Четвер, 18.04.2024, 07:50















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Квітень » 28

   В Україні більше 15 000 шкіл, де в майже кожній працюють спортивні секції, більшість з яких знаходяться в занедбаному стані. На розвиток локального спорту виділяється не більше 10% бюджету кожної школи, а витрати школи на спортивний інвентар у середньому становлять 1000 грн. на рік. Відсутність фінансування та належного спортивного обладнання для дітей унеможливлюють розвиток фізичної культури в Україні. 

Саме тому Фонд Кличко ініціював проект "Посилка Успіху", головним завданням якого є забезпечення юних спортсменів необхідним, базовим інвентарем!

Взяти участь у проекті дуже просто, з 20 квітня 2015 року до 21 червня 2015 року на сайті http://packages.klitschkofoundation.org/ тобі потрібно:

  1. Записати відео до 3х хвилин про те, як тренується твоя секція, а також розказати про свої тренування.
  2. Завантажити відзняте відео до ВКонтакті або на YouTube/Vimeo.
  3. Залучитись підтримкою своїх друзів у соціальних мережах.

У тебе є всі шанси отримати "Посилку Успіху"!

Стартуємо!

Проглядів матеріалу: 601 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.04.2015 | Комментарії (0)

     З 16 по 29 квітня  2015 року учні Просіцької школи брали участь у 10-й акції Всеукраїнського благодійного фонду « Серце до серця» .

Відкриття акції відбулося 16 квітня. Після того, як директор школи  Лариса Мірчівна Ніколаєску отримала скриню та атрибути акції, у школі, на лінійці всім присутнім пояснили умови акції та  вибрали  мене,  Панцир Анастасію, головою волонтерських загонів .

17 квітня були сформовані  волонтерські загони по школі, головами яких вибрали учнів 9-го класу Бурлу Крістіана та Тимофія Михайла. Кожен загін склав свій план дій до кінця місяця.

18 квітня я провела  інструктаж волонтерів, учнівське самоврядування займалися виготовленням атрибутів для проведення акції.

20 квітня на черговій лінійці координатор та волонтери оголосили старт акції та план дій.

З 20 по 25 квітня учні школи на чолі з волонтерами почали роботу по збору коштів у школі та серед жителів села.

Лише спільними зусиллями ми зможемо допомогти людям!

Панцир Анастасія, учениця 9-го класу, голова учнівського самоврядування,  голова волонтерських загонів

Проглядів матеріалу: 513 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.04.2015 | Комментарії (0)

    26 квітня 1986 року – одна з тих дат в історії України і всього світу, яку називають «чорною». У цей день небо над квітучим і спокійним Поліссям покрилося зловісною хмарою радіаційного диму. Сталася одна із найстрашніших за своїми наслідками техногенно-екологічна катастрофа, яка відізвалася численними проблемами у багатьох країнах світу. Тому і називають вибух на Чорнобильській атомній станції катастрофою планетарного масштабу.
24 квітня 2015р. в Тарашанській ЗОШ  I-III ст.проведено ряд заходів:

виховні години: « 26 квітня- День скорботи» (1-4 кл),

«Чорнобиль –горе України, її незагоєна рана» ( 9-11 кл),

«Репортаж із Чорнобиля» ( 5-8 кл);

загальношкільна лінійка вшанування памяті загиблих учасників ліквідації аварії на ЧАЄС;

 бесіди «Атом може бути різний»; 

огляд документальної хроніки, віршів, уривків із літературних та музичних творів.

                                                                                        ЗДВР Станіцька Я.М.

Проглядів матеріалу: 562 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.04.2015 | Комментарії (0)

   Під такою назвою в Йорданештській ЗОШ №2 відбулася тематична лінійка – реквієм, присвячена 29-й річниці пам'яті трагедії на Чорнобильській АЕС.

  На лінійці учні школи переглянули відео презентацію "Чорнобиль - трагедія та біль ”, згадали історичні дані трагічної події та  людей, які героїчно воювали з атомом. А своїми проникливими віршами про дзвони Чорнобиля, які  б`ють  протяжно, звучно, по всій Україні, б`ють на сполох та  линуть удалечінь, учні намагались донести до кожного з присутніх  значення цієї дати для історії країни.  Ще, маленькі учениці перевтілені у "весняні квіти" звернулися до "скривдженої землі  - матінки України" словами: Світе тихий, краю милий, наша Україно!\За що тебе сплюндровано, за що, мамо, гинеш? \ Чи ти рано до схід сонця Богу не молилась? \ Чи ти діточок невинних звичаю не вчила?"  А  вона  милуючись ними  відповіла тихим голосом :" Молилася.  Але вік не той і година не та,\ А вірити,  вірю, що я не сирота\ І скривдженою не лишуся я ". А після проникливої молитви за долю країни пролунали такі слова:

"Нам поле люте миром перебути,

Нам поховати зло в бетон і бронь.

І не забути! - Доки світ і люди,

Синів землі, що відвели вогонь".

Опаіць М.І.   педагог-організатор

 

Проглядів матеріалу: 593 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.04.2015 | Комментарії (0)

… Вже лелека не в’є там гніздечко,

 Не лунає там пісня і сміх,

 Наче сироти, стали містечка

 Без людей нерозумних своїх …

Була тиха квітнева ніч 1986 року. Тривожна і тиха, непроглядна і ясна, повна чарівних невловимих звуків, щира на кольори і запахи, повна чар і зоряного блиску у небесній високості та в глибинах сонної ріки. І враз запалало небо. Страшний вибух сколихнув повітря, заспану діброву, розбив сонне дзеркало води... Чорнобильська катастрофа…

З метою вшанування пам’яті постраждалих від Чорнобильської катастрофи та належного відзначення 29-ої річниці аварії на Чорнобильській АЕС у Грушівському НВК були проведені наступні заходи:

  • п’ятихвилинка в честь Чорнобильської трагедії;
  • декламування віршів;
  • запалення свічі пам’яті загиблим;
  • експозиція присвячена трагічній події;
  • пам'ять постраждалих вшановано хвилиною мовчання.

Учні нашого закладу осмислили та усвідомили масштаби трагічних подій, виникло почуття відповідальності перед наступним поколінням, повага до людей, які віддали своє життя в ім'я майбутнього життя людства...

Заступник директора з ВР                                     Зінкевич Д. В.

Проглядів матеріалу: 569 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.04.2015 | Комментарії (1)

      ...Страшні наслідки Чорнобильської трагедії: смерті, хвороби, безлюдна пустеля навколо станції. 26 квітня — День національної жалоби. Про те, що сталось, не можна забувати. Лише пам'ять і вдячність тих, хто живе на обпаленій радіацією землі, може бути хоч якоюсь винагородою тим, хто поклав на цей «атомний вівтар» своє здоров'я та життя. Пам'ять — це данина живих усім, хто загинув, рятуючи інших. Нехай ніколи не замовкають дзвони людської пам'яті, що не даватимуть забути про трагедію.

У Купському НВК було організовано: виставку книг, газет, журналів, матеріалів присвячених пам’яті жертв Чорнобиля, класні керівники провели години спілкування «Чорнобильська річниця». Учні  та  вчителі  запалили  свічу  пам’яті, вшанувавши  загиблих  на  АЕС.

  Також, для  учнів школи були організовані перегляди документальних фільмів : «Чорнобиль»,«За хвилину до катастрофи».

Елеонора Скіпор

Проглядів матеріалу: 531 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.04.2015 | Комментарії (0)

    25 квітня практичним психологом Глибоцького ЦТКСЕУМ Надією Букатар  проведений семінар – практикум для педагогічних працівників закладу щодо впровадження «Програми розвитку психологічної компетентності педагогів та батьків навчальних закладів Глибоцького району». У ході заняття учасники мали змогу усвідомити важливість психолого-педагогічної компетентності для педагога; сформувати уявлень  про специфіку конфлікту як одного з явищ комунікації; визначити власний рівень конфліктності; відпрацювати навички аналізу та конструктивного вирішення проблемних ситуацій; ознайомитись із особливостями використання асоціативних карт «Креатив», визначити основні ознаки емоційного «вигорання» та шляхи його попередження, вдосконалити вміння співпраці під час спілкування.

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 490 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.04.2015 | Комментарії (0)

      Вперше цього року пропонується  новий символ як вияв нашої поваги до тих, хто знищив нацизм. Це - червоний мак - символ європейський та український, дизайнером якого є харківських дизайнер, автор логотипу Сергій Мішакін. У наших піснях йдеться, що маки зацвітають там, де пролилася козацька кров. Треба було як символ щось знакове, що символізувало би не свято, яким війна не може бути за визначенням, а пам'ять та скорботу.  Графічне втілення-алюзія з одного боку червоного маку, з іншого — кривавого сліду від кулі, передає глибину смислу війни, розповідає про страждання, про смерть, про героїзм, про мільйони загиблих найголовніше, що є у війні. Ніколи знову, адже саме в наших руках не допустити повторення жахіть війни, та роки воєнного лихоліття: 1939 – 1945. Учні Молодійської школи  підтримали ідею, подану Радовою О.І. виготовити такі символи для своїх однокласників. Тому на засіданнях гуртка «Вишиванка»  зшили понад 100 маків, які продали на шкільному ярмарку. Зароблені гроші були направлені на поповнення рахунків воїнам  - односельцям, які захищають нашу Батьківщину на Донбасі.

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 623 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.04.2015 | Комментарії (1)

    21 квітня було проведено на базі Тарашанській ЗОШ І-ІІІ  ст. Семінар – практикум №1 для батьків учнів ЗНЗ щодо впровадження "Програми розвитку психологічної компетентності педагогів та батьків  навчальних закладів Глибоцького району. Захід було проведено згідно плану роботи для батьків школи :

  • Привітання та відкриття семінару-практикуму.
  • «Про реалізацію програми « Розвиток психологічної компетентності педагогів та батьків»
  • «Роль, місце та основні функції соціального педагога в організації навчально-виховного процесу».
  • Презентація результатів діагностики учнів (проведені до 01.04.2015р.)
  • Інтерактивна лекція «Стилі батьківського виховання.»
  • Мультимедійна презентація «Типи неправильного виховання в сім’ї»
  • Мультимедійна презентація   «Психолого-педагогічна профілактика суїцидальної поведінки підлітків»
  • Заключний шерінг (зворотній зв'язок, вручення пам’яток, вироблення стратегій роботи в подальших зустрічах).
Проглядів матеріалу: 476 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.04.2015 | Комментарії (0)

    23 квітня  на прикордонній Заставі Порубне відбулись змагання серед загонів «Юних друзів прикордонників».

Загін « Дослідник», Опришенської ЗОШ здобув перемогу посівши І  місце  й став  володарем перехідного  кубка.

В нелегкій але чесній боротьбі  загін ЮДП  Опришенської ЗОШ показав найвищі  результати.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 629 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.04.2015 | Комментарії (0)

Акція «Серце до серця»    В Україні у січні 2006 року був створений Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до Серця», засновники якого (молоді люди) поставили перед собою мету – порятунок життя і здоров’я дітей та повернення довіри громадськості до благодійних організацій шляхом провадження діяльності за принципами прозорості, простоти, всестороннього контролю і публічного звітування.

Основним завданням Фонду є забезпечення у встановленому чинним законодавством порядком медичним обладнанням дитячих лікувальних закладів, відповідно до затвердженої програми.

Ідея Акції була запозичена у надзвичайно успішного польського благодійного фонду «Великий Оркестр Святкової Допомоги», котрий вже 20 років поспіль проводить такі Акції і користується величезною довірою і популярністю. Там ці дні проходять, як загальнонаціональні свята, які супроводжуються різноманітними розважальними заходами, концертами, щоб люди відчували, що допомога іншим це не тільки приємно, а й радісно.  

Учні Глибоцького ліцею також, вчаться бути уважними, доброзичливими, тактовними, умінню приходити на допомогу, висловлювати повагу та шану до потреб хворим дітям.

 

 


Акція «Серце до серця»Акція «Серце до серця»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Акція «Серце до серця»Акція «Серце до серця»

 

 

Проглядів матеріалу: 661 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.04.2015 | Комментарії (0)

    З 16 по 29 квітня у Черепковецькій ЗОШ проводилася 10-та акція Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця».
   Розпочалася акція формуванням волонтерських загонів та складанням плану дій. Волонтером обрано Колотило Юлію 10 клас, Карабовську Маю 9 клас та Гнатюк Анастасію 8 клас. Під керівництвом волонтерів виготовлено атрибути до акції.
Найцікавішим моментом була робото по збору коштів в школі, в дитячому садку, сільській раді, в будинку культури, в ФАПі.
Завершенням акції та підбиттям підсумків буде звіт та підрахунок зібраних коштів у смт. Глибока та 29 квітня 2015 року.

 

 

 

 

 

 

 

 



 

Проглядів матеріалу: 561 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.04.2015 | Комментарії (0)

     З 16  по 24 квітня 2015року  учні Михайлівського НВК долучилися до участі  10-ї  акції Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» .   Мета акції – збір коштів на придбання медичного обладнання для дитячих лікарень.   Волонтерський  загін у складі учнів 9 класу склав свій план дій, виготовив наочність та активно працював по збору коштів в школі.

Бажаємо здоров'я учасникам акціії та усім дітям.

Добрянська О.В., ЗДНВР

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 577 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.04.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024