П'ятниця, 26.04.2024, 19:46















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Листопад » 15

   Упродовж вересня - жовтня в Турятському НВК проводились заходи щодо впровадження Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України. По класам проводились тематичні виховні справи «Минуле, сьогодення, майбутнє України», «Україна та ЄС: можливості та перспективи», «Єднаймося заради дітей».

Команда школи приймала участь у районному етапі військово-патріотичної гри «Сокіл-Джура», в межах школи проводився конкурс пісні і строю, змагання між хлопцями - старшокласниками До Дня Збройних сил України, організованих вчителями фізкультури і Захисту Вітчизни.

Педагогом-організатором, класними керівниками та вчителем образотворчого мистецтва були організовані та проведені конкурси малюнків «Ми за мир», «Ми за здоровий спосіб життя», а також тематичні лінійки до Дня Миру, Дня Європи.

Представники Малої Ради самостійно організували патріотичні флешмоби До Дня Миру та виготовлення символічних голубів. Вчителями мовниками проведено написання тематичних диктантів до Дня Європи, засідання круглих столів ( «Поезія героїчного чину , де читалися поетичні твори українських та зарубіжних письменників проти війни, за мирне співіснування), бібліотечних уроків.

Проглядів матеріалу: 733 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.11.2017 | Комментарії (0)

     У середу, 15 листопада на базі конференц-зали Глибоцького РМЦ відбулося засідання методичної студії працівників психологічної служби, яке працювало над проблемою: «Профілактика проявів дезадаптації учнів 1-х, 5-х та 10-х класів, а також новачків у класному колективі».

Дана форма методичної роботи є досить новітньою, але дієвою та дійсно дає змогу оволодіти новими знаннями, уміннями та навичками, а також поповнити та розширити вже наявні.

Слід зазначити, що така форма методичної роботи є досить інтерактивною, вона включає в себе: тренінгові вправи, психологічні ігри, мультимедійні презентації, релаксаційні вправи  та ін. Кожен з учасників засідання мав змогу поділитися власними напрацюваннями, досвідом та розробками з даної тематики.

 

Наступне засідання методичної студії відбудеться 20.12.2017р. і буде працювати над проблемою: «Попередження ризикової поведінки в кіберпросторі».

Методист РМЦ Колесник А.І.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 391 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.11.2017 | Комментарії (0)

Вітаємо Крістіну Єремко та Анну-Марію Лукинюк - учениць 11 класу Карапчівського ліцею з призначенням стипендії Президента України!

Успіхів вам! Президентська стипендія – гідна нагорода за вашу розумову працю!

Проглядів матеріалу: 503 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.11.2017 | Комментарії (0)

    Легкокрилим птахом пролітають роки. І ось нашому рідному навчальному закладу вже 135 років. Поважний вік – є що згадати, над чим задуматися, та найголовніше – є чим пишатися, адже сьогодні Глибоцька гімназія - це чарівний світ ерудиції та ентузіазму, де кожен учень та вчитель розвивається, вдосконалюється та самореалізується. Глибоцька гімназія не поводить себе як поважна ювілярка сторічного віку, а постійно йде у ногу з бурхливим сьогоденням, впроваджує сучасні інформаційно-комунікаційні технології в управлінську та навчально-виховну роботу. За якісними результатами усіх напрямків роботи закладу Глибоцька гімназія (Глибоцька ЗОШ І-ІІІ ст.) у 2013 році була визнана однією із найкращих серед освітніх закладів України і занесена до Почесної книги флагманів освіти.

До цієї знаменної дати навчальний заклад ішов довгою дорогою наполегливої праці багатьох поколінь досвідчених, творчих, талановитих учителів. Це був нелегкий шлях утвердження своїх принципів, пошуків, звершень, зростання та примноження здобутків. Школа відома власною історією та традиціями, та найбільше - своїми випускниками, які добрими справами прославляють аlma-mater й селище на теренах країни й зарубіжжя у різних сферах суспільства, на різних посадах, професіях, при різних званнях.

З нагоди славного ювілею було зорганізовано святковий вечір, на який зібралась велика родина навчального закладу – учні, випускники, батьки, педагоги. Привітання перепліталися з чудовою концертною програмою, в якій брали участь найталановитіші учні, випускники та гості школи. Тут було все: і чудові співи, і запальні танці. Концертні номери змінювали спогади почесних гостей, привітання, враження, веселі жарти, урочисті поздоровлення.

У цей ювілейний день колектив гімназії почув у свою адресу не тільки теплі слова поздоровлень, але й отримав коштовні подарунки.

Тож нехай життєва енергія, творча наснага будуть гарантією великих досягнень у діяльності нашого закладу, а кожна розпочата справа стане сходинкою до вершин успіху!

http://hlyboka.info/archives/4071

https://pogliad.ua/ru/news/bukovina/gimnaziya-na-bukovini-vidsvyatkuvala-135-y-den-narodzhennya-346273

Проглядів матеріалу: 500 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.11.2017 | Комментарії (0)

    Ось і завершився обласний етап фестивалю-конкурсу «Буковинська зіронька». Наші учасники достойно представили Глибоцький район: Ніцу Марія, учениця Йорданештської ЗОШ І-ІІІ ст. нагороджена грамотою учасниці та отримала запрошення на фестиваль у Болгарію; Михайло Мірзамедов, учень Корчівецької ЗОШ нагороджений грамотою за ІІІ місце та запрошений на фестиваль до Італії; Ротар Данило, учень Камянської ЗОШ виборов почесне ІІ місце.

Вітаємо наших юних, обдарованих та творчих переможців! Бажаємо учасникам фестивалю ніколи не зупинятися на досягнутому і йти тільки вперед, незважаючи на перешкоди.

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 547 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.11.2017 | Комментарії (1)

   Театралізована діяльність у дошкільному віці - один із найефективніших засобів педагогічного впливу на розвиток особистості дитини. Вона сприяє розвитку у дошкільнят фантазії, виникнення у їхній уяві яскравих образів літературних героїв, казкових персонажів. Крім того, малюки вдаються до виразного втілення психологічних особливостей персонажів, самостійно добирають для них засоби мовленнєвої( інтонації) та зовнішньої виразності ( виразні рухи: рук -жести, обличчя - міміка, всього тіла - пантоміміка). Якщо створити умови для її розвитку , в дитини неодмінно відкриються здібності, закладені в ній природою. В Черепковецькому ДНЗ систематично проводяться заняття в гуртку театралізованої діяльності «Попелюшка», одним з улюблених заняття для дітей є заняття, що включає систему вправ мовленнєвої гімнастики, вправи на розвиток мімічних м’язів та м’язів губ (артикуляційна, дихальна гімнастики, голосові вправи) та ігрові вправи (пальчикові – «Човник», «Вулик», «Павук» і ігри з кульками – «Першовідкривачі»,«Емоція», «Збери квітку з кульок»). За допомогою даних вправ діти тренуються вимовляти складні звуки, передавати потрібну емоцію, розвивають образне мислення, мовлення, моторику, увагу, почуття гумору. Завдяки таким заняттям, по вправлянню мови та емоційного стану, діти краще передають характер казкового героя, розкривають свої приховані таланти, появляють і розвивають театральні здібності.

Проглядів матеріалу: 453 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.11.2017 | Комментарії (0)

  9 листопада 2017 року в Чернівецькому обласному центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді відбувся обласний учнівський екологічний конгрес "Живи, Земле". Його мета -активізація екологічного руху на Буковині, вивчення стану навколишнього природного середовища і пошук шляхів його поліпшення, а також привернення уваги місцевої влади,державних та громадських організацій до локальних екологічних проблем.

Згідно програми та положення Конгресу, проведена робота в наступних номінаціях: «Загальні екологічні проблеми», «Охорона рослинного світу», «Охорона тваринного світу», «Природоохоронні території».

Глибоцький район на Конгресі представляли Нікітіна Олександра, учениця Глибоцького ліцею (керівник Самотей Л. Г.), яка посіла ІІ місце у номінації «Охорона рослинного світу» та Бірюкова Христина, вихованка гуртка «Юні рослинники» Глибоцького РБТДЮ на базі Старововчинецького ліцею (кер. Пилипець Т. Г.), яка нагороджена грамотою за активну участь у природоохоронній діяльності району (номінація «Загальні екологічні проблеми»).

Вітаємо наших учасників та бажаємо ще більших перемог!!!

 

 

Проглядів матеріалу: 419 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.11.2017 | Комментарії (0)

     Людський організм забезпечений глибокими резервами надійності і міцності, а також здатністю до компенсації і адаптації до різних умов. Спосіб життя, звички і повсякденна поведінка безпосередньо впливають на реалізацію наших можливостей.

На жаль, більшість людей досить рано починають вести такий спосіб життя, який негативно позначається на їх самопочутті і тривалості життя. Такі згубні звички призводять до швидкого витрачання можливостей організму, розвитку багатьох хвороб і передчасного старіння. Шкідливі звички та їх вплив на здоров’я вважаються справжнім лихом, позбавляючи життя величезну кількість людей. Вживання спиртних напоїв та наркотичних засобів, а також паління – джерело згубного впливу на організм. Тому задля профілактики тютюнової та алкогольної залежності в Михайлівському НВК соціальним педагогом Кудла Р.Г. було проведено дослідження стану вживання учнівською молоддю алкоголю.

Була поведена профілактична робота з впровадження ідей здорового способу життя серед учнівського середовища. Діти мали можливість переглянути відео на тему: « Шкідлива та здорова їжа», адже залежність від шкідливої їжі також є поганою звичкою.

В 7-8 класах учні заповнили анкети а молодші школярі намалювали тематичні малюнки і отримали невеличкі подаруночки. Шкідливі звички та їх наслідки – жахливі, оскільки порушується робота абсолютно всіх органів і систем організму, розвиваються важкі хронічні захворювання, втрачається зв’язок із зовнішнім світом, страждають рідні та близькі.

Сила волі, що дозволяє сказати тверде «НІ» всім пагубним пристрастям, збереже ваше здоров’я та життя! БУДЬТЕ ЗДОРОВІ!

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 394 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.11.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024