П'ятниця, 19.04.2024, 07:12















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Листопад » 17

   Вихованці старших та середніх груп Кам’янського ДНЗ взяли активну участь у проведенні Свята осені. У залі панувала справжня барвиста осінь, яка створила святковий настрій для всіх присутніх в залі.

Кожне свято було неповторним, своєрідним, наповненим різноманітними конкурсами, іграми.

Розповіді віршів, енергійні танці, виконання пісень, розігрування сценок надзвичайно урізноманітнили святкову програму . Чудова атмосфера панувала протягом усього свята.

Незабутні враження надовго залишаться у спогадах дошкільнят, батьків та працівників закладу.

Проглядів матеріалу: 516 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 17.11.2017 | Комментарії (0)

    Ювілей школи - це не тільки свого роду історична віха, але і як би кордон, що дає можливість оцінити пройдений шлях, згадати добрим словом тих, хто присвятив своє життя, свій педагогічний талант рідній школі, і, звичайно, уточнити плани на майбутнє.

Саме з такою метою було організовано святкування ювілейного дня народження Глибоцької гімназії.

Глибоцька гімназія ( раніше Глибоцька ЗОШ) вже 135 років є осередком виховання творчої та інтелектуальної еліти не тільки Буковини , а й України.

Реформувавшись в гімназію , педагогічний колектив продовжує працювати над створенням престижного, демократичного , високо результативного навчального закладу нового типу , в якому навчально-пізнавальна діяльність , гармонійно збалансована з іншими видами діяльності забезпечує повноцінний розвиток особистості учня.

Педагогічний колектив гімназії відчуває відповідальність за результативність навчально-виховного процесу перед учнями , батьками , громадою , видатними випускниками.

Учні і вчителі гордяться , що у стінах закладу навчалося багато видатних особистостей різних поколінь.

Відрадно , що глибокі знання , отримані за шкільними партами у стінах Глибоцької гімназії , стали гарним стартовим майданчиком для відомих буковинських науковців.

Продовжуючи славні традиції , педагогічний колектив Глибоцької гімназії своїми основними завданнями вважає всебічний спрямування педагогічного процесу на вибір таких форм , змісту , методів навчання та виховання , за яких розвиватиметься творча особистість.

Вже впродовж багатьох років навчальний заклад за результатами навчально-виховної діяльності утримує пальму першості на теренах Глибоччини та Буковини.

На ювілейну гостину до рідної школи прибули її випускники різних років: воїни АТО, науковці Чернівецького національного університету імені Ю. Федьковича, лікарі, вчителі, підприємці. Всі разом щиро раділи зустрічі з вчителями-ветеранами. Господарі навчального закладу гостинно вітали випускників усіх поколінь, учнів нинішніх і колишніх, їхніх вчителів, батьків – одним словом, усіх, хто завітав сюди.

Зворушливими віршованими рядками урочистості відкрили ведучі Олеся Дмитрашко, Дмитро Тодорюк, Анна Сандуляк, Олександр Крайський.

На екрані – цифра 135 . Одна за одною з’являються фотосвітлини, відеофрагменти , зафіксовані в різні періоди шкільної історії.

Розділити радість небуденної події разом з ювілярами прибула велика кількість поважних гостей, серед яких – заступник голови Глибоцької РДА Лупуляк Ілля Костянтинович , голова Глибоцької районної ради Панчук Петро Володимирович, заступник начальника Глибоцького районного управління освіти Цуркан Інна Юріївна , голова райкому профспілки працівників освіти Лазурко Світлана Іллівна , голова Глибоцької О ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 595 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 17.11.2017 | Комментарії (0)

   Familia este acel colțișor de rai unde întotdeauna ne simțim bine,este refugiu în care ne adunăm cu toții seara și împreună în jurul mesei povestim lucrurile care ni s-au întâmplat peste zi. Familia este o fortăreață în care membrii ei se simt în siguranță,acesta este locul în care vrei să te întorci atunci când ești departe de casă. Familia este școala în care examenele nu se termină niciodată și tot acesta este mediul în care se formează personalitatea unui copil. Despre aceasta au discutat astăzi elevii clasei a 8-a a CIE № 2 Cupca la ora de diriginție «Familia – nucleul societății»

Diriginta clasei a 8-a Veronica Scutari

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 396 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 17.11.2017 | Комментарії (0)

    Україна все ще в небезпеці, а її мужі-сини – наші воїни, захисники потребують нашої підтримки, як моральної, так і матеріальної.

На виконання п.5.1.24 заходів щодо реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді (наказ Міністерства освіти і науки України від 16.06.2015 р. № 641) та п.6.12 Плану заходів Комплексної програми підвищення якості національно-патріотичного виховання дітей та молоді Чернівецької області на 2017-2021 роки (рішення Х// сесії V|| скликання Чернівецької обласної ради від 24.03.2017 №9-12/17), листа УОСМС від 13.10.2017р.№166 та згідно плану виховної роботи Привороцька ЗОШ І-ІІ ступенів брала активну участь в обласній акції «Тепло наших сердець – захисникам» - збір домашньої консервації, фіто чаїв, вітамінів.

Сподіваємось, що наші передачі допоможуть солдатам бути сильнішими, нададуть їм віри на надії в те, що все буде добре на нашій землі, і зовсім скоро. Віримо у вас, наші захисники, віримо у перемогу, віримо в Україну!

Педагог-організатор Романюк Л.І.

Проглядів матеріалу: 420 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 17.11.2017 | Комментарії (0)

    Організовано і цікаво пройшла для п'ятикласників Турятського НВК екскурсія до Кам'янця – Подільського та Хотина.

Першою зупинкою було старовинне місто Кам’янець – Подільський. Разом з вчителями учні відвідали Кам’янець – Подільську фортецю, яка є справжнім прикладом архітектури Східної Європи і відноситься до Семи Чудес України. У фортеці є досить просторий двір, по периметру розташовано декілька веж, в стінах наявні переходи та безліч різних кімнат відведено під експозиції.

Другою  зупинкою екскурсії було м. Хотин, де розташована фортеця, яка відноситься до найвідоміших пам'яток романської культури. Нині це Державний історико - архітектурний заповідник, що вражає своїми неприступними мурами та надзвичайними краєвидами. За цією «книгою в камені» можна вивчати історію України. Діти дізналися про відому Хотинську битву між поляками та литовцями за Річ Постолиту, що відбувалася у перший половині ХІХ ст.

Учні мали вільний час, щоб розглянути краєвиди, купити сувеніри, зробити фотографії напам’ять. Сповнені емоцій і вражень, стомлені, але бадьорі - повернулися додому.

Проглядів матеріалу: 460 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 17.11.2017 | Комментарії (0)

Фізика! Яке багате слово!

Фізика для нас не просто звук!

Фізика ― опора і основа

Всіх, як є, без винятку наук!

   Однією з ефективних форм роботи в школі є проведення предметних тижнів, які готують вчителі-предметники разом з учнями. Глибше пізнати той чи інший предмет, відкрити для школярів нові його грані - завдання кожного предметного тижня.

З 13 по 17 листопада в Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ступенів було організовано та проведено цикл заходів у рамках тижня фізики. Панчук Дорин Васильович продовжив добру традицію зацікавивши всіх учнів школи до участі у багатьох заходах.

13.11 На загальношкільній лінійці відбулося відкриття тижня.

15.11 Панчук Д.В. з учнями 7-11 класів підготували Брейн-ринг. Захід пройшов жваво та цікаво.

16.11 Цього дня вчитель Панчук Д. В. провів відкритий урок фізики у 9-му класі на тему : «Лінзи. Оптична сила лінзи».

17.11 Вручення грамот та нагород зробили підсумки тижня яскравими.

На цьому тижні учні перевірили та закріпили свої знання з фізики розгадуючи та складаючи кросворди, змагаючись у конкурсах, ближче познайомились з цією наукою, вченими-фізиками, які зробили великий внесок своїми науковими відкриттями і досягненнями у розвиток фізики.

ЗДВР Ауріте М.С.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 437 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 17.11.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024