Вівторок, 19.03.2024, 06:40















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Грудень » 31

 З 26 по 29  грудня в Коровійській школі проводились Новорічні ранки для учнів початкових класів та шоу-програми для старшокласників. Актова зала насилу могла вмістити усіх бажаючих. Цього року діти молодших класів побували у казці про Бабу Ягу та Чахлика. Учні 5-7 класів переглянули виставу про новорічну плутанину казок і фільмів та, виконавши певні завдання, змогли повернути Діда Мороза та Снігуроньку із віртуальної подорожі. Шоу-програма для старшокласників була організована в стилі фільму «Карнавальна ніч».

Слід зауважити, що учні підготувалися до святкування на дуже високому рівні. Вони подарували глядачам багато позитивних емоцій і сміху. В цьому, звісно, заслуга і класоводів, і класних керівників, а також велика підтримка батьків.

Ми раді і пишаємося тим, що вкотре новорічні святкування в нашій школі проходять так весело, по справжньому казково. З НОВИМ 2016 РОКОМ УСІХ!

             ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 536 | Завантажив: Коровійська_ЗОШ | Дата: 31.12.2015 | Комментарії (0)

    В Йорданештській ЗОШ №2 новорічна казка завітала 29 грудня. Це була довгоочікувана казка як для малечі, так і для старшокласників. Діточки з нетерпінням дочекались приходу  Діда Мороза. А струнка, пишна, новорічна ялинка була справжньою окрасою свята. Вона, наче казкова принцесса, вела за собою святковий настрій. В  залі  була створена справжня зимова казка. Всі учні  ретельно готувалися до свята і викликали захват в усіх глядачів. Батьки підготували дітям чудові карнавальні костюми, а класні керівники новорічні дійства з їхніми вихованцями.

Новорічний вечір для старшокласників розпочався, за традицією, нагородженням переможців різних конкурсів та олімпіад.

На карнавал завітали різні герої наших часів, 95-й квартал, Червона Шапочка, пролунали найгарніші пісні та колядки, які наповнили увесь зал гарним настроєм... Діти показали усі свої театральні здібності, драйвовість і сміливість, завдяки чого свято вийшло на славу.

З ініціативи дирекції школи, цього дня усі учні отримали солодкі подарунки. Всі лишилися задоволеними і думаємо, що свято запам’ятається всім на довго.

Опаіць М.І. - педагог-організатор

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 437 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 31.12.2015 | Комментарії (0)

За віконцем зимонька

Снігу намітає,

А дитяче серденько

В мріях завмирає.

    Новий рік – це одне з найбільш урочистих свят, яке обіцяє здійснення мрій кожному хто вірить у дива. Напередодні усіх охоплює дивне відчуття, наче має статися щось радісне та чарівне. Усюди святкова атмосфера, усі готуються до свята. 30 грудня в Йорданештській ЗОШ І-ІІІ ст. проводились новорічні ранки для початкових класів та святкову програму для старшокласників. Цього року діти молодших класів побували у світі казок та у казці «Soacra cu trei nurori». Ні одне новорічне свято не проходить без віршів, пісень і танців. Учні початкових класів підготувались до свята на дуже високому рівні. Учні старших класів організували цікаву програму. Усі присутні отримали багато позитивних емоцій. Слід подякувати за гарне і неймовірне свято.

День за днем, і крок за кроком…
З новим щастям, З Новим Роком!

ЗДВР                     Кирчу О.Г.

Педагог - організатор  Малайку А.М.-М.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 517 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 31.12.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024