Середа, 24.04.2024, 02:21















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Листопад » 10 » Презентація досвіду роботи педагогів дошкілля Глибоччини
14:22
Презентація досвіду роботи педагогів дошкілля Глибоччини

    Співпраця з ІППО ЧО-дієва форма обміну педагогічним досвідом. Слухачі курсів при обласному інституті - часті гості методцентру управління освіти Глибоцької РДА.

8 листопада на базі кращих ДНЗ району проходила практика слухачів курсів підвищення кваліфікації при ІППО ЧО - завідуючих ДНЗ області. Керівник практики-завідувач НМЦ менеджменту освіти ІППО ЧО Наталя Куриш обрала для практичної роботи досвід РМЦ, Петричанського НВК, Коровійського ДНЗ, Просіцького ДНЗ з інноваційної діяльності в плануванні, організації освітньо-виховного простору та проектній діяльності в дошкільному навчальному закладі.

План роботи курсів на базі району було розроблено та затверджено в РМЦ. Так гості району мали змогу оглянути сучасну добудову на дві додаткові групи Коровійського ДНЗ.Керівник закладу ЛукреціяКіндрачукпредставила заклад, як інноваційний динамічний простір, що оптимізує розвивальний потенціал дітей. Це великі, затишні ігрові кімнати,просторі спальні, сучасний медичний кабінет та кабінет завідувача. Для забезпеченнядітямздорових умов перебування на свіжомуповітрі, облаштовані ігрові та спортивний майданчики.

В Просіцькому ДНЗ завідувач АурікаГолунга презентувала досвід закладу з екологічного виховання. Розвивальне середовище цього закладу - це зовнішня краса, позитивна емоційна атмосфера, аура творчості.

Наступний візит був до Петричанського НВК. Екскурсію-огляд закладом провела директор Петричанського НВК Марія Катренюк.

Продовження роботи відбулося у методичному центрі. Олеся Намака, завідувач РМЦ управління освіти Глибоцької РДА, радо зустріла слухачів курсів та провела цікаву екскурсію-презентацію районним методичним центром та на голосила, що РМЦ – районна школа для педагогів.

Наступним питанням була презентація Марії Катренюк, директора НВК, щодо проектної діяльністі, якефективної форми роботи щодо зростання професійної майстерності педагогів закладу.Слухачі мали змогу ознайомитись з матеріалами проектів НВК, які були представлені на виставці.

Методист РМЦ Лариса Петрик та Марія Катренюк (керівник Школи молодого керівника ДНЗ) презентували фрагмент засідання районної Школи молодого керівника ДНЗ на тему: «Інноваційні підходи до системи планування роботи дошкільного навчального закладу».

Методичний центр управління освіти Глибоцької РДА охоче пропагує досвід роботи кращих методистів, педагогів, керівників навчальних закладів району та готовий розширювати рамки співпраці, наводити методичні мости з колегами для підвищення якості освіти у процесі розбудови Нової Української Школи.

Переглядів: 492 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024