Четвер, 25.04.2024, 11:29















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Квітень » 20

 У п’ятницю 17 квітня психологічною службою з метою профілактики вчинення неповнолітніми злочинів та правопорушень  була організована  та проведена зустріч з дільничим інспектором села Кузиком Ігорем Івановичем. Який провів бесіду з дітьми на тему: недопущення скоєння протиправних дій, поводження під час навчально – виховного процесу,проведено індивідуальну бесіду з учням схильними до втеч та порушень самовільного залишення учнями навчального закладу та його наслідки. Дізнатись більше

Проглядів матеріалу: 546 | Завантажив: Жанет | Дата: 20.04.2015 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 834 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.04.2015 | Комментарії (0)

   Боротьба за перемогу стала всенародним рухом.  Мужність і героїзм, відвагу і самопожертву, відчайдушність та бойове братство наші воїни демонструють  кожного дня, кожної години, кожної миті!

16 квітня в Червонодібровському НВК відбулася зустріч з учасником АТО  Чоботарем Валерієм Гергійовичем, колишнім випускником школи. Гість розповідав більш докладніше про себе , а також про деякі страшні події, які довелося пережити, як вони боролися проти зовнішньої агресії, за Україну, за її волю, за честь і славу, за народ, за незалежність. 

 Як хлопці , так і дівчата із захопленням слухали розповіді, задавали питання. Школярі  намалювали малюнки та написали листи для воїнів-захисників. Вчителька молодших класів Одайська О.Д. подарувала  «Кобзар» та власноруч зроблену весняну композицію з штучних квітів нашому героєві.

А в кінці зустрічі ми  побажали нашому захиснику  здоров’я, удачі,  сил та щоб вони повернулися живими та неушкодженими.

Саме такі зустрічі формують в дітях патріотичні почуття, виховують громадянина-патріота, який володіє глибоким розумінням громадянського обов’язку, готовий у будь-який час стати на захист своєї Батьківщини!

Сподіваємося, що в найближчий час  війна закінчиться, і в Україну прийде мир та спокій!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 577 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.04.2015 | Комментарії (0)

   В  самому центрі сільського кладовища, в знак великої шани  односельців, у 1928 році було поховано та встановлено пам’ятний хрест  першому директору школи села Новий Вовчинець п.Янку Гояну. Невідома доля родичів та близьких пана Гояна, але впродовж всіх років щовесни хтось  з господинь села доглядав  могилу і ніколи поховання не було занедбане.  Цьогоріч перед поминальною неділею вчителі та учні Новововчинецького НВК  вирішили впорядкувати могилу  шанованого директора школи: зібрали суху траву та гілки, пофарбували  пам’ятний  хрест та огорожу, висадили квіти.
     Кажуть, що людина живе доти, доки її пам’ятають. Тож, нехай  пам’ять про пана Янка Гояна, першого директора школи,  ще довго живе в серцях односельчан.

 

 

 

Проглядів матеріалу: 504 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.04.2015 | Комментарії (0)

       Давня  мудрість говорить: «Якщо твої плани розраховані на рік – сій хліб, якщо на десятиріччя – посади дерево, якщо на віки – навчай дітей».  Саме школа є тією лабораторією, де навчають і виховують, відкривають можливості кожної дитини, допомагають їй розвивати власні здібності й потреби.  Адже кожна дитина по-своєму неповторна. Вона приходить у цей світ, щоб творити своє життя, знайти себе, самореалізуватися: хтось здібний до музики, образотворчого мистецтва, художньої праці, хтось до математики, хтось пише вірші, оповідання. Скільки дітей - стільки й здібностей, які залежать від психолого - фізіологічних особливостей людини, соціального оточення, сім'ї та школи.  А проблема розвитку творчих здібностей особи є однією з центральних в педагогіці, оскільки прогрес суспільства – це шлях постійної творчості, долання стереотипів і вироблення нових, нестандартних, часто несподіваних ідей, оригінальних підходів і шляхів до їх втілення. Тому на базі районного методичного центру було проведено семінар для вчителів української мови та літератури з проблеми «Розвиток творчих здібностей учнів на уроках української мови та літератури», у ході якого вчителі Сучевенської ЗОШ І-ІІІ ступенів демонстрували свої педагогічні знахідки. Зокрема, Тиміш О.Г. провела майстер-клас, підчас якого презентувала активні методи навчання, вправи, спрямовані на розвиток евристичного мислення. Саме такі  вправи допомагають вчителеві розвивати в учнів вміння будувати проблемну ситуацію: визначити проблему, критерії оптимального розв’язання, відокремити головне від другорядного, вишикувати предмети та об’єкти за ступенем важливості.

     Плеван Л.М. провела пристендовий урок  з української літератури у 6 класі «Емма Андієвська «Казка про яян».

 Учасники семінару висловили думку про те, якщо учитель зуміє прищепити любов до українського  слова, навчить оригінально, нестандартно висловлювати думки,  то тільки так виховає творчу особистість. Немає необдарованих дітей. Є дорослі, які не займаються розвитком дитини, адже будь-які здібності, творчі також, потребують розвитку, тому саме на це має бути спрямований навчально-виховний процес у школі.

Мартинюк В.І. познайомила присутніх з основними завданнями та напрямками роботи методичного об΄єднання суспільно-гуманітарного циклу Сучевенської ЗОШ, поділилася досвідом використання ІКТ на уроках української мови та  літератури.

Враховуючи досвід, напрацьований районним методичним центром, учителями української мови й літератури, учасникам  семінару рекомендовано :

- Не тільки намагатися дати певну суму знань, а й  дбати про паростки творчості;

- Вчасно помітити, виявити приховані творчі здібності дітей, "розбудити" їх;

- Задіяти не стільки розум, скільки почуття учнів, емоційно надихати дітей на творення власних текстів;

- Зосередити увагу на відборі оптимальних та ефективних завдань, враховуючи вікові особливості школярів;

-  Шукати такі завдання, які б заохочували дитячі душі до творчості шляхом постійного тренування, творчими вправами, спрямованими на розвиток допитливості, гіпотетичного мислення, фантазії, уяви;

-  Для творів підбирати теми, які порушують актуальні проблеми, дають можливість висловитися;

- Завдання для творчих робіт давати у кількох варіантах, щоб учень мав змогу вибирати;

- Створювати проблемні ситуації, що вимагають пошуків

альтернативи, прогнозування; 

- Під час опрацювання програмового матеріалу залучати учнів до творчої пошукової роботи з використанням випереджувальних завдань;

- Допомогти учням повірити у свої сили;

-  Не обмежувати творчу уяву учнів, не ставити її у вузькі рамки, а навпаки, давати волю дитячій фантазії:

- Не повчати відкрито, не критикувати строго, а лише тактовно порадити;

 - Стимулювати і підтримувати ініціативу учнів, їхню самостійність;

- Помічати навіть незначні досягнення учнів, підкреслюючи їхню оригінальність, важливість, адже творчість є тоді, коли дитина відчуває, що її цінують.

                                                                   Пенюк Л.С., методист РМЦ

 

 

Проглядів матеріалу: 709 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.04.2015 | Комментарії (0)

    На виконання наказу Міністерства освіти і науки від 06.08.2013 №1106 «Про затвердження Плану заходів Міністерства освіти і науки щодо розвитку психологічної служби на період до 2017 року», наказу управління освіти Глибоцької РДА «Про виконання заходів щодо Програми розвитку психологічної компетентності батьків та педагогів у 2015 році» під час весняних канікул практичним психологом Тереблеченського ДНЗ Бельчук Юлія Георгіївна, 14.04.2015 н.р,  було проведено семінар-практикум для батьків дітей середньої групи. Згідно плану було проведено: показ мультимедійної презентації на тему: «Про реалізацію програми «Розвиток психологічної компетентності педагогів та батьків», показ мультимедійної презентації на тему: «Роль, місце та основні функції практичного психолога, соціального педагога в організації навчально-виховного процесу», презентація  результатів діагностики, проведення інтерактивної лекції на тему: «Стилі батьківського виховання. Типи неправильного виховання в сім’ї», проведено тренінгове заняття батьківської ефективності у стосунках з дітьми з метою підвищення батьківської компетентності.

Проглядів матеріалу: 488 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.04.2015 | Комментарії (0)

  16 квітня  на  загальношкільну лінійку   Глибоцької  ЗОШ І-ІІІ ст.  завітали  з важливою місією  шановні гості: голова райради Ванзуряк Г.С., начальник відділу культури Глибоцької РДА Крючко О.М., волонтери Шевченко В., Пархоменко Д. Вони  щиро подякували усім  учням школи 1-11 класів та їх батькам, які долучилися до благородної акції «Пасхальний кошик воїнам АТО» і передали школярам дорогоцінний подарунок від наших захисників - прапор України з підписами - подяками учням від воїнів, які захищають державу від посягань агресора.

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 582 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.04.2015 | Комментарії (0)

    Десята благодійна акція "Серце до серця" націлена на вирішення проблем забезпечення обладнанням реанімаціних дитячих відділень.

Відсутність технічної апаратури  становить серйозну загрозу наданню вчасної та такої необхідної медичної допомоги, і змушує звертатися медиків за допомогою до небайдужих людей.

Учні Глибоцького району брали активну участь у попередніх 9 акціях. Сподіваємось, що і цього року учні, вчителі, батьки, жителі всіх сіл району не залишаться байдужими, а учнівське самоврядування разом з волонтерами з 20 по 25 квітня 2015 року зберуть кошти, які підуть на придбання медичного обладнання для Чернівецької обласної лікарні. Наша спільна посильна допомога врятує чиєсь життя.

Голова районної ради «Лідер» Жиряда Лариса

Координатор Леонтій Емілія Миколаївна

Дорожня карта- тисни тут!

 

 

 

Проглядів матеріалу: 513 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.04.2015 | Комментарії (0)

Результати конкурсу «Клич друзів – граймо разом! - 2015»    Фонд Кличко оголосив всеукраїнський конкурс на встановлення 20 дитячих спортивних майданчиків для школярів 6-18 років. До участі запрошувалися усі загальноосвітні школи України. В рамках проекту «Клич друзів – граймо разом!» Фонд Кличко, за підтримки Фундації Кока-Кола, планує встановити та урочисто відкрити 20 майданчиків, які відповідають сучасним екологічним вимогам та вирізняються яскравим та стильним дизайном! Учні, педагоги Глибоцького ліцею згуртувались та показали, що дійсно чемпіони і стали переможцями, посівше 7 місце з 2122 учасників!

Ми вдячні всім друзям за активність! Бажаємо всім ніколи не здаватися та завжди боротися за свою мрію до останнього!
Фонд Кличко в рамках конкурсу до участі в проекті «Клич друзів – граймо разом! - 2015» знайшов більше 10,000 тисяч нових друзів! А це означає, що з кожним роком у молоді збільшується бажання вести здоровий спосіб життя, займатися спортом і розвиватися не тільки духовно, але й фізично.
Вже за місяць учні Глибоцького ліцею матимуть змогу займатися спортом на майданчику, обладнаному сучасним інвентарем та вдосконалювати свої спортивні навики щодня на свіжому повітрі! Переможці були визначені на основі конкурсних анкет та набраних балів. Проект, що надає можливість займатись спортом, вести здоровий спосіб життя та виховує успішну молодь!

Список переможців
1. Харківська область Лозівська середня загальносвітня школа І-ІІІ ступенів №7
2. Тернопільська область Мельнице-Подільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
3. Кіровоградська область Комунальний заклад "Начально-виховне об'єднання –" Багатопрофільний ліцей - фізико-математична школа - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів N18 - центр дитячої та Результати конкурсу «Клич друзів – граймо разом! - 2015»юнацької творчості "Надія" Кіровоградської міської ради
4. Львівська область Львівська середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 86
5. Запорізька область Мелітопольська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №23
6. Рівненська область Здолбунівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5
7. Чернівецька область Глибоцький ліцей
8. Чернігівська область Новгород-Сіверська гімназія №1
9. Вінницька область Заклад "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №27 Вінницької міської ради
10. Житомирська область Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №26 м. Житомира
11. Івано-Франківська область Івано-Франківський обласний ліцей-інтернат для обдарованих дітей із сільської місцевості
12. Хмельницька область Кам'янець-Подільська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів
13. Херсонська область Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 Новокаховської міської ради
14. Полтавська область Гадяцька гімназія імені Олени Пчілки
15. Черкаська область Смілянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1
16. Миколаївська область Вільнозапорізька загальноосвітня школа І-ІІІ ст
17. Дніпропетровська область Марганецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 9 з поглибленим вивченням інформатики у 8-11 класах
18. Закарпатська область Королівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2
19. Київська область
Переяслав - Хмельницька ЗОШ І - ІІІ ступенів №3
20. Сумська область Комунальна установа Сумська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №26

 
 
1. Спортивний майданчик
Результати конкурсу «Клич друзів – граймо разом! - 2015»
 
Результати конкурсу «Клич друзів – граймо разом! - 2015»
 

2. Комплект інвентарю
Результати конкурсу «Клич друзів – граймо разом! - 2015»

3. Алею каштанів
Результати конкурсу «Клич друзів – граймо разом! - 2015»
4. Веселе відкриття майданчика
Результати конкурсу «Клич друзів – граймо разом! - 2015»
 
Результати конкурсу «Клич друзів – граймо разом! - 2015»
 
Результати конкурсу «Клич друзів – граймо разом! - 2015»
 
Результати конкурсу «Клич друзів – граймо разом! - 2015»
 
Результати конкурсу «Клич друзів – граймо разом! - 2015»
 
Проглядів матеріалу: 790 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.04.2015 | Комментарії (2)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024