Четвер, 25.04.2024, 21:28















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Листопад » 08

    1 та 2 листопада 2017 р. учні 7-х класів Коровійської ЗОШ разом з класними керівниками Флюндрою Юлією Василівною і Німіжан Галиною Дмитрівною та вчителем біології Цехмістир Аліною Іванівною відвідали зоологічний та геолого-географічний відділи Природничого музею Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Серед різноманіття представлених експонатів найбільше вразили експозиції, на яких були представлені метелики та птахи, школярі уважно слухали розповідь екскурсовода про синього кита і були здивовані розмірами цієї тварини. А у географічному відділі учням особливо сподобалась демонстрація властивостей різних порід. Діти мали змогу потримати в руках і відчути вагу окремих порід.

Такі екскурсії поглиблюють знання про навколишній світ, розвивають пізнавальну діяльність, згуртовують колектив, виховують бережливе ставлення до природи.

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 565 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.11.2017 | Комментарії (0)

    У 2018 році як оцінки за ДПА для випускників старшої школи закладів загальної середньої освіти буде зараховано результати зовнішнього незалежного оцінювання з трьох навчальних предметів (наказ Міністерства освіти і науки України від 31 липня 2017 року № 1103 «Деякі питання проведення в 2018 зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти»):
1) українська мова і література (українська мова);
2) математика або історія України (період ХХ – початок ХХІ століття) – за вибором випускника;
3) навчальний предмет за вибором випускника (математика, історія України, англійська, іспанська, німецька, французька, мови, біологія, географія, фізика, хімія).
Звертаємо увагу, що для проходження ДПА можна обрати й математику, й історію України.
У разі проходження ДПА у формі ЗНО з іноземної мови, випускники старшої школи закладів загальної середньої освіти 2018 року, які вивчали цю мову на профільному рівні, мають складати відповідний предметний тест рівня В2, якщо іноземну мову вивчали на рівні стандарту (академічного) – необхідно складати тест рівня В1.
Також у 2018 році ДПА у формі ЗНО з української мови і літератури (українська мова) проходитимуть учні (слухачі, студенти)закладів професійно-технічної, вищої освіти, які в 2018 році здобудуть повну загальну середню освіту.
Як оцінки за ДПА буде зараховано результати виконання всіх завдань сертифікаційної роботи або частини з них (залежно від навчального предмета).
Джерело: УЦОЯО
Проглядів матеріалу: 460 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.11.2017 | Комментарії (0)

    XVII Всеукраїнський радіодиктант Національної єдності, який відбудеться у День української писемності та мови 9 листопада, цьогоріч проходитиме у форматі міжнародного флешмобу.
Радіодиктант звучатиме на Першому каналі Українського радіо о 12 год., він традиційно складатиметься з близько 150 слів, а читатиме його доцент Київського унівесритету ім. Б.Грінченка мовознавець Олександр Авраменко.
Диктант потрібно надіслати на адресу Українського радіо: Київ-1, Хрещатик, 26. Перевірятимуться лише роботи, надіслані 9 і 10 листопада, а ті, хто напише диктант без помилок, будуть відзначені символічними призами.
Проглядів матеріалу: 462 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.11.2017 | Комментарії (0)

      З метою активного залучення учнівської молоді до участі у суспільно-політичних процесах держави та краю у Михайлівському НВК з учнями 5 – 8 класів проведено план заходів з підготовки та відзначення 99-ї річниці Буковинського віча 3 листопада 1918 р., а саме:

  • Оформлено інформаційні стенди, присвячені подіям листопада 1918 р. на території нинішньої Чернівецької області (Команюк Г.І., педагог-організатор)
  • Організовано книжкову виставку (Гушул Д.В., бібліотекар)
  • Здійснено віртуальну екскурсію архівними та музейними установами з переглядом відповідних експозицій (Команюк Г.І., педагог-організатор)
  • Організовано перегляд відеороликів про події листопада 1918 р. на території нинішньої Чернівецької області (Федоренко І.С, вчитель історії, Команюк Г.І., педагог-організатор)
  • Проведено урочисту лінійку, з нагоди 99-ї річниці Буковинського віча 3 листопада 1918 р. (Федоренко І.С, вчитель історії, Команюк Г.І., педагог-організатор) 

Добрянська О.В., заступник директора з НВР

Проглядів матеріалу: 381 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.11.2017 | Комментарії (0)

Водить осінь хороводи
То із листя, то з дощів.
На прогулянку виходять
Парасолі і плащі.

Там розмову парасолі
Із плащами завели:
«Ой, як довго у неволі,
У темниці ми були.

Та вернулися тумани,
Задощило в небесах,-
І ми знову у пошані,
Знов нас носять на руках».

І прийшли тоді до згоди
Парасолі і плащі,
Що найбільша насолода –
Це коли ідуть дощі.

1 листопада у Волоцькому ДНЗ було проведено «Свято Осені». У святі були задіяні всі педагоги закладу та діти 2-х груп садочка. Активну участьу підготовці та проведенні свята брали батьки вихованців.

Проглядів матеріалу: 495 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.11.2017 | Комментарії (0)

Журливо музика заграла,

І закружляло в вальсі листя.

На землю осінь завітала,

Багата,сонячна,барвиста!

03 листопада у Валякузьминському ДНЗ було проведено свято " Барви золотої Осені". Дошкільнята наполегливо готувалися до свята. Їм допомагали вихователі Шевчук Л.Г., Могильовська О.Х., та музичний керівник Яковійчук І.В. За підтримки батьків , адміністрації ДНЗ, малята

стали казковими персонажами барвистої Осені. Разом із чарівною золотою Осінню вихованці молодшої групи виконали танок " Краплинки" та хоровод "Кленові листочки". Лунали дзвінкі пісні про осінь та щедрі дари осені. Дівчатка старшої групи закружляли у танку з кольоровими парасольками. Весело та згуртовано малята брали участь в іграх : "Перекоти гарбуза" , " Парасолька".

На свято були запрошені гості - староста села Валя Кузьмина Джуряк О.К., представники Волоківської ОТГ- Загарчук Д.І. та Головач В.М., депутат Глибоцької районної ради Тодосан С.М. та колишня завідуюча ДНЗ Стасишина О.П.

Батьки та гості подякували вихованцям, педагогам ДНЗ за цікаве та гарне свято осені.

Проглядів матеріалу: 481 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.11.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024