Вівторок, 19.03.2024, 08:53















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Грудень » 02

1 грудня 2015 р. у рамках дня боротьби зі СНІДом соціальним педагогом Старововчинецького ліцею Каменюк В.В. спільно з вчителем основ здоров'я Пилипець Т.Г. були проведені тренінгові заняття для учнів 5-11 класів на тему "СНІД - стосується кожного". На занятті діти мали можливість пригадали шляхи поширення ВІЛ - інфекції, пограли у гру "Світлофор", переглянули соціальні ролики про СНІД.

На згадку кожен учасник заняття отримав червону стрічку - символ боротьби зі СНІДом. Це, в першу чергу, можливість для прояву солідарності з більш ніж 40 мільйонами людей, які сьогодні живуть з ВІЛ та СНІДом, і для того, щоб згадати мільйони людей, які вже померли від цієї страшної хвороби. 
Бібліотекарі ліцею Каменюк Г.І. та Вакарюк В.П. підготували виставку"Не допусти біди вжитті своєму"

Дізнатись більше

Проглядів матеріалу: 569 | Завантажив: Жанет | Дата: 02.12.2015 | Комментарії (0)

    1 грудня у Глибоцькій ЗОШ спільно з «Глибоцьким районним будинком творчості дітей та юнацтва» практичними психологами Стрільчук О.В. та Попеску О.В. було проведено заняття з елементами тренінгу з учнями та вихованцями 9-11 класів «Червону стрічку носять небайдужі», присвячений до 1 грудня – Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом. Під час заняття учні дискутували, працювали в групах, переглядали відеоматеріал та закріпили свої знання з проблематики ВІЛ/СНДу. На завершення учням надали поради, які допоможуть звести можливість інфікування ВІЛ/СНІДом до мінімуму.

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 469 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 02.12.2015 | Комментарії (0)

Відзначення 150-річчя з дня народження митрополита Української Греко-Католицької церкви Андрея Шептицького.    На виконання Постанови Верховної Ради України від 17 червня 2014 р. №1330-VII «Про відзначення 150-річчя з дня народження митрополита Української Греко-Католицької церкви Андрея Шептицького».  В Глибоцькому ліцеї провели:

- тематичні заходи, присвячені вшануванню ролі Андрея Шептицького у становленні  української державності та консолідації і розвитку духовності українства; 

-  круглий стіл “Скарбниця мудрості” у рамках інтегрованого уроку, присвяченого життю та діяльності митрополита;

  - відео урок з подальшим обговоренням ;

 -  комбінований урок з використанням різного обладнання, презентацій, відео- фрагментів із науково-популярної літератури з подальшим обговоренням;

 - турнір диспут;

- усний журнал “Пастирська думка”;

- обговорення у малих групах із модератором “Актуальність соціального вчення Шептицького”.

Андрей Шептицький був загальновизнаним благодійником і меценатом. Найбільшу підтримку він надавав сиротам і молоді. Так, однією з найважливіших акцій Шептицького стала допомога вдовам і сиротам священників, яку він домігся як член Палати Панів.
Андрей щедро допомагав сестрам Василіянкам у фі­нансуванні їхнього сиротинця, особливо дбав про добре харчування сиріт. У 1925 році монахи Студити побудували з його допомогою новий центр у Львові, де розмістився сиротинець.


Відзначення 150-річчя з дня народження митрополита Української Греко-Католицької церкви Андрея Шептицького.Відзначення 150-річчя з дня народження митрополита Української Греко-Католицької церкви Андрея Шептицького.
 

 

 

Проглядів матеріалу: 467 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 02.12.2015 | Комментарії (0)

Козацькому роду - нема переводу     28 листопада у Глибоцькому ліцеї був проведенний виховний захід "Козацькому роду - нема переводу".

Мета: розширити знання учнів про життя та діяльність вченого Д. Яворницького, а також знання учнів про життя, обряди, звичаї козацтва; примножувати традиції нашого народу; розвивати почуття гордості за минуле нашої Батьківщини, прищеплювати любов до неньки – України.

Славна і багата історія нашого народу. Героїчну сторінку в неї вписали славні запорожці, степові рицарі, оборонці української землі. Тож згадаймо сьогодні і про козаків, які колись безкрайніми степами вітром літали, шаблями ворогів змітали, на чайках по Дніпру гуляли.
Свято пройшло в ІІІ тури: гра «Козацькі розваги», тести-вікторини та поїдання вареників. Учні отримали масу задоволення та вражень від даного свята.
Всі ми є нащадками славних українських козаків, то ж любіть Україну, шануйте її народ. Хай кожен з вас своїми вчинками і добрими справами доведе, що козацькому роду нема переводу. Тож бажаю вам щастя земного, неба голубого, хліба запашного.
Козацькому роду - нема переводуКозацькому роду - нема переводу

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Козацькому роду - нема переводу

Проглядів матеріалу: 534 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 02.12.2015 | Комментарії (0)

    1 грудня у Черепковецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів було організовано агітбригаду  « Діти проти СНІДу» до Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом. Учні 7-8 класів у своєму виступі вирішили звернути увагу на цю проблему і закликали берегти своє здоров'я та життя . Навели цифрову кількість ВІЛ інфікованих людей по Україні та в цілому світі.

Символом боротьби зі СНІДом вже традиційно є червона стрічка. Тому всі учні школи в цей день були з червоними стрічками.Психологічною службою школи було проведено тренінгові заняття « ВІЛ\СНІД – чума ХХІ століття» із учнями 11 класу.

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 488 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 02.12.2015 | Комментарії (0)

Не надломимо квітки                 

Людського життя,

 Від інфекції – ВІЛ

Захистимо майбуття!!!

1 грудня у всьому світі відзначають День боротьби зі СНІДом. Боротьба з цією страшною хворобою ХХІ століття – в Україні і світі ведеться на усіх рівнях. І школа займає тут далеко не останнє місце, адже саме у школі формується, розвивається і набирається знань майбутнє держави.

  У Всесвітній день боротьби зі СНІДом у Михайлівському НВК відбулися заходи під гаслом: «Знати сьогодні, щоб жити завтра».Учні активно долучилися до акції «Червону стрічку носять небайдужі», щоб висловити свою підтримку і співчуття тим, хто захворів на цю страшну хворобу, і щоб не втратити можливість доторкнутися до найвищих людських цінностей: кохання, щастя, сім'ї, адже для багатьох хворих на ВІЛ/СНІД така можливість  втрачена.

   Психологом Анастасією Іванівною Унгурян був проведений просвітницький тренінг  на тему: «ВІЛ/СНІД – Ахіллесова п’ята людства ХХІ ст.» під час якого учні мали змогу ознайомитися з шляхами передачі та методами захисту від хвороби. Учасники тренінгу розв’язували проблемні ситуації, грали у гру «Серце друга». Наприкінці, за допомогою вправи «Послання у світ»,  учні описали своє власне ставлення до ВІЛ-інфекції та висловили поради своїм одноліткам, які допоможуть відмовитися від пропозицій, пов’язаних із ризиком інфікування.

Також психологом була проведена інтерактивна лекція «Цінуй життя!» з метою формування відповідального ставлення до власного здоров’я та розвитку навичок толерантного ставлення до ВІЛ-інфікованих.

 Учні молодших класів, щоб більше дізнатися про ВІЛ-інфекцію, отримали просвітницькі буклети та переглянули анімаційні ролики.

 Бібліотекар Гушул Д.В. оформила книжкову виставку для учнів під назвою: «Це повинен знати кожен!».

Сподіваємось, школярі зрозуміли, що ВІЛ/СНІД – це проблема, яка стосується кожного, і єдина зброя проти СНІДу – це знання і власна обережність.

 

Анастасія Іванівна Унгурян, практичний психолог  Михайлівського НВК

 

Проглядів матеріалу: 497 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 02.12.2015 | Комментарії (0)

Родина-родина — це вся УкраїнаМи, українці, нація прадавня,
На цій Землі — багато тисяч літ.
Культурою й традиціями славна,
І багатющий в нас духовний світ.
В нас звичаї свої, неписані закони,
По них пізнає українця вся земля.
Своє світосприймання й заборони,
Як і свої ліси, річки й поля...
Свої казки, легенди і повір’я,
Дотепні жарти і слова ясні,
Своя хатина біла і подвір’я,
І неповторні, трепетні пісні.
 
  Родинне свято в 6-А класі Глибоцького ліцею пройшло на високому рівні. Метою якого було: розширити уявлення учнів про родину; викликати бажання дізнатися коріння свого роду, примножувати його славу. Розвивати пізнавальні інтереси. Виховувати бережне і шанобливе ставлення до усіх членів родини.
Зала, де проводилося свято, прикрашена рушниками, народними прислів’ями і приказками, малюнками дітей, зображеннями «родинних дерев». На видному місці — виставка робіт, представлених окремими родинами.
На святі учні  декламували родинні дерева, які зробили своїми руками. Це дуже цікаво тому, що кожна людина повинна знати своє коріння, з якого роду вона походить. Це не тільки цікаво, але й дуже важливо тому, що ми велика і дуже давня нація, живемо на цій землі вже багато тисячоліть. Тому треба знати, з якого ми роду, з якою метою прийшли на цю землю, для чого ми живемо. 
Тому ми — молоде покоління, яке прийшло на цю землю жити сьогодні, повинні бути гідними нащадками наших предків!!!

Родина-родина — це вся Україна
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Родина-родина — це вся Україна
Проглядів матеріалу: 593 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 02.12.2015 | Комментарії (0)

    28 листопада – День пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 рр. У Черепковецькій ЗОШ до цієї дати бібліотекарем була оформлена тематична виставка « Допоки пам’ять в серці не згасає».

Пам’яті тих, хто загинув від голодомору  учні 8 класу підготували виступ «Схилімо голови в скорботі». Діти, слухаючи, переконалися, що голод був заздалегідь спланований державою в особі Й. Сталіна та його вірних «однодумців». Це був акт геноциду проти українського народу. Від голоду загинуло тоді від 7- 10 млн. українців. Ніхто не має права про це забути. Наприкінці заходу схилили голови в скорботі перед невинно убієнними і запалили свічки пам’яті.

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 448 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 02.12.2015 | Комментарії (0)

дякуємо за обстеження    1 грудня в актовій залі Глибоцького ліцею проводилась соціальна акція "Здоровий зір" за підтримки офтальмологів України м. Чернівці. Ми висловлюємо велику подяку Танасковій Світлані Михайлівні та Леневич Іванні Зіновіївній за обстеження великої кількості школярів, та вчителів нашого ліцею.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
дякуємо за обстеженнядякуємо за обстеження
 
Проглядів матеріалу: 588 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 02.12.2015 | Комментарії (0)

   Психологічною службою Кам"янської ЗОШ спільно з учнями старших класів було проведено лекції для учнів 5-7 класів для ознайомлення з шляхами поширення та наслідками ВІЛ\СНІДу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 524 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 02.12.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024