Вівторок, 19.03.2024, 08:11















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Грудень » 30

    Управління освіти Глибоцької райдержадміністрації інформує, що керуючись статтею 67 Кодексу законів про працю України, враховуючи розпорядження Кабінету Міністрів України від 11 листопада 2015р. №1155-р «Про перенесення робочих днів у 2016 році», розпорядженням Глибоцької районної державної адміністрації від 30 грудня 2015 року № 433, наказу упраавління освіти Глибоцької райдержадміністрації №843 від 30 грудня 2015 року "Про перенесення робочих днів у 2016 році", з метою створення сприятливих умов для святкування 7 січня - Різдва Христового, 8 березня – Міжнародного жіночого дня та 28 червня – Дня Конституції України, а також раціонального використання робочого часу: перенести у 2016 році в порядку і на умовах, встановлених законодавством, для працівників управління освіти Глибоцької РДА, яким встановлено п’ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями, робочі дні з:

         п’ятниці 8 січня - на суботу 16 січня;

         понеділка 7 березня - на суботу 12 березня;

         понеділка 27 червня - на суботу 2 липня.

Завантажити наказ для перегляду - натисни дане посилання

Проглядів матеріалу: 701 | Завантажив: Микола | Дата: 30.12.2015 | Комментарії (2)

                                                                           І тільки відкривається завіса

Як озивається схвильовано душа.

                                                                          Театр для тих, у кого серце,

Де  поєдналися і радість, і журба.

    27 грудня учні 8-11 класів  Черепковецької ЗОШ здійснили незабутню подорож  до музично –драматичного театру ім. О.Кобилянської . Там вони переглядали « Сватання на Гончарівці » .  Вистава весела , цікава і щиро українська. Діти залишилися у захваті від майстерної акторської гри , чудових декорацій , живого музичного супроводу та від постановки загалом. Отримали багато позитивних емоцій і вражень.  Наприкінці вистави  гучними оплесками подякували акторам за чудову виставу.

Проглядів матеріалу: 525 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.12.2015 | Комментарії (0)

    Новорічні та різдвяні свята ― це, мабуть, найчарівніший час в році, коли всі поринають в атмосферу дива і дарують собі та своїм близьким незабутню казку. Таку казку подарували вихованці та учні Грушівського НВК своїм рідним та близьким.

29 грудня учні 1-9 класів Грушівського НВК відсвяткували Старий Новий рік. Немов справжня казка завітала до нашого закладу. Дивовижний та чудовий світ постав на наших очах: королева Зима, феї, Білосніжка, Попелюшка, Червона Шапочка, принцеси, звірята та інші казкові персонажі вітали всіх присутніх з новорічними святами. Приємним сюрпризом для всіх діточок, стала поява Королеви Зими, Діда Мороза, Снігуроньки та Нового 2016 року, які запалили тепло новорічних свят у серцях кожного учня.

Новорічні свята - це чудовий спосіб проявити свої акторські здібності. Учні нашого закладу продемонстрували свої здібності через інсценізацію наступних п’єс та казок: «Казкові персонажі» (2 клас), «Зимова казка» (3 клас), «Пори року» (4 клас), «Видатні всесвітні пари» (5 клас), «Три пастухи» (6 клас), «Трішечки гумору» (7 клас), «Як лисиця перехитрила ведмедя» - п’єса на сучасний лад (8-9 класи).

Школярі 1-го класу «посипали» гостей привітаннями та чарівними словами, продемонстрували своє вміння колядувати та щедрувати, співати та декламувати вірші.

Казкові герої завітали до нас через талант учнів 2-го класу.

Насиченим та цікавим став прихід видатних всесвітніх постатей історії та літератури, представлені учнями 5-го класу, а саме: Скарлет О’хари та Ретта Батлера, Клеопатри та Юлія Цезаря, Султана Ахмета та Кесем- султан, Наполеона Бонапарта та Анжеліки маркізи ангелів, Фет-Фрумоса та Іляни Косинзяни, які своїми танцями створили атмосферу стародавніх часів та розказали про своє життя та подвиги у віршованій формі. Кожен персонаж побажав даній країні, тобто Україні, всіх земних благ та поділився різними секретами зі свого життєвого шляху. Внучки Діда Мороза разом з даними всесвітніми героями привітали присутніх з наступаючими святами та побажали миру в серцях, сім’ях та країні.

Атмосферу Різдва створили для нас учні 6-го класу через інсценізацію п’єси «Три пастухи». Талант акторів не полишив наших школярів, вони дуже добре справилися зі своїми ролями.

Присутнім підняли настрій учні 7-го класу через презентацію деяких життєвих гумористичних моментів.

Учні 8-го та 9-го класу здивували всіх цікавою п’єсою на сучасний лад «Як лисиця перехитрила ведмедя», у формі судового засідання.

Найменші вихованці нашого закладу, тобто дошкільнята теж відсвяткували Старий Новий рік. Свято також відбулося 29 грудня та проходило у декілька етапів.

Вихованці молодшої групи «Сонечко» продемонстрували гостям: хоровод, щедрівки, колядки, танці, пісні та інсценізацію сценки «Зимова феєрія».

Цікаво нас порадували вихованці старшої групи «Веселка». Вони продемонстрували свій талант в інтерпретації пісень, колядок, щедрівок, декламуванні віршів та інсценізації казок «Ріпка» та «Млин».

Ялинка, подарунки, веселий сміх дітей, блискучі яскраві вогники — усе це робить новорічні свята найпрекраснішими та незабутніми для всіх.

                                                                                       

Здоров’я, щастя вам усім,

Веселощів і сміху.

Хай Новий рік до вас іде

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 650 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.12.2015 | Комментарії (0)

 

    Команда гуртка початкового технічного моделювання "Юний технік" комунального закладу «Глибоцький будинок творчості дітей та юнацтва» (керівник Романюк В.М.) прийняла участь у відкритих змаганнях клубу юних техніків "Кварц" з авіамодельного спорту "Новорічні старти". Змагання проходили на стадіоні "Електронмаш" у двох класах: кидальні планери та планери з імпульсним стартом. У змаганнях прийняли участь чотири команди -Кварц-1, Кварц-2, Сторожинецького БТДЮ та Глибоцького БТДЮ, а це близько 30 учасників.

       Наша команда вперше приймала участь у таких змаганнях, але виступила досить вдало, зайнявши друге місце, пропустивши вперед команду "Кварц-1".     В особистому заліку відзначилися третьокласник Кудла Серафим - 3 місце, та п'ятикласник Лупуляк Володимир - 2 місце, обоє у класі моделей планерів з імпульсним стартом.

      Після змагань вихованці познайомилися з роботою гуртка автотрасового моделювання КЮТ "Кварц" де вдало виступає учень Глибоцької школи Романюк Олександр. А також , здійснили цікаву екскурсію у музей авіації. Завершились змагання смачними частуваннями від Діда Мороза

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 609 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.12.2015 | Комментарії (0)

    Неперевершений карнавал відбувся в Тереблеченській ЗОШ. Спільна праця класних керівників 5-11 класів разом з керівником хореографічного та вокальних гуртків Вакарюк А.Т. увінчалася неймовірним успіхом. Яскраве національне вбрання та  костюми казкових героїв створили справжню Новорічну феєрію. У програмі майстерно перепліталися пісні і танці, веселі сценки та Різдвяні легенди, уривки Новорічних обрядів та традицій.

Дід Мороз  та Снігуронька побажали, щоб ці свята принесли всім добро, мир і достаток.

                                                                        ЗДВР   Чупрун В.Л.

                                                                       Педагог-організатор  Ауріте М.С.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 446 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.12.2015 | Комментарії (0)

    На базі Багринівської ЗОШ пройшов четвертий традиційний турнір з міні – футболу. Метою турніру є пропаганда активного способу життя, підвищення ролі фізичної культури та спорту, організації активного відпочинку та зміцнення здоров’я школярів. У турнірі брали участь такі команди: команда управління освіти,  директорів шкіл району,  вчителів школи та команда учнів. Хочу зазначити, що всі учасники турніру, це люди закохані у цю дивовижну гру, назва якої «футбол». Отже, в результаті мальовничих баталій команда учнів школи вирушила додому, тримаючи в руках кубок за І місце. Кубок учням вручив заступник голови Федерації футболу Глибоцького району Микола Лях. Василь Швець, методист РМЦ, вручив комплект спортивного інвентарю для учнів початкових класів. За підсумками турніру найкращими нападаючими стали Василь Швець (8 м’ячів) та учень школи Іван Топала (7 м’ячів). Залишається тільки сказати велике дякуємо всім тим, хто був причетний до цього свята футболу, а також тренерам, наставникам та самим командам за чудову гру!

 

 

 

Проглядів матеріалу: 617 | Завантажив: Bagrunivka | Дата: 29.12.2015 | Комментарії (2)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024