Середа, 24.04.2024, 07:25















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Квітень » 22

   В Чагорській ЗОШ І - ІІІ ступенів продовжує робота акція  "Серце до серця". Волонтерські загони проводять роботу по збору коштів серед жителів та в установах, що працюють на території села. Акція знайшла відгуки в серцях односельчан.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 489 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.04.2015 | Комментарії (0)

з днем вчителяВітаємо переможців V Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед учнів 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів:

Луцик Яну,  ученицю Глибоцького ліцею - ІІІ місце;

Зеленівську Олександру, ученицю Кам’янської ЗОШ І-ІІІ ст. - ІІ місце;

Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт - Славуту Богдана, учня Глибоцького ліцею - ІІІ місце.

Вітаємо учнів-переможців, їхніх вчителів-наставників та методистів-кураторів.

 

Проглядів матеріалу: 564 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.04.2015 | Комментарії (0)

    Учнівський парламент Волоківської школи активно підтримав Всеукраїнську благодійну акцію  «Врятуй дитині життя», ініційовану фондом «Серце до серця». На засіданні парламенту педагог-організатор Намака А.В. запропонувала виготовити власноруч емблеми даної акції-червоні та білі серця, щоб дарувати їх усім, чиє серце сповнене милосердям та бажанням допомогти хворим дітям. Протягом кількох днів учнівський актив школи пропонує усім небайдужим зробити посильний внесок  у збір коштів на лікарське обладнання, яке рятуватиме життя діток. Учні, вчителі, працівники школи та батьки охоче відкликаються на прохання про допомогу, а навзаєм отримують сердечко,що символізує теплоту людських сердець та любов до ближнього.

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 617 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.04.2015 | Комментарії (0)

    Доброю традицією у Глибоцькій школі стала участь у Всеукраїнській благодійної акції   «Врятуй життя дитини» фонду «Серце до серця» .

Цьогоріч  з 20 по 25 квітня за участю педагога-організатора Леонтій Емілії Миколаївни та учнів - волонтерів  Лупуляка Ігоря, Романюка Олександра, Бурли Тетяни, Горобець Наталі, Ткачука Олександри, Банилівської Крістини  розпочато збір коштів на придбання медичного обладнання для обласної дитячої лікарні.

Але все по порядку: 17 квітня зібралась шкільна учнівська рада та сформувала волонтерський загін, головою якого за письмовим дозволом батьків став Романюк Олександр. Склали план дій проведення акції.  Інструктаж з волонтерами щодо виготовлення наочності, атрибутів провела педагог - організатор Леонтій Е. М.

Стартувала акція 20 квітня з інформаційної  хвилинки на робочій лінійці, з якої розпочався новий тиждень. Перший внесок в добру справу зробив директор школи Блисенко Юрій Дмитрович.
Скринька із символом акції, полум’яним сердечком, обійшла усі класи. Учні та педагоги зробили посильні внески на допомогу хворим  дітям. Кожному учаснику волонтери подякували, а на згадку  про участь у акції подарували червоні сердечка як символ любові та добра,  в кожному  класі залишили Велике серце – символ доброзичливості, гуманності, щиросердечності, толерантності, співчутливості. Активність учасників акції   ще раз підтверджує той факт, що чужого горя не буває.

 Висловлюємо щиру подяку за активну співпрацю всім волонтерам та просто небайдужим учням, вчителям нашої школи, які долучилися до участі в Х Всеукаїнській благодійній акції «Серце до серця». Адже кожен із нас може допомогти, а головне  не бути байдужим! Хто врятує одну людину, той врятує весь світ!

                                        Ткачук Олександра, член шкільної учнівської ради

Проглядів матеріалу: 591 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.04.2015 | Комментарії (0)

     З 1 квітня по 30 квітня 2015 року по всій Україні триває 10 щорічна Всеукраїнська благодійна акція "Серце до серця",  мета якої -  збір коштів на придбання реанімаційного медичного обладнання для лікарень нашої країни. До акції, яка  проходить під гаслом «Врятуй дитині життя» долучилися учні, педагогічний колектив Стерченської ЗОШ І-ІІІ ст. та односельчани.

   Волонтери школи побували в дитячому садку, Стерченській  сільській раді, амбулаторії, а також відвідали місцевих підприємців, щоб кожен з них зміг внести власний внесок у добру справу.

   Кожному з нас приємно відчувати власну причетність, до доброї справи, адже чужої біди не буває, особливо коли вона може торкнутися наших дітей – нашого майбутнього.

 Заступник директора з ВР                   Кнапик О.В.

 

 

Проглядів матеріалу: 483 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.04.2015 | Комментарії (0)

     20 квітня у Купському НВК №2 стартувала Х акція Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця».  Цьогорічна акція націлена на вирішення проблем забезпечення обладнанням реанімаційних дитячих відділень. У школі був створений волонтерський загін, у якому взяли участь учні 8-их та 9-их класах  на чолі з лідерами шкільного парламенту Товарницькою Аріаною, Богданюк Крістіною, Неделку Іллею та Костинян Оленою. 

Скринька із серцем обійшла усі класи. Учні та педагоги добровільно брали участь в акції, кидаючи до скриньки будь-яку грошову одиницю. За це учасникам акції прикріплювали червоні сердечка, як символ любові та добра.
Проведений захід сприяє вихованню доброзичливості, гуманності, щиросердечності, толерантності, співчутливості і ще раз підтверджує той факт, що чужого горя не буває.

Заступник директора з НВР Скутарь В.І.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 544 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.04.2015 | Комментарії (0)

  На початку квітня в Тарашанській ЗОШ І-ІІІст. було проведено семінар – практикум  №1 для педагогів ЗНЗ щодо впровадження Програми розвитку психологічної компетентності педагогів та батьків  навчальних закладів Глибоцького району згідно плану:

  1. Привітання та відкриття семінару-практикуму. Про реалізацію програми « Розвиток психологічної компетентності педагогів та батьків».
  2. Інтерактивна лекція «Актуальність психолого-педагогічної компетентності педагогічних працівників»
  3. Презентація результатів діагностики педагогів(блок 1-ий даної програми 3 діагностичні методики, проведених до 01.03.2015р.)
  4. Мультимедійна презентація «Основні шляхи збереження психічного здоров'я педагога. Профілактика емоційного та професійного вигоряння».
  5. Вправа «Міняємося ролями». Вправа «Колесо життя»
  6. Педагогічний консиліум «Стрес. Профілактика і подолання». Презентація дихальних вправ та розвантажувальних хвилин для педагогів.
  7. Інтерактивна лекція «Конфлікт в педагогічному колективі:шляхи вирішення».
  8. Заключний шерінг (зворотній зв'язок, вручення пам’яток, вироблення стратегій роботи в подальших зустрічах).  

 

Проглядів матеріалу: 543 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.04.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024