Субота, 20.04.2024, 13:32















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Квітень » 23

  Як уже повідомлялось раніше на нашому сайті (в матеріалі від 8 квітня 2015 року), учень 11 класу Багринівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Іонуца Аврам Іванович посів ІІ місце на ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання (технічна праця). Одним із видів роботи даної олімпіади була підготовка та захист домашнього завдання. Пропонуємо для перегляду відеозапис проведеної роботи учнем Іонуцою Аврамом. 

Проглядів матеріалу: 671 | Завантажив: Микола | Дата: 23.04.2015 | Комментарії (1)

   22 квітня 2015 року відбувся семінар вчителів іноземних мов Чернівецької області. Пропонуємо для перегляду запис вебінару:  

Проглядів матеріалу: 549 | Завантажив: Микола | Дата: 23.04.2015 | Комментарії (0)

  8 квітня в Карапчівському ліцеї ім. М. Емінеску практичний психолог Амарій Іонела Євгенівна провела семінар-практикум з батьками учнів 1-го класу. Батьки отримали заздалегідь запрошення, де була повідомлена тема та програма семінару. Обрана тема, а саме «Роль батьків у вихованні гармонійної особистості учня», включила лекцію, де розгорнуто обговорювались стилі виховання. Батьки мали змогу описати, чому їхня дитина найкраща і як впливає їхній стиль виховання на дитину. Обговорювалися різні проблематичні ситуації, які можуть виникати в навчальній діяльності учня і як батьки можуть бути опорою в потрібний для дитини момент. Батьки активно грали ролі учнів-першокласників різного стилю виховання та демократичних, ліберальних, авторитарних батьків. За допомогою рольової гри вони змогли побачити свої помилки та успіхи у вихованні дитини, змогли побачити ситуацію в образі дитини. Після обговорення психолог надала рекомендації щодо мотивування дитини вчитися  демократичними методами. Завершився семінар створенням колажів, де батьки змоделювали свої успіхи та перспективи у власній сім’ї.

Проглядів матеріалу: 569 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.04.2015 | Комментарії (0)

      Учні 11-х класів та випускники шкіл минулих років, які планують вступати до вищих навчальних закладів, завтра  об 11:00 год. почнуть складати зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури.

Результати тестування зараховуватимуться як державна підсумкова атестація з шкільного курсу української мови і літератури.

Цього року тести з української мови і літератури будуть двох рівнів складності: базового або поглибленого.

За результатами ЗНО визначатиметься порговий бал. Ті, хто не подолають визначений поріг, не зможуть вступити до вишу.

Сертифікаційна робота базового рівня міститиме 58 завдань, на виконання яких учасникам буде відведено 150 хвилин. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, складає 104 бали.

Сертифікаційна робота поглибленого  рівня міститиме 74 завдання, з яких 58 завдань будуть базового рівня складності, 16 — поглибленого. На виконання роботи учасникам ЗНО буде відведено 210 хвилин (150 хвилин на виконання завдань базового рівня та 60 хвилин на виконання завдань поглибленого рівня). Максимальна кількість балів, яку можна набрати, складає 136 балів.

Також усі учасники ЗНО матимуть одне завдання, що потребуватиме з розгорнутої відповіді (не менше 100 слів).

Допуск до пункту тестування починається за 45 хвилин та припиняється за 10 хвилин до початку зовнішнього оцінювання. Щоб бути допущеним до складання ЗНО, учасник має пред’явити такі документи:

  •   Сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання;
  •   паспорт або інший документ, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті;
  •   запрошення-перепустку для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

УЦОЯО
Проглядів матеріалу: 690 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.04.2015 | Комментарії (0)

     Дізнатись більше

   В пятницю, 17 квітня, у Старововчинецькому ліцеї було проведено змагання  "Старти надій" серед учнів 4-7 класів.  Юнаки та дівчата мали можливість показати свою фізичну підготовку в таких видах:
- біг 60 м;
- біг 600 м. (юнаки);
- біг 400 м. (дівчата);
- стрибки у довжину з місця;
- метання м'яча  на дальність;
- піднімання тулуба в сід лежачи за 1 хв. (дівчата);
​- згинання та розгинання рук в упорі лежачи (юнаки)..
  У змаганнях прийняли участь 64 учні. Командні призові місця отримали  такі класи - І місце за одинаковою кількістю набраних очок одержали учні  5 та 7 класів, ІІ місце посіли учні 6 класу, ІІІ місце одержала комада учнів 4 класу. Серед дівчат кращою була команда 5 класу, серед юнаків команда 6 класу. За підсумками особистих показників  серед дівчат кращою стала учениця 7 класу  Овачук Олена,  а серед юнаків - учень 7 класу  Воробець Сергій.
     Вітаємо наших юних  спортсменів!
 

Проглядів матеріалу: 554 | Завантажив: Жанет | Дата: 23.04.2015 | Комментарії (0)

   Кожен має перейти своє поле спокус і випробовувань. Легких часів не буває: людина завжди знаходиться у вирі боротьби сил добра та зла.
Але сили й можливості у всіх різні. Трапляється, для подолання душевних негараздів людині необхідна духовна й моральна допомога.
Таку допомогу надають психологи. Вони розуміють душевні негаразди, співчувають чужому горю й переймаються чужою радістю, вирішують чужі проблеми – і все заради того, щоб допомогти людям знайти себе в такому динамічному й непередбачуваному житті.
Етичний кодекс українських психологів був і залишається наріжним каменем їхньої повсякденної діяльності. Вони завжди готові прийти на допомогу кожному, хто її потребує. Вони стоять на захисті психічного здоров’я кожної людини незалежно від її віку, віросповідання, расової приналежності та світогляду.
Цього року День психолога збігся з епохальними соціально-політичними потрясіннями в Україні. Декілька місяців суспільство знаходиться в тонусі постійної соціальної напруги. Ніколи за останні десятиліття наші співгромадяни не переживали таких психологічних навантажень, спричинених трагічною загибеллю людей та тривалою загрозою військової агресії.
Від професійної компетентності українських психологів нині залежить душевний спокій громадян України. Психологи України з народом – з їхньою допомогою люди виходять зі стресових станів, долають розгубленість, інформаційну залежність, залагоджують непорозуміння на роботі та сімейні негаразди.
Шановні психологи! Вітаємо Вас із професійним святом – Днем психолога!
Бажаємо віри в себе, свою країну, в її незламних, прекрасних, щирих і вільних людей, здатних самостійно, відповідально та зважено діяти за будь-яких обставин!

Джерело:http://ippo.kubg.edu.ua/index.php

Проглядів матеріалу: 571 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.04.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024