Субота, 20.04.2024, 10:21















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Квітень » 19

   На педагогічній раді, що відбулася 17 квітня в Чагорській ЗОШ І-ІІІ ст. Гамалюк К.К. доповідала про роботу психологічної служби у виховному середовищі навчального закладу.

  Дитина – це дар Божий, який потрібно берегти. Дитина – це Всесвіт, який потрібно вивчати. Дитина – це талант, який потрібно розвивати. Дитина – це наше майбутнє, яке має бути кращим за нас.

 Для того щоб наших дітей всебічно та правильно розвивати і виховувати  психологічна служба школи повинна тісно співпрацювати з:

- батьками учнів;

- педколективом;

- адміністрацією школи;

- правоохороними органами;

- медичними працівниками.

         Намагаємось працювати над попередженням негативних проявів серед школярів.

         Проводимо опитування щодо жорстокості та насилля в сімʼї та школі.

         Провели моніторингове дослідження щодо вживання наркотичних речовин, алкоголю та тютюнопаління.

        Щоб розширити знання школярів про шкідливий вплив алкоголю та наркотиків на організм людини нам прийшов лист з Інститута післядипломної педагогічної освіти про впровадження у навчально-виховний процес навчального закладу відеофільму «Чорно – біле кіно». Під час перегляду та обговоренні відеофільму учні побачили до яких наслідків можуть призвести алкоголь та наркотики.

Проглядів матеріалу: 564 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.04.2015 | Комментарії (0)

    Традиційно у  квітні в  Йорданештській ЗОШ №2  бібліотекарем школи проводиться  тиждень юнацької книги. Мета тижня – підтримка читання  та широке використання літератури  у вихованні підростаючого покоління. Як зазначила Кирчу Софія Троянівна  - бібліотекар школи, хоч ХХІ століття манить нас все новими і новими дивами техніки,  хоч Інтернет стає хлібом насущним сучасної молоді,  проте книга не лише  не  втрачає своєї цінності,  вона не може її втратити,  адже друковане слово -  це глибина думки, це оаза мудрості, яку не спроможна закреслити історія, яку ніколи не зможе знищити спам чи вірус.

В рамках тижня книги заплановані  найрізноманітніші  заходи, які мають за мету привернути увагу  учнівської молоді до друкованого слова, виховувати  у них читацьку культуру. Розпочався тиждень гарною театралізованою виставою на основі казки "Соакра ку трей нурорь" румунського класика І. Крянге, яка мала за мету розкрити роль казки у розвитку особистості, розширювати світогляд, вчити дітей розуміти моральний зміст казки та розвивати читацькі інтереси.

Всім відома казка, але нова постановка і гра акторів оселі "Фурнікуцеле" 4- го класу, по новому відкрили для нас цю історію та додало святковості.  Глядачі, а саме учні початкових класів, пильно спостерігали за дійством,  були надзвичайно активними, реагували життєрадісним, веселим сміхом, позитивним настроєм. Це було свято сміху, яке пройшло легко і не вимушено, по-домашньому. Навіть ми,  вчителі, відчули себе  на кілька хвилин  дітьми.

Опаіць М.І. - педагог - організатор

Проглядів матеріалу: 669 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.04.2015 | Комментарії (0)

     14 квітня у Молодійському ДНЗ практичним психологом  Продан О.М. був проведений семінар – практикум для батьків вихованців ДНЗ щодо впровадження « Програми розвитку психологічної компетентності педагогів та батьків навчальних закладів Глибоцького району.

  Відповідно плану семінару практичний психолог провела з батьками старших груп тренінгові заняття « Ефективне спілкування батьків та дітей» з метою  підвищення батьківської компетенції . Під час якого батьки брали участь у виконанні наступних вправ: «  Як звертатись до дитини , « Ми творимо», « Пластилінова дитина , « Як слова діють на дитину».

А також О.М. Продан ознайомила батьків з результатами діагностики з даної програми та прочитала інтерактивну лекцію « Стилі батьківського виховання. Типи неправильного виховання в сім’ї».

Заключним етапом став шерінг де учасники семінару виробили спільну стратегію щодо подальшої роботи та обмінялися своїми пропозиціями і враженнями.

Проглядів матеріалу: 535 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.04.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024