Вівторок, 19.03.2024, 12:09















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Грудень » 10

"Футбол простий, але набагато складніше грати в простий футбол".

Йохан Кройф, знаменитий голландський футболіст 70-х:

 

    У шанувальників футболу всього світу є своє свято – Всесвітній день футболу. Подякувати за нього можна ООН, яка і запропонувала його відзначати 10 грудня кожного року. Таким чином міжнародне співтовариство віддає дань цьому виду спорту, який для багатьох мільйонів не просто гра, а стиль життя. У Багринівській школі Свято розпочалось на передодні цього дня, переглядом футбольного матчу «Динамо» (Київ) – «Маккабі» (Тель-Авів). Підопічні Сергія Реброва пробилися в раунд плей-офф клубної першості Європи вперше за останні 17 років. Також у школі проводилось багато різноманітних змаганн.

       Перша згадка про футбол як «про гру в м’яч ногами» історики знайшли в китайських джерелах, що датуються другим тисячоліттям до нашої ери. Називалася вона Цу Чю, що означає «штовхати ногою». Гра у футбол дозволяла китайським воїнам підтримувати добру фізичну форму. Про цю грі відомо досить мало – те, що були ворота і воротар, те, що гра була частиною фізичної підготовки солдатів, і що вона була відома вже три тисячі років тому.  У футбол грали й у Давній Греції і в Римі близько двох з половиною тисяч років тому. У Греції ця гра називалася «битва за м’яч», з чого можна припустити, що грали в неї відповідно, застосовуючи різноманітні прийоми бойових мистецтв.

 

Директор школи М.М. Акатрінні

        

Проглядів матеріалу: 511 | Завантажив: Микола | Дата: 10.12.2015 | Комментарії (0)

   У Карапчівському ліцеї ім. М. Емінеску на черговому методоб’єднанні учителів історико-філологічного напрямку та класних керівників відбулася надзвичайна подія для учнів 9-го класу, а саме, приємна зустріч з молодою письменницею, художницею, мешканкою смт. Глибоки Ольгою Ілюк. Урок розпочався читанням учнями віршів  письменниці. Цей момент був дуже хвилюючим для гості, адже вона вперше почула свої вірші у чиємусь виконанні.

Ольга Ілюк розповіла учням про перші свої поетичні спроби, про навчання у Глибоцькому ліцеї та Чернівецькому національному університеті ім. Ю. Федьковича, про людей, які допомогли обрати життєвий шлях. Вона пише українською та російською мовами і жалкує, що не знає румунської мови.  З великим задоволенням учні слухали вірші у виконанні авторки, її гру на піаніно, розглядали її картини з пластиліну.

Між учнями та гостею склався відкритий і щирий діалог, де Ольга Ілюк порадила учням вчитися, тому що в житті все стане у пригоді.

Урок-зустріч пройшов миттєво. Усі були приємно вражені від почутого і побаченого. Наприкінці зустрічі учні передали свої емоції та побажання гості на паперових сніжинках, які подарували їй напам’ять. Письменниця натомість подарувала деякі із своїх робіт. Ця зустріч була справжнім святом  душі для всіх присутніх. І ми ще раз переконалися в тому, що такі заходи важливо проводити у будь-якому віці.

 Вчителі Карапчівського ліцею ім. М. Емінеску 

 Опаєць М. Ф., Іонашке А. В.

 

 

 

Проглядів матеріалу: 427 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.12.2015 | Комментарії (0)

  10 грудня святкують Міжнародний день прав людини. Це свято було засноване 4 грудня 1950 року на засіданні Генеральної Асамблеї ООН. Двома роками раніше ООН ухвалила Загальну декларацію прав людини, яка стала першим міжнародним документом, в якому були чітко сформульовані положення про права людини.

У Кам’янській ЗОШ відбулась зустріч присвячена Міжнародному дню захисту прав людини.

Де були присутні: голова сільської ради Звоздецький І.Д., адміністрація школи, психологічна служба та працівники бібліотеки. Психологічною службою школи  була представлена робота  по правовому  вихованню.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 474 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.12.2015 | Комментарії (0)

    Зовсім скоро прийдуть холоди, морози, які принесуть нам довгоочікуваний Новий рік і Різдво. Чи можливо  Новий Рік зустрічати без ялинки, новорічних прикрас, подарунків?

У Новий рік хочеться чогось особливого. Садочок  хочеться  прикрасити різними вогниками і декораціями.

Дуже гарні композиції  діти Черепковецького ДНЗ  зробили своїми руками і прикрасили ними свої групи.  Це додає садочку ще більше оригінальності і краси.

Гарне оформлення інтер'єру створює казкову обстановку і зробить новорічне свято незабутнім.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 386 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.12.2015 | Комментарії (0)

    Одним із завдань освіти є пробудження і виховання в кожній дитині патріотичних почуттів, залучення до вищих цінностей.

    Відповідаючи на вимоги часу, запити суспільства, у контексті духовного розвитку особистості, педагоги Кам’янського ДНЗ (ясла-садок) проводять активну цілеспрямовану роботу щодо патріотичного виховання.  Це досягається активізацією емоційної сфери дошкільника на основі широкої поінформованості про історію, традиції, культуру рідної країни.

    Патріотичні почуття дітей дошкільного віку засновуються на інтересі до найближчого соціального, природного і культурного оточення (сім'ї, батьківського дому, рідного міста, села, країни, традицій та звичаїв свого народу). Тому  позитивне ставлення до світу закладається на основі виховання любові та поваги до найрідніших людей (мами, тата, бабусь, дідусів, братів, сестер), усвідомлення тісного взаємозв’язку між поколіннями.

   Під час колективного перегляду занять з патріотичного виховання,  своїм досвідом, уміннями і навичками поділилася вихователі трьох груп закладу. 

    Вихованці закріплювали свої знання про державні символи, виконували гімн України,  ознайомлювались з народними обрядами та традиціями рідного краю, співали колисанки, грали в народні ігри, вели хороводи  такі, як «Подоляночка», «Галя по садочку ходила».

    Під час проведення колективних переглядів вихователі продемонстрували свою педагогічну майстерність і професіоналізм, завдяки чому значно підвищилася  якість занять та їх результативність.

 

 

Проглядів матеріалу: 813 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.12.2015 | Комментарії (0)

   Зима – це святкова пора, коли кожен мріє про маленьке диво. Справжнє новорічне диво дарують учні Йорданештської ЗОШ І-ІІІ ст. Кожного року традиційно в нашій школі проводиться  шкільний етап районного конкурсу «Новорічна композиція». Цього року учні разом з класними керівниками та за допомогою батьків представили яскраві новорічні композиції. Учні всіх класів поставилися  до цього конкурсу дуже відповідально, адже всі представлені роботи тішать високою майстерністю виконання. Кращі роботи подані до участі в районному етапі  конкурсу.  Учні створили неповторний святковий настрій усім. Дякуємо гарно вчителям та батькам за підтримку та співпрацю і нехай новорічно-різдвяні свята принесуть радість і затишок у ваші домівки, подарують щастя, здоров’я та запас гарного настрою на увесь рік!

  

       ЗДВР            Кирчу О.Г.

       педагог – організатор Малайку А.-М.М.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 447 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.12.2015 | Комментарії (0)

   08.12.2015 року на базі районного методичного центру управління освіти Глибоцької РДА відбулася нарада учителів іноземних мов. Основними питаннями наради були:
- оголошення 2016 року  Роком англійської мови в Україні (Указ президента України №641 від 16.11.2015);
- основні заходи на 2016 рік Рік англійської мови в Україні;
- сертифікацію вчителів іноземних мов;
- Міжнародні іспити для учнів;
- Літні мовні школи для вчителів;
- літні мовні табори;
- особливості ЗНО та ДПА з іноземних мов у 2016 році.
 
 
 
 
 
 
 
 
Проглядів матеріалу: 601 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.12.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024