Середа, 24.04.2024, 08:08















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Листопад » 11

   ПРОТОКОЛ засідання журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з географії за підсумками перевірки робіт учасників олімпіади учнів 8-11 класів Глибоцького району скачати - тиснути тут

Проглядів матеріалу: 664 | Завантажив: diskigor | Дата: 11.11.2017 | Комментарії (0)

   Протокол попередніх результатів засідання журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання 9,11 клас (технічна праця)-  тисни тут

Проглядів матеріалу: 650 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.11.2017 | Комментарії (0)

   Остаточний протокол результатів засідання журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання 8,10 клас (технічна праця)- тисни тут

Проглядів матеріалу: 639 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.11.2017 | Комментарії (0)

Протокол засідання журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання (обслуговуючої праці) у 2017/2018 н.р. Глибоцький район (9,11 класи) скачати - тиснути тут

Проглядів матеріалу: 586 | Завантажив: diskigor | Дата: 11.11.2017 | Комментарії (0)

11 листопада 2017 року на базі Глибоцького ліцею проходить ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання.

Роботу розпочали 24 юнаки і 15 дівчат 9-х класів та 12 хлопців і 7 дівчат 11 класу.

Бажаємо всім успіху!!!

Проглядів матеріалу: 579 | Завантажив: diskigor | Дата: 11.11.2017 | Комментарії (0)

У суботу 11.11.2017 року на базі Глибоцького ліцею проходить ІІ етап Всеукраїнської олімпіад з географії. На інтелектуальні змагання з’явилося 110 учнів 8-11 класів.

Зокрема,
8 клас - 33
9 клас - 35
10 клас - 25
11 клас - 17
Бажаємо всім гарних результатів!!!

Проглядів матеріалу: 694 | Завантажив: diskigor | Дата: 11.11.2017 | Комментарії (0)

    Барвистими вишиванками, шовковими стрічками й віночками вщерть наповнився актовий зал Глибоцького ліцею, адже сьогодні, 9 листопада, День української писемності та мови.

Учні 6-А класу провели загальношкільне яскраве свято «України мова барвінкова».

Урочистості розпочалися колективним виконанням Гімну України, священною піснею, яка об’єднала всіх учасниківдійства, налаштувала на піднесений настрій.

Українська мова – це найпрекрасніше диво, скарбниця, в якій зберігається історія нашого народу, його душа, культура. Про це присутні переглянули відеоролики: «Нестор Літописець», «Цікаві факти про українську мову», «Розмовляй українською».

Тернистий шлях української мови. Учні простежили його у скорботному календарі, який умістив у себе три століття постійних заборон, указів, постанов. Гучними оплесками діти підтримали сторінку календаря від 14 грудня 1994 року, коли українська мова була визнана державною за Конституцією України.

Мова–цепоказниккультурилюдини. Недаремнокажуть: «Заговори, щоб я тебе побачив». На жаль, сьогодні є небагато людей, яківолодіютьдосконалорідноюмовою. Причиною цієїприкрості стало насамперед те, що в результатізлиттяукраїнської і російськоїмовутворився так званий «суржик», який є небезпечним і шкідливим, оскількизасмічує і поганить одну з найкрасивішихмовсвіту. Цю суспільну проблему українців учні показали в інсценізації гуморески Павла Глазового «Кухлик».

Ліцеїсти люблять рідну мову, вміють виразно декламувати вірші, гарно виконувати українські пісні, зростають патріотами. Справжньою окрасою дійства були виступи Аріадни Герат, Оксани Гусак, Валентини Федоряк, Ірини Мігоряну, Павла Бічера, Юлії Майщук та учнів 7-А класу – Олександри Гнеди та Антона Круліковського.

 Кожен з учасників свята зрозумів, наскільки багата і прекрасна українська мова, тому необхідно берегти і примножувати її. Після урочистого виступу учні 6-А та 8 філологічного класів повернулися за парти і взяли участь у Всеукраїнському радіодиктанті. Учителі української мови і літератури Н.М. Коврик та О.О. Бабина пишаються своїми вихованцями.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 457 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.11.2017 | Комментарії (0)

Мова українська - то Шевченка слово,

Лесі Українки і Марка Вовчка.

Мова українська - то дарунок Бога.

Це барвисте слово генія Франка.

 

     Уже традиційно у перші тижні листопада в Нижньосиньовецькій загальноосвітній школі урочисто проходить Тиждень української мови, приурочений до Дня української писемності та мови, який всі українці світу відзначають 9 листопада.

Найрізноманітніші заходи з нагоди Дня писемності тривають упродовж тижня. Це і конкурси, й виставки, і концертні програми, і просто змагання, а також цікаві уроки про скарби українського слова, тематичні лінійки, класні години.

Цього року програма предметного тижня була, як завжди, досить насиченою. Учні мали змогу поринути у багатющий світ краси і принад української мови, вшанувати пам'ять про видатних діячів нашого народу, завдяки яким вона сьогодні у нас є.

Понеділок 6 листопада був особливим в житті нашої школи . Саме цього дня на святковій загальношкільній лінійці відбулося урочисте відкриття Тижня української писемності та мови. Учні 5 – 9 класів розповіли про заснування Дня української писемності та мови, читали вірші.

З метою залучення учнів до джерел української національної історії та культури, збереження та прищеплення українських традицій, осмислення себе частинкою великого українського народу було проведено конкурси .У 5 класі Лерка О.Є. провела конкурс знавців української мови «Калинова мова моя», а в 6 класі Педурару А.Г. підготувала класну годину «Любіть Україну і мову її солов'їну».8 та 9 класи змагалися між собою знаннями в інтелектуальній грі «У клубі знавців української мови»,яку провела Мутеліка І.С.. Молодші класи також приєдналися до заходів малюнками та віршами.

9 листопада у День української писемності та мови, учні старших класів під керівництвом директора школи Панчук О.І. та вчителів української мови написали радіодиктант Національної єдності «Наші пісні» для піднесення статусу української мови, її престижу, підвищення рівня мовної освіти й культури громадськості, удосконалення навиків майстерного володіння словом.Також у цей день в школі пройшов І етап Міжнародного конкурсу знавців української мови ім. Петра Яцика.

В кінці тижня були нагороджені переможці й найактивніші учасники проведених заходів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 438 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.11.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024