Вівторок, 16.04.2024, 08:15















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Грудень » 09

 Море емоцій та посмішок подарували дітям Коровійської школи (учням 1-6 класів) представники пізнавально - розважальної програми «Мадагаскар», які відвідали школу 8 грудня. Своєю програмою вони ознайомили дітей із екзотичними тваринами, серед яких були: хамелеон, ігуана, павуки, пітони, скорпіон, черепаха, крокодил і справжній красунчик жовто-блакитний дресирований папуга ара. Також вони розказали дуже цікаві факти про кожного з них.

Діти мали змогу доторкнутися майже до всіх тваринок.

Ми дякуємо гарно за таку зустріч! Діти в захваті!

 

  

  

Проглядів матеріалу: 512 | Завантажив: Коровійська_ЗОШ | Дата: 09.12.2015 | Комментарії (0)

 В рамках тижня Захисту Вітчизни в Коровійській школі відбулися змагання між хлопцями 8-11 класів «Нумо, хлопці!» присвячені Дню Збройних сил України. На урочистому відкритті змагань з вітальним словом виступили: ЗВР - М.М. Простебі та вчитель захисту Вітчизни – Хабюк А.Я. Від активу учнівського самоврядування пролунали гарні слова вітання та музичний подарунок. В програмі змагань налічувалося 4 конкурси: перетягування канату, човниковий біг з м’ячем, армреслінг та розбір АК (для 11 кл.). Змагання відбулися між групами команд юнаків 8-9 кл. та 10-11 класів. Беззаперечними переможцями стали 8 та 11 класи. ВІТАЄМО ЇХ!!!

Український хлопче, майбутній солдат

Очима історії ти поглянь назад

Бо багато крові пролилося колись

Щоб твої мрії сьогодні збулись.

 

Будь же гідний, хлопче, пам’яті такої

Знай, що Батьківщину треба захищати

І в час небезпеки, як хоробрий воїн

Відзовись, як кличе Україна мати!

   

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 537 | Завантажив: Коровійська_ЗОШ | Дата: 09.12.2015 | Комментарії (0)

4 грудня в школі відбулося свято "Супер татусь", яке було присвячене Дню Збройних Сил України. Свято організувала й підготувала Тетяна Теофілівна Деліцой, класовод 4-Б класу. На святі були присутні учні початкових класів та батьки четвертокласників. Діти привітали своїх татусів зі святом віршами й піснями. А потім Тетяна Теофілівна провела конкурси з учнями та батьками. Татусі були дуже активними, змагалися із усіх сил. Кожний хотів показати своїй дитині, що він й справді "супер татусь". Також діти підготували подарунки - поробки своїм рідним, а в кінці свята вручили всім медалі.

ДЯКУЄМО УЧНЯМ 4-Б КЛАСУ, ТЕТЯНІ ТЕОФІЛІВНІ ТА БАТЬКАМ ЗА ГАРНЕ РОДИННЕ СВЯТО!!!

             

Проглядів матеріалу: 577 | Завантажив: Коровійська_ЗОШ | Дата: 09.12.2015 | Комментарії (0)

Вже декілька років поспіль у Коровійській  школі проводиться творчий звіт гуртка юних піаністів. Кожний з них має свою мету й тематику. Цьогорічний концерт  був присвячений темі "Мій рідний край". Керівник гуртка Антоніна Людвігівна навчила дітей майстерно виконувати різноманітні українські мелодії та пісні. Учасниками дійства були маленькі піаністи, їх батьки, а також всі бажаючі. 

       ДЯКУЄМО АНТОНІНІ ЛЮДВІГІВНІ, УЧНЯМ ТА БАТЬКАМ ЗА ПІДТРИМКУ ТА РОЗВИТОК УЧНІВСЬКОЇ ТВОРЧОСТІ !!!

 

 

   

   

   

Проглядів матеріалу: 536 | Завантажив: Коровійська_ЗОШ | Дата: 09.12.2015 | Комментарії (0)

   У рамках місячника оборонно-масової роботи та національно-патріотичного виховання, присвяченого 24-річниці Збройних Сил України, педагогічним, батьківським та учнівським колективами Багринівський ЗОШ було проведено ряд цікавих і змістовних заходів, резабутніми для його учасників, учнів 10-11 класів.

    Досвідчені члени журі, за результатами набраних балів перше місце присудили команді 11 класу. У ході гри юні патріоти продемонстрували свою вправність у збиранні та розбиранні автомата Калашникова, комплексній естафеті, стройовій та медичній підготовці, показали відмінні знання в інтелектуальній вікторині. У кожному класі на високому патріотичному рівні проведені виховні години, присвячені 24-річниці Збройних Сил України.

 

 

 

          

Проглядів матеріалу: 448 | Завантажив: Микола | Дата: 09.12.2015 | Комментарії (0)

     Дошкільний вік  як період становлення особистості має свої потенційні можливості для формування патріотичних почуттів, розуміння своєї приналежності до нації, любові та поваги до національної культури, мови, традицій.

   Зважаючи на те, що формування першооснов національної свідомості у дошкільників відбувається  через участь у народних святах і обрядах, залучення до процесу народної творчості, переймаючи досвід поколінь, педагоги старших груп Кам'янського ДНЗ  Любов Дутка, Марія Глобак, музкерівник Дмитро  Лелітко зі своїми вихованцями стали учасниками свята «Наш любий край – Буковина», організованому в сільському Будинку культури.

   Дошкільнята розказували вірші про красу буковинського краю, рідне село, поетів Буковини   О. Возняк,  Ю.Федьковича, С. Воробкевича, М. Емінеску, співали пісні про Україну, танцювали українські народні таночки, а також мали нагоду познайомитись із історією буковинського краю, його талановитими і славетними людьми, героями сьогодення – односельчанами, які захищають цілісність держави на сході України.      

Проглядів матеріалу: 560 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.12.2015 | Комментарії (0)

   Кожного року, у грудні місяці, стало гарною традицією організувати в школі новорічно-різдвяну виставку «Новорічна композиція». Цього тижня учні всіх класів виготовили для виставки  стилізовані ялинки, новорічні вінки, сюжетні композиції та новорічні подарунки.

 Найкращі композиції, що були відібрані для районної виставки стали: «Танець пінгвінів біля новорічної ялинки» (колективна робота учнів 9 класу) та «Перлина новорічного столу» (колективна робота учнів10 класу).

 Роботи були виконані з великим ентузіазмом, що ще раз виявило практичні уміння і навіть таланти наших учнів.

                                                           ЗДВР   Чупрун В.Л.

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 552 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.12.2015 | Комментарії (0)

  В Україні 6 грудня відзначають 24-ю річницю утворення національної армії - Збройних сил України (ЗСУ).

Свято було засновано Верховною Радою України постановою від 19 жовтня 1993 р. Дата святкування була приурочена до прийняття закону України "Про Збройні сили України" від 6 грудня 1991 р. "Словосполучення "захисник Вітчизни" перестало бути абстрактним ритуальним висловлюванням. Воно наповнилося конкретним змістом, багатим на подвиги українського воїнства, безліччю битв і дат. Україна ніколи більше не буде відзначати свято за військово-історичним календарем сусідньої держави. Ми будемо вшановувати захисників своєї Вітчизни, а не чужої, Волоківська школа не оминула цю подію,і разом із вчителем фізичної культури і класними керівниками підготували для учнів змагання ,в яких вони проявили свою силу і характер. У змаганнях взяли участь хлопці 9-11 х класів.

Дівчата підготували урочисту части з привітаннями та  подарунками.

 

 

 

Проглядів матеріалу: 460 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.12.2015 | Комментарії (0)

   З нагоди святкування 24-ї річниці Збройних Сил України, у Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ступенів, з ініціативи шкільного самоврядування, було проведено свято-конкурс «Нумо, хлопці!». Ведучі Пічалка Лівія та Масер Марія розказали цікаві факти з історії української армії, побажали всім хлопцям школи щастя, здоров’я, розвитку, мужності, успіхів у навчанні. Особливо цікавими пройшли різноманітні конкурси, в яких учасники показали свої найкращі здібності.

Також в  шкільній бібліотеці було організовано тематичну виставку періодичних видань та фотоматеріалів, присвячених історії військового будівництва в Україні та розвитку Української армії.

                                                              ЗДВР   Чупрун В.Л.

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 465 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.12.2015 | Комментарії (0)

                                День чудовий – 6 грудня

                           Це є свято серед буднів,

Вкраїнська армія справляє нині свято,

                        Ми віддамо належне даті цій.

    Народна мудрість стверджує, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити себе не може.

Тому це святий обов'язок тих, хто живе, хто користується всіма її благами і дарами. Виконуючи цей почесний обов'язок, ідуть  юнаки служити в армію, щоб берегти мир і спокій своєї Батьківщини, стояти на сторожі її інтересів. 6 грудня – День Збройним Силам України. На наших військових покладена священна місія – боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Учні Йорданештської ЗОШ І-ІІІ ст. добре розуміють важливість цього свята. Класні керівники проводили виховні заходи «Всі народи України живуть в злагоді та мирі» (4 клас) "Я - моя родина - Україна"(6 клас) , "Захист Вітчизни — обов'язок громадянина" (10 клас) з метою виховувати патріотичні почуття до рідної землі, дружби  та взаємоповагу один до одного, взаєморозуміння. Нехай над нами завжди буде мирне небо та щасливі діти, адже вони – наше майбутнє.

     ЗДВР         Кирчу О.Г.

     педагог – організатор Малайку А.-М.М.

 

 

Проглядів матеріалу: 433 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.12.2015 | Комментарії (0)

     Учні 5 - их класів разом із класними керівниками Чорнщю О.В.,  Скаловською С.С. підготували святковий концерт до Дня пам’яті народного артиста України Назарія Яремчука.

 Зала зібрала учнів та вчителів шанувальників  його творчості. Звучали пісні  у  виконанні учнів  5 – их класів: «Червона рута» , «Родина», які співали  усі учні в залі ,  а    пісню  «Квітка розмарин »  виконав Горобець  Діонісій  - вихованець вокального гуртка.  Учитель музичного мистецтва Чорна Олександра Василівна зачарувала  гостей піснею  «Пісня буде поміж нас». Золотий голос Буковини  об 'єднав усю шкільну родину.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 422 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.12.2015 | Комментарії (0)

   З метою формування здорового способу життя, привернення уваги до проблеми поширення венеричних хвороб, підвищення рівня обізнаності учнів про ВІЛ/СНІД, його профілактику у Багринівський ЗОШ було проведено ряд заходів з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, який щорічно відзначається 1 грудня.

Так, 26 листопада вчитель біології школи Возняк М.В. організувала для учнів старших класів презентацію щодо формування здорового способу життя та профілактики соціально – небезпечних хвороб «Чума ХХІ століття». 27 листопада із старшокласниками проведене анкетування з метою з’ясування знань про ВІЛ/СНІД. Цього ж дня медична сестра школи Патраш Н.М. розповіла учням про ВІЛ – інфекцію з точки зору сучасної медицини. 1 грудня у школі діяла акція «Ми проти ВІЛ/СНІДу», до якої були залучені усі учасники НВП навчального закладу. Профілактичний практикум «ВІЛ/ СНІД: повинен знати кожен» провів із учнями старших класів практичний психолог Топало Ю.Г., підлітки переглянули відеосюжети на відповідну тематику і ще раз переконалися у тому, що будь – яку хворобу краще попередити, аніж зупинити.

1 та 2 грудня із учнями 5, 6 та 7 класів вчителями фізичної культури були проведені заняття за проектом «Чесна гра» з елементам футболу: «Твій вибір», «Твоя відповідальність», «Під контролем». Усі проведені заходи сприяли підвищенню рівня інформованості учнів про соціально–небезпечні хвороби та формування толерантного ставлення до людей із ВІЛ–позитивним статусом.

 

Директор школи М.М. Акатріні

         

Проглядів матеріалу: 572 | Завантажив: Микола | Дата: 09.12.2015 | Комментарії (0)

Історія є географією в часі, а географія - історією в просторі.
Жан Жак Елізе Реклю

   Однією з найцікавіших наук сучасного світу є наука географія. Вивчаючи цю науку можна подорожувати по всій земній кулі, найпотаємнішими її куточками, лише озброївшись книжкою і власною уявою.

Географія у Багринівський ЗОШ є, безперечно, одним з найцікавіших предметів, і з 23 по 27 листопада проводився тиждень цієї наукової дисципліни.  Учні ознайомилися з безліччю цікавих та корисних географічних фактів, протестували власні знання з тих розділів географії, які вони вивчають, а також  взяли участь у цілій низці заходів.

    Були проведені  уроки-конференції  «Лісова та деревообробна промисловість України» у 9-х класах та «Дива та дивні явища атмосфери» у 6 класі, учнями 7-а та 7-б класу були підготовлені та захищені  проектні роботи. Ці заходи продемонстрували високий рівень знань та навичок наших школярів. Центральним же заходом тижня географії була гра команди інтелектуального клубу учнів «Що?Де?Коли?».

Директор школи М.М. Акатріні

         

Проглядів матеріалу: 476 | Завантажив: Микола | Дата: 09.12.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024