П'ятниця, 19.04.2024, 20:43















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Квітень » 24 » «Краса нашого садочка - в наших руках»
10:39
«Краса нашого садочка - в наших руках»

    Весна -  прекрасна пора року, що дарує нам чудову нагоду долучити дітей до праці у природі, розширити природничі знання, навчити бачити красу навколишнього світу, любити та берегти його.

    З 6 по 10 квітня у  Тарашанському  ДНЗ проходив тематичний тиждень: «Краса нашого садочка - в наших руках». Навесні можна здійснити з дошкільниками багато цікавої та корисної роботи на  території дитячого садочка.

   Вихованці середньої групи спільно з вихователем Федорович Н.І. висіяли на клумбах   насіння різних квітів . Наталя Іванівна зуміла належно організувати роботу яка нетільки  слугувала джерелом позитивних  емоцій у дітей, а й сприяла  їх інтелектуальному, духовному  та фізичному розвитку.

Ранньою весною багаторічні рослини, кущі та дерева потребують підживлення адже від цього залежить їх краса. Діти старшої групи з особливим інтересом і старанністю працювали  спільно з вихователями  Кудрик Л.М., Бабюк З.І.,  які пояснили  їм мету кожної виконаної дії.

   Дуже важливо з раннього віку виховувати у дітей культуру праці. Якщо дитина забруднилася або перед нею постали труднощі у виконанні якогось завдання, вона починає переживати, що може призвести до небажаних наслідків і дитина намагатиметься уникати роботи. Щоб запобігти таким випадкам вихователь молодшої  групи Чуляк Ю.К. завчасно попередила дітей про можливі помилки у діях, їх небажані наслідки та способи їх запобігання.

Керуючи  процесом  роботи  вихователі  Тарашанського  ДНЗ  Бабюк З.І. .Кудрик Л.М., Федорович Н.І., Заіць М.М.,  Жиряда Л.М., Герман Н.М., Чуляк Ю.К. привчають дітей працювати ретельно,спокійно, не відволікаючись і це сприяє вихованню охайності та виробленню вміння стежити за собою. А  головне у дітей розвивається схильність до трудових зусиль, любов до природи та навколишнього світу.

Переглядів: 493 | Додав: Ulia_RMC | Теги: «Краса нашого садочка - в наших рук | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024