетентності педагогів». Розпочався семінар з вправи «Знайомство», де учасники віталися один з одним за традиціями різних народів світу. Психолог ознайомила усіх присутніх з планом проведення семінару та актуальністю психолого-педагогічної компетентності педагогічних працівників. Наступним етапом була презентація результатів діагностики педагогів, яка проводилася протягом лютого 2015р. За допомогою інтерактивної лекції педагоги мали змогу ознайомитися з основними шляхами збереження психічного здоров’я та методами профілактики емоційного та професійного вигорання. Психолог дала змогу педагогам відчули на практиці користь звукової гімнастики та дихальних вправ. Об’єднавшись у групи, учасники семінару виконували вправу «Валіза допомоги», де описували поради щодо профілактики та подолання стресу.
Наступним етапом семінару-практикуму був педагогічний консиліум на тему: «Конфлікт в педагогічному колективі: шляхи вирішення». Педагоги озвучували асоціації, які у них викликає слово «конфлікт», вирішували проблемні ситуації, шукали методи і способи вирішення конфліктів у шкільному середовищі.

Вправа «Психологічний портрет ідеального та не ідеального вчителя» закріпила набуті протягом семінару знання. Релаксаційна вправа «Фарби природи» допомогла зняти напруження, поринути у світ прекрасних краєвидів. 
На закінчення педагоги розповіли про свої враження від заняття за допомогою вправи «Скринька сподівань» та отримали пам’ятки «Психологічна компетентність – необхідна складова педагогічної компетентності педагога», а також виробили стратегії роботи для подальших зустрічей.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 590 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.04.2015 | Комментарії (0)

   У Петричанському НВК практичним психологом Лазурко М.М. був проведений семінар-практикум згідно Програми розвитку психологічної компетентності батьків та педагогів. Метою якого було формування у  педагогічних працівників позитивного ставлення до діяльності  психологічної служби в закладі освіти та готовності до співпраці у вирішенні проблем навчально-виховного процесу, розвиток особистісних якостей, стимулювання професійного зростання та удосконалення навиків ефективної взаємодії в системі стосунків «учитель-учень-батьки». Педагоги були ознайомленні з результатами діагностичних досліджень, які були проведенні, дізналися про свій стан. Прослухали інтерактивні лекції: «Актуальність психолого-педагогічної компетентності педагогічних працівників», «Вплив інформаційного поля на формування внутрішнього світу дитини», «Стрес. Профілактика і подолання» та «Основні шляхи збереження психічного здоров’я педагога. Профілактика емоційного та професійного вигорання».

    Виконували вправи: «Соціальні ролі», «Колесо життя», релаксаційну вправу «Чарівна хмаринка…» та висловили свої враження і емоції.

   Заключним етапом було вручення пам’яток «Порятунок у стресових ситуаціях».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 510 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.04.2015 | Комментарії (0)

    7 квітня в Чагорській ЗОШ було проведено семінар – практикум  №1 для педагогів ЗНЗ щодо впровадження Програми розвитку психологічної компетентності педагогів та батьків  навчальних закладів Глибоцького району згідно плану:

  1. Привітання та відкриття семінару-практикуму. Про реалізацію програми « Розвиток психологічної компетентності педагогів та батьків».
  2. Інтерактивна лекція «Актуальність психолого-педагогічної компетентності педагогічних працівників»
  3. Презентація результатів діагностики педагогів(блок 1-ий даної програми 3 діагностичні методики, проведених до 01.03.2015р.)
  4. Мультимедійна презентація «Вплив інформаційного поля на формування внутрішнього світу дитини».
  5. Вправа «Міняємося ролями»
  6. Педагогічний консиліум «Стрес. Профілактика і подолання». Презентація дихальних вправ та розвантажувальних хвилин для педагогів.
  7. Заключний шерінг (зворотній зв'язок, вручення пам’яток, вироблення стратегій роботи в подальших зустрічах).   

Проглядів матеріалу: 543 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.04.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024