Вівторок, 19.03.2024, 13:41















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Грудень » 20

   На базі Глибоцької ЗОШ І-ІІІ ступенів 20  грудня розпочав роботу ІІ етап Міжнародного конкурсу з українознавства для учнів 8-11 класів, який проводиться згідно наказу Департаменту освіти та науки «Про проведення конкурсу з українознавства» від 20.10.2015р. №448, з метою залучення учнівської молоді до пізнання України через індивідуально-пошукові форми, пропаганди сучасних досягнень науки про Україну та український народ; виховання підростаючого покоління у дусі патріотизму, любові та поваги до держави, історії, традицій та  культури українського народу.

 

Кількість учасників Конкурсу :

8 клас – 24 учня;

9 клас – 22 учнів;

10 клас – 19 учнів;

11 клас – 13 учнів.

Всього 78 учнів

 

Посилання на протоколи оцінювання результатів учасників ІІ етапу Міжнародного конкурсу з українознавства:

8 клас

9 клас

10 клас

11 клас

Методист РМЦ управління освіти Глибоцької РДА  Л.С. Пенюк

   

Проглядів матеріалу: 772 | Завантажив: Микола | Дата: 20.12.2015 | Комментарії (4)

   В Україні є унікальні місця, які вражають масштабами і красою. Вони оповиті легендами і таємницями. Тут можна відпочити, дізнатися багато нового, зробити гарні фото напам’ять та знову закохатися в УКРАЇНУ.

В одному з таких місць, цими вихідними, побували ми – гуртківці творчого об’єднання «Географічне краєзнавство» Глибоцького ЦТКСЕУМ, що працює на базі Слобідського НВК. Цього разу ми вирішили не дертися вгору, а спуститися вниз і заглянути в дивовижний світ печер.

Ми вирушили в село Кривче Борщівського району Тернопільської області до печери «Кришталева». Це перша на Україні печера, пристосована для масового відвідування, відкрита ще на початку ХVIII ст. За загальною протяжністю ходів (23 км.) вона посідає IV місце в Україні та входить до десятки найбільших гіпсових печер планети.

Особливістю «Кришталевої» є підвищена іонізація повітря й практично повна відсутність бактерій. У будь-яку пору доби температура тут становить +11о. Печера вражає фантастичним видовищем кам’яних химер, кришталевими квітниками, таємничим сплетінням сотень ходів та зеленою новорічною красунею-ялинкою, яка стоїть тут вже 12 років і не змінює свого кольору.

Екскурсійний маршрут довжиною 3 км триває близько півтори години. Ми побували в Казковій, Зоологічній, Затишній галереях, в залі Кам’яного буйвола, в залі Завалів та залі Печер, пройшли коридором Кристалів, «хребтом крокодила», побачили скам’янілу руку володаря печери та голову дівчини-ящірки, випробували камінь-анальгін, камінь «вимірювач талії», камінь бажань та ще багато-багато іншого.

Перебуваючи в Борщівському районі не можна не відвідати Борщівський обласний краєзнавчий музей, який заснований у 1976 році. Він складається з таких структурних підрозділів: історико-краєзнавчий музей, музей Т.Г.Шевченка з картинною галереєю та печера-музей Трипільської культури «Вертеба».

Що ми і зробили!

Проглядів матеріалу: 559 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.12.2015 | Комментарії (0)

  Напередодні  свята Миколая у нашій школі було проведено захід «А хто, хто Миколая любить?». Свято проводили учні 5 класу для учнів початкових класів. Діти разом з класним керівником і педагогом-організатором організували веселе і гарне свято, на якому було багато казкових героїв. «Зірочки» танцювали танець, маленькі ангелята боролися з чортеням – пустуном Антипком.

Діти із задоволенням читали вірші, співали пісні, танцювали. На свято завітав і Святий Миколай. Всі учні були дуже задоволені, бо отримали ще й подарунки від Святого Миколая.

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 488 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.12.2015 | Комментарії (0)

    Майже цілий рік усі ми і дорослі, і діти з нетерпінням очікуємо зимових свят. Миколай вважається покровителем і заступником усіх дітей. У цей день діти чекають його з нетерпінням: вони знають, що за їхню слухняність та працьовитість Святий Миколай принесе їм безліч подарунків.

         В Димківському НВК 18 грудня 2015 року вихователь групи продовженого дня Барбаза Наталя Михайлівна провела відкритиий виховний захід до Дня Святого Миколая «Sfinte Nicolae, noi te așteptăm cu drag».    На  святі були присутніми  адміністрація закладу, батьки, педагоги.

         Діти декламували вірші, співали пісні, танцювали. До першокласників під час проведення заходу завітав Святий Миколай. Діти з посмішками зустріли його. Всі присутні слухали уважно і дивилися легенду про Святого Миколая у вигляді проекту за допомогою мультимедійної техники.

Представники фірми «БУК-АГРОПРОМ» всім дітям початкової ланки роздали подарунки від Святого Миколая. Всі присутні, особливо діти, отримали задоволення від приємних сюрпризів, гарних дитячих виступів.

Русу З.П., заступник директора з виховної роботи

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 520 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.12.2015 | Комментарії (0)

    19 грудня православні та католики всього світу святкують День Святого Миколая, в народі «Миколайчик».

Святий Миколай – є милосердним чудотворцем, який ділиться своїм душевним теплом та турботою, захисником дітей, який допомагає всім, хто опинився у скруті, але вірить у чудо.

Доброю традицією для учнів та колективу Червонодібровського НВК  стало закінчувати  навчальний процес 19 грудня по - особливому, а саме, приділяючи увагу підростаючому поколінню, даруючи свою турботу та любов задля щирої дитячої посмішки. Цього свята дітвора чекала і до нього готувалася. П'ятикласники разом з класним керівником Джурюк Інною Костянтинівною підготували невеличку виставу, присвячену Святому Миколаю.

Після свята діти відправилися в район на відкриття ялинки та святковий концерт. Для дітей Миколай підготував подарунки, але найбільшою вдячністю були щасливі очі, радісні усмішки дітвори.Свято залишило в серці кожного присутнього море радості і тепла.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 473 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.12.2015 | Комментарії (0)

   Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали покровителем і заступником дітей. Тож саме вони найбільше чекають на це свято. Адже малеча знає, що за її слухняність, старанність, працьовитість Святий принесе їм безліч подарунків.

19 грудня Святий Миколай завітав і до Чагорської школи. До свята діти підготували розповіді про  Миколая, а також декламували вірші , співали. Та найбільше малечі припала до душі  вистава , яку підготували для найменших учнів  школи п'ятикласники разом з класним керівником Миронко Інною Іванівною. Діти оплесками зустрічали кожного героя, який розповідав про свої добрі вчинки, ділився знаннями про Святого Миколая.

         Протягом тижня в імпровізованій «Майстерні Святого Миколая» (кабінеті трудового навчання )під керівництвом педагога-організатора школи Косташ Валентини Василівни учні  8-11 класів випікали чудо-смаколики для молодших школярів ,які роздали малечі під час свята .Радості учнів не було меж. Впевнена ,що такі миті не забуваються ,з них і складається життя .

         « Всі ми родом із дитинства», – писав Екзюпері. Образ Святого Миколая-Чудотворця підтверджує це. Більшість з нас носить спогади з дитинства про те щастя, яким було охоплене серце. Саме такі заходи навчають учнів бути щедрими, добрими ,милосердними ,виховують повагу і любов до свого ближнього.

Заступник директора з НВР Чагорської ЗОШ І-ІІІ ступенів Козачок Н.С.

Проглядів матеріалу: 477 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.12.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024