Четвер, 28.03.2024, 23:38















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Квітень » 7 » Семінар вчителів початкових класів
10:42
Семінар вчителів початкових класів

   3 квітня природа здивувала всіх віхолою зі снігом. А у теплому затишному класі  по–весняному світло і душевно.  Вчитель початкових класів Червонодібровського НВК Одайська Оксана Дмитрівна запросила до себе колег – учасників районного семінару вчителів початкових класів ( класоводів 3  класів).

Нетрадиційний урок трудового навчання «Творча майстерня» був присвячений традиціям та символізму українського писанкарства. Одайська О.Д. ознайомила своїх вихованців – третьокласників та гостей з новими техніками створення  писанки-оберегу,  зокрема запропонувала дітям розписати медові пряники айсингом ( білковою глазур`ю ). Діти дали волю своїй фантазії і під керівництвом вчителя створили неповторні композиції, у яких переплелись традиційні мотиви та індивідуальний погляд кожного маленького майстра на Великодню символіку.

Свої пряники – сувеніри учні вирішили передати воїнам добровольчого батальйону, який захищає незалежність України на підступах до Донецького аеропорту у с. Піски.

 Присутні на уроці переглянули трейлер документального фільму « Добровольці Божої чоти» - тисни тут! . Одним із героїчних захисників рідної землі , героєм фільму є наш земляк Чоботар Валерій Георгійович – мужній козак Гатило. Нікого не залишили байдужими слова Валерія про «дерево української нації», яке зростає на крові наших хлопців, що віддають тіло й душу за нашу свободу.

Подарунки до Великодня від школярів передасть добровольцям рідний брат Чоботаря В.Г. – Володимир – молодий поет, волонтер, людина з активною життєвою позицією. Прозвучали у авторському виконанні вірші «Горджуся тим, що я є українець», «Братові», «Українка».

У програмі семінару відбулася зустріч гостей – вчителів Глибоччини з художницею – дизайнером , керівником  гуртків при обласному будинку творчості дітей та юнацтва Тимчук Оленою В`ячеславівною. Майстриня провела для присутніх майстер-клас з виготовлення писанок способом традиційного розпису воском та у техніці декупаж. У класній кімнаті розгорнулася виставка робіт художниці та її учнів-гуртківців.

 Районний семінар вчителів початкових класів відбувся у творчій атмосфері.

Учасники зустрічі взяли з собою настрій творчості, натхнення до праці , бажання плекати молоді паростки української нації.

          Заступник директора з навчально-виховної роботи Червонодібровського НВК Цимбаліста А.З.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 657 | Додав: Ulia_RMC | Теги: Семінар вчителів початкових класів | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024