П'ятниця, 26.04.2024, 21:18















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 14
Гостей: 14
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Листопад » 27

    Остаточні протоколи засідання журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з української мови-тисни тут

Проглядів матеріалу: 850 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.11.2017 | Комментарії (0)

    Остаточні протоколи засідання журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з правознавства-тисни тут

Проглядів матеріалу: 683 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.11.2017 | Комментарії (0)

   Остаточні протоколи засідання журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з математики-тисни тут

Проглядів матеріалу: 689 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.11.2017 | Комментарії (0)

     Саме тому вчителі початкової ланки Глибоцької гімназії намагаються використовувати в своїй практиці нові форми та методи роботи, опираються на передовий педагогічний досвід, ознайомлюються з творчими здобутками колег.

В початковій школі відбулося засідання методичного об’єднання на тему «Результативний урок: завдання, форми, методи, прийоми роботи.»

«Майстер клас від методиста» провела Царик М. М. на якому ознайомила присутніх з використанням інноваційних методів та прийомів роботи на уроках. Про особливості інтегрованого уроку розповіла Тодорюк С. І. В жвавій дискусії пройшло обговорення доповіді Алексєєвої В. П. на тему: «Нова українська школа. Інтегроване навчання: тематичний і діяльнісний підходи.» Крайська Д. Г. ознайомила членів методичного об’єднання з панорамою творчих здобутків Біжан Тетяни Володимирівни – переможця всеукраїнського конкурсу «Учитель року -2017» в номінації « Початкова освіта». І на останок Дмитрашко О. І. (керівник МО) розповіла про нові цікаві форми роботи на уроках у початковій школі.

/Files/images/IMG_4300.JPG/Files/images/IMG_4313.JPG/Files/images/IMG_4315.JPG/Files/images/IMG_4309.JPG

Проглядів матеріалу: 404 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.11.2017 | Комментарії (0)

   З 20 по 25 листопада  учні та педагоги Димківського НВК оголосили Тиждень пам’яті та скорботи. Впродовж зазначеного тижня здійснювали заходи та виховні акції, спрямовані на вшанування подвигу учасників Революції Гідності, увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні та пам’яті жертв голодоморів.

Вчитель історії Постевка Д.-М.М. підготувала тематичну виставку «Голодомор 1932-1933 рр. – геноцид українського народу». Під час інформаційних хвилин вона розповідала учням про причини, головні події та наслідки великого голоду.

Учні 6-го класу вшанували загиблих хвилиною мовчання та доєднались до Всеукраїнської акції «Запали свічку».

Старшокласники провели науково-практичну конференцію «Голодомор: причини та наслідки». Найкращою була доповідь учениці 11-го класу Магас Р.К. на тему «Визнання та правова оцінка Голодомору 1932-1933 рр..». 23 жовтня Руслана презентувала цю доповідь на обласній науково-практичній конференції «Голодомор болить в моїй душі…»

У суботу о 16.00 Тиждень завершиться участю у Всеукраїнській акції «Запали свічку».

Вчитель історії Димківського НВК – Постевка Д.Д.

 

 

Проглядів матеріалу: 409 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.11.2017 | Комментарії (0)

     У Черепковецькій ЗОШ до цієї дати були проведені заходи: бібліотекарем школи Літовською Є.А. оформлена тематична виставка « Годомор в історії України», по класах протягом тижня проводились години спілкування. Пам’яті тих, хто загинув від голодомору учні 10 класу підготували усний журнал «Україна пам’ятає…»для учнів 5-11 класів . Діти, слухаючи, переконалися, що голод був заздалегідь спланований державою в особі Й. Сталіна та його вірних «однодумців». Це був акт геноциду проти українського народу. Від голоду загинуло тоді від 7- 10 млн. українців. Ніхто не має права про це забути. Наприкінці заходу схилили голови в скорботі перед невинно убієнними і запалили свічу пам’яті.

 

 

 

Проглядів матеріалу: 449 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.11.2017 | Комментарії (0)

     24 листопада в Коровійській школі приспустили прапор та вшанували пам'ять жертв ГОЛОДОМОРУ 1923-1933 рр. По всіх класах відбувся єдиний урок-пам'яті про Геноцид. Діти переглянули відео-спогади очевидців, із сумом слухали розповіді вчителів про ті страшні події на території України. Наприкінці уроку кожен школяр присвятив хвилину мовчання пам'яті мільйонів українських селян, які загинули мученицькою смертю від голоду, пам'яті українських сіл і хуторів, які щезли з лиця землі після найбільшої трагедії XX століття і приєдналися до Всеукраїнської акції "Запали свічу".

 

 

 

Проглядів матеріалу: 417 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.11.2017 | Комментарії (0)

    Згідно річного плану роботи закладу, з метою обміну досвідом роботи та підвищення професійної майстерності вихователів старших груп, в Кам’янському ДНЗ проведено колективний перегляд занять з теми «Моя країна – Україна».

Увазі колег вихователі запропонували тематичне «Державні та народні символи України» в старшій групі №2 (вихователь Глибочану Є.Г.) та інтегровані заняття: « Віночок – оберіг дівочий» в старшій групі №1 (вихователь Карлійчук Г.В.) і «Українська світлиця» в старшій групі № 3 (вихователь Глобак М.М.)

Всі педагоги з відповідальністю підготували матеріали та обладнання, використали сучасні методи та прийоми навчання дошкільників, в результаті чого успішно виконали програмовий зміст.

Під час обговорення перегляду за круглим столом, колеги висловлювали свої враження, думки, міркування щодо побаченого, зауваження та побажання.

Підсумовуючи роботу, завідуюча закладу Грижук В.І. наголосила , що тільки педагог, який перебуває в постійному творчому пошуку нових ідей, використовує в своїй роботі сучасні методи та прийоми навчання і виховання дошкільників, спроможний сформувати успішну життєвокомпетентну особистість.

Вихователь-методист закладу Домніка Балан.

Проглядів матеріалу: 533 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.11.2017 | Комментарії (0)

   "Важка це праця – захищати мир! Односельчани, вихідці з нашого села є учасниками АТО. Вони захищали свої домівки і нашу квітучу Буковинську землю, щоб захищати Україну, її волю, її незалежність!" - такими словами розпочався виховний захід у 2-му класі Горбівецької ЗОШ І-ІІ ступенів, проведений Данилюк І. Г. з нагоди вшанування учасників АТО.

Була запрошена матір та родичі загиблого воїна, нашого односельчанина Василаша Іллі Євгеновича, який поклав життя за мирне небо над нашою головою. Учні запалили свічку пам’яті та вшанували хвилиною мовчання земляка і всіх солдатів, які загинули на війні.

А також учні переглянули світлини колишніх випускників школи, (і їх 13), які перебували і перебувають в зоні АТО.

Аби підтримати бойовий дух наших воїнів, другокласники підготували для них вірші та пісні.

Проглядів матеріалу: 483 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.11.2017 | Комментарії (0)

   ЗНО з іноземних мов. Демонстраційні тести 2018 року. Український центр оцінювання якості освіти опублікував демонстраційні варіанти тестів зовнішнього оцінювання з іноземних мов, що аналогічні тим, які будуть запропоновані учасникам тестування у 2018 році.

МОН має намір налагодити контакт зі вступниками. У відомстві повідомляють, що йдеться про впорядкування інформації для вступників, створення у Facebook тематичних груп, розробку блоків актуальних відповідей, покращення роботи гарячих ліній тощо.

В Україні відкрили цифровий дитячий університет. Goethe-Institut відкрив Німецький цифровий університет, що має безкоштовну онлайн-платформу для дітей віком від 8 до 12 років. У ньому діти в ігровій формі можуть вивчати природничі науки, техніку та німецьку мову.

Львівська політехніка взимку перейде в онлайн. Найбільший львівський університет задля скорочення витрат на опалення планує перейти у лютому на дистанційне навчання. Схожу реорганізацію навчання планують і інші українські університети.

Київ просить у парламенту гроші на освіту. Київрада звернулась до ВР з проханням переглянути розмір субвенції в галузі освіти на наступний рік, оскільки зменшення фінансування може призвести до скорочення зарплат та невиплати надбавок освітянам.

МОН оголосило про конкурс на посади експертів з реформ. Загалом відомство оголосило про конкурс на 51 вакантне місце на посади експертів, які будуть працювати у 7 новостворених директоратах. Заробітна плата експертів становитиме близько 35 тисяч грн.

Національні університети мають підтвердити свій статус. Уряд ухвалив рішення, згідно з яким усі виші, що мають статус національних, повинні відповідати чітким критеріям та підтверджувати його кожні сім років. Сьогодні статус національних мають 115 ВНЗ з 208.

Уряд створив комісію, яка обере членів НАЗЯВО. Комісія має розробити Положення про конкурс щодо обрання членів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, сформувати кваліфікаційні вимоги до кандидатів та провести відбір членів агентства.

МОН заявляє, що кадрові конкурси проводить чесно. Держсекретар відомства Павло Полянський наголошує, що метою конкурсу з відбору фахівців з питань освітньої реформи, є пошук мотивованих і якісних людей, які не є представниками системи.

Гриневич обіцяє вчителям педагогічну свободу. Міністр освіти наголошує, що новий закон «Про освіту» має кілька стрижневих ідей, серед яких педагогічна свобода вчителя та фінансова автономія шкіл.

Держава буде контролювати якість шкільної освіти. За словами Лілії Гриневич, децентралізація коштів та повноважень має призводити до централізації контролю якості освітніх послуг. Контролем займатимуться регіональні філії нової Державної служби якості освіти.

МОН хоче ввести у школах спортивну програму ЮНІСЕФ. Відомство підтримує поширення в усіх школах програми «Спорт заради розвитку». Проект вже реалізований у 302 школах східних областей, у межах якого вони отримали спортивне обладнання.

Визначено, хто складатиме єдиний іспит для магістрів. МОН розроблений проект постанови про затвердження переліку спеціальностей, за якими буде проводитись єдиний державний кваліфікаційний іспит для здобуття ступеня магістра. До переліку включено 30 спеціальностей.

Проглядів матеріалу: 492 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.11.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024