П'ятниця, 26.04.2024, 13:59















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Грудень » 30 » Новорічні ранки у Грушівському НВК
11:57
Новорічні ранки у Грушівському НВК

    Новорічні та різдвяні свята ― це, мабуть, найчарівніший час в році, коли всі поринають в атмосферу дива і дарують собі та своїм близьким незабутню казку. Таку казку подарували вихованці та учні Грушівського НВК своїм рідним та близьким.

29 грудня учні 1-9 класів Грушівського НВК відсвяткували Старий Новий рік. Немов справжня казка завітала до нашого закладу. Дивовижний та чудовий світ постав на наших очах: королева Зима, феї, Білосніжка, Попелюшка, Червона Шапочка, принцеси, звірята та інші казкові персонажі вітали всіх присутніх з новорічними святами. Приємним сюрпризом для всіх діточок, стала поява Королеви Зими, Діда Мороза, Снігуроньки та Нового 2016 року, які запалили тепло новорічних свят у серцях кожного учня.

Новорічні свята - це чудовий спосіб проявити свої акторські здібності. Учні нашого закладу продемонстрували свої здібності через інсценізацію наступних п’єс та казок: «Казкові персонажі» (2 клас), «Зимова казка» (3 клас), «Пори року» (4 клас), «Видатні всесвітні пари» (5 клас), «Три пастухи» (6 клас), «Трішечки гумору» (7 клас), «Як лисиця перехитрила ведмедя» - п’єса на сучасний лад (8-9 класи).

Школярі 1-го класу «посипали» гостей привітаннями та чарівними словами, продемонстрували своє вміння колядувати та щедрувати, співати та декламувати вірші.

Казкові герої завітали до нас через талант учнів 2-го класу.

Насиченим та цікавим став прихід видатних всесвітніх постатей історії та літератури, представлені учнями 5-го класу, а саме: Скарлет О’хари та Ретта Батлера, Клеопатри та Юлія Цезаря, Султана Ахмета та Кесем- султан, Наполеона Бонапарта та Анжеліки маркізи ангелів, Фет-Фрумоса та Іляни Косинзяни, які своїми танцями створили атмосферу стародавніх часів та розказали про своє життя та подвиги у віршованій формі. Кожен персонаж побажав даній країні, тобто Україні, всіх земних благ та поділився різними секретами зі свого життєвого шляху. Внучки Діда Мороза разом з даними всесвітніми героями привітали присутніх з наступаючими святами та побажали миру в серцях, сім’ях та країні.

Атмосферу Різдва створили для нас учні 6-го класу через інсценізацію п’єси «Три пастухи». Талант акторів не полишив наших школярів, вони дуже добре справилися зі своїми ролями.

Присутнім підняли настрій учні 7-го класу через презентацію деяких життєвих гумористичних моментів.

Учні 8-го та 9-го класу здивували всіх цікавою п’єсою на сучасний лад «Як лисиця перехитрила ведмедя», у формі судового засідання.

Найменші вихованці нашого закладу, тобто дошкільнята теж відсвяткували Старий Новий рік. Свято також відбулося 29 грудня та проходило у декілька етапів.

Вихованці молодшої групи «Сонечко» продемонстрували гостям: хоровод, щедрівки, колядки, танці, пісні та інсценізацію сценки «Зимова феєрія».

Цікаво нас порадували вихованці старшої групи «Веселка». Вони продемонстрували свій талант в інтерпретації пісень, колядок, щедрівок, декламуванні віршів та інсценізації казок «Ріпка» та «Млин».

Ялинка, подарунки, веселий сміх дітей, блискучі яскраві вогники — усе це робить новорічні свята найпрекраснішими та незабутніми для всіх.

                                                                                       

Здоров’я, щастя вам усім,

Веселощів і сміху.

Хай Новий рік до вас іде

І принесе лиш втіху.

 

ЗДВР                                                                                    Зінкевич Д. В.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 654 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024