Субота, 20.04.2024, 11:25















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Квітень » 21

       21 квітня  школярі 6 класу Валякузьминської ЗОШ завітали до вихованців дитячого садка "Веселка". Для кожного малюка вони приготували сюрприз - дитячу іграшку, зроблену власними руками. Вчитель народознавства Котик Домніка Іллівна, вихователь Шевчук Лариса Григорівна та учні провели майстер-клас з виготовлення великодніх листівок  для бійців АТО.

 Всі учасники майстер - класу отримали велике здоволення від спільної праці!
 
 
 
 
 
 
 
 
Проглядів матеріалу: 520 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.04.2015 | Комментарії (0)

     Згідно річного плану роботи 17.04.2015 року у Глибоцькій ЗОШ І-ІІІ ст. проводився  день цивільного захисту населення, у рамках якого учні 1-5-х класів малювали малюнки «З вогнем погані жарти», шестикласники брали участь у спортивних змаганнях, які проводив для них вчитель фізкультури Стрільчук А.М., учні 7-8 класів мали зустріч з інспектором районної рятувальної частини МНС у Глибоцькому районі Загарюк Л.І. Зустріч була зорганізована вчителем основ здоров"я Андрон Т.О. Медична сестра школи Крючко К.Г. провела для учнів 9 клас відео – урок   «Як надавати першу медичну допомогу» та практичне заняття з учнями з надання першої домедичної допомоги. Старшокласники, учні 10 класів, під керівництвом учителя захисту Вітчизни Урсу В.М. виготовляли підручні засоби перенесення потерпілих у надзвичайних ситуацій. 11-класники переглянули відео-фільм «Як діяти у разі захоплення терористами». Загальна навчальна евакуація виявила готовність школярів та вчителів до злагодженості та чіткості в діях.

Проглядів матеріалу: 534 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.04.2015 | Комментарії (0)

  Днями відбулося позачергове засідання МО суспільно-гуманітарного циклу. До порядку денного було внесено наступні питання :

  1.      Про педагогічну творчість.
  2.      Етична грамота.

     Педагоги під час круглого столу мали змогу висловити свої думки та поділитись досвідом з колегами. На засіданні були представлені творчі звіти учителів, які атестуються (Бойко М.І., Попеску О.Г., Зеленівський Г.І.). Плеван А.А. виступила з доповіддю «Впровадження інноваційних методів і форм навчання на уроках англійської мови. Алла Анатоліївна зазначила, що виховати творчу особистість може тільки творчий учитель.

     Не менш важливим у сучасному виховному процесі є етична компетентність педагогів, що передбачає наявність певних особистих і професійних цінностей. Учитель повинен на кожному уроці прищеплювати учням загальноприйняті етичні норми поведінки і спілкування. Адже наші учні – майбутнє України.

 

Голова МО  суспільно-гуманітарного  циклу     Н.І.Максимюк

 

 

 

Проглядів матеріалу: 488 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.04.2015 | Комментарії (0)

    У понеділок 20 квітня соціальним педагогом Старововчинецького ліцею Каменюк В.В. було проведено заняття з елементами тренінгу на тему "Наш дружній клас".
 
Мета заняття: розвиток здатності розуміти свій емо­ційний стан та емоційний стан оточення, мож­ливості до самовираження, зняття бар'єрів у спілкуванні, виховання уміння співпереживати; формування колективістських рис. Дізнатись більше

Проглядів матеріалу: 578 | Завантажив: Жанет | Дата: 21.04.2015 | Комментарії (0)

     17 квітня 2015 року відбувся ІІ (обласний) етап  Всеукраїнського конкурсу «Земля - наш спільний дім».

Цього року він проводився тринадцятий раз. Мета конкурсу незмінна: активізація екологічного руху в області, формування екологічної культури учнівської молоді, привернення уваги влади, громадських та державних організацій до екологічних проблем.

Дванадцять колективів з Кіцманського, Герцаївського, Глибоцького, Заставнівського, Путильського, Сокирянського, Кельменецького, Новоселицького, Хотинського, Сторожинецького районів, м.Чернівців та Чернівецького обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді змагалися за звання кращої агітбригади, яка представлятиме нашу область на ІІІ етапі конкурсу.

Оцінювало виступи юних екологів висококваліфіковане журі у складі: Лілії Бурченко, начальника відділу фахової освіти, ліцензування і атестації, позашкільної освіти та виховної роботи управління освіти і науки Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, голови журі; Петра Старовойта, завідувача НМЦ виховної роботи Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області, заступника голови журі; Василя Каменецького, начальника управління економіки природокористування, інформації та дозвільної діяльності Департаменту екології та туризму, члена журі; Людмили Задобрівської, завідувача відділу КЗ «Чернівецький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді», члена журі; Лариси Хлус, кандидата біологічних наук, керівника гуртків комунального закладу «Чернівецький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді», члена журі; Марії Юзик, методиста театрального жанру Чернівецького обласного центру естетичного виховання «Юність Буковини», члена журі; Оксани Дзензерської, аспіранта кафедри екології і біомоніторингу Інституту біології хімії та біоресурсів ЧНУ ім. Ю. Федьковича, члена журі.

         За рішенням журі агітбригада «Фенікс» Глибоцького ліцею (керівник Мушій В.М.) отримали ІІІ місце. Дана команда  неодноразово виборювала призові місця на конкурсі екологічної просвіти.

Висловлюємо подяку директору Глибоцького ліцею та керівнику екологічної агітбригади «Фенікс» за високий рівень підготовленості до обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 615 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.04.2015 | Комментарії (0)

   На базі Тереблеченського ДНЗ Глибоцького району 17 квітня відбувся семінар вихователів молодших груп  району на тему: «Шляхи модернізації сенсорного простору».

Під час огляду-екскурсу ДНЗ завідувач  Скрипкар  О.М. наголосила, що головним завданням для педагогічного колективу закладу є створення предметно - розвивального середовища у кожній групі дитячого садка. Саме це середовище вимагає від педагогів творчого підходу і різноманітних яскравих дидактичних матеріалів та новітніх методичних розробок.

    Учасники  семінару мали змогу переглянути заняття  в групі раннього віку з використанням нетрадиційної техніки малювання «Намисто для Сороки-Білобоки» (вихователь Марія Стругарь). Інтегроване заняття в молодшій групі «Подорож на літаючому килимку до країни Сенсорики» (вихователь Р. Кожокар), передбачало прояв дошкільнятами більшої самостійності, творчої ініціативи, використання раніше здобутого досвіду, практичних умінь та навичок.  Розвивальне заняття в старшій групі «Морська подорож» (вихователь Р.Антимей, практичний психолог Ю. Бельчук)  продемонструвало на скільки цікавою, багатогранною та водночас плідною може бути робота з піском. 

    Під час майстер-класу, який провела керівник м/о Аліна Березовська «Пальчиковий ігротренінг»,  вихователі виступили в ролі батьків вихованців. Для них було презентовано ряд дидактичних ігор, які  допоможуть розвивати сенсорні здібності дошкільнят в сімейному вихованні.

     В годину спілкування педагоги аналізували переглянуті форми роботи, ділились враженнями та презентували дидактичні посібники з сенсорного виховання, які зробили власноруч.

   За результатами роботи семінару розроблено рекомендації. Семінар пройшов у творчій та дружній атмосфері.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 581 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.04.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024