Четвер, 18.04.2024, 07:05















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Листопад » 2 » Тиждень фахової майстерності вчителів початкових класів
15:01
Тиждень фахової майстерності вчителів початкових класів

   Традиційно під час осінніх канікул проводиться тиждень фахової педагогічної майстерності вчителів початкових класів ЗНЗ району . З 30 жовтня по 02 листопада у професійному колі успішно працювали вчителі 1–4 класів з проблем: «Сучасний урок -основа ефективної та якісної освіти. Основні вимоги до сучасного уроку», «Самоаналіз уроку як невід’ємна складова педагогічної майстерності вчителя», : «Інтеграція навчального процесу, як сучасно-освітня технологія» .

Методисти РМЦ Микитюк Т. О. та Леонтій Е. М. зауважили, що з уроку починається навчально-виховний процес, уроком він і закінчується. Усе інше відіграє хоча й важливу, але допоміжну роль, доповнюючи й розвиваючи все те, що закладається на уроках. « Кожний новий урок – це сходинка в знаннях і розвитку учня, новий внесок у формування його розумової й моральної культури, у розвиток ключових і предметних компетентностей.Урок – не самоціль. Це інструмент виховання й розвитку, формування компетентної життєтворчої особистості. І якщо ми хочемо перевести навчання в режим розвитку, ми повинні досконало опанувати цим інструментом, навчитися більш раціонально його використовувати, досконало освоїти керування ним.»

Робота Тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів - це вернісаж педагогічних сюжетів, де вчителі Оленюк В. О.( Грушівський НВК), Савчук Л. Т.( Тереблеченська ЗОШ), Божеску А. Ч.( Карапчівський ліцей), Петрович Т. Р. (Опришенська ЗОШ), Мігуца М. І. (Кам’янська ЗОШ), Воробець В. І. (Кам’янська ЗОШ),Крецу М. П. ( Коро-війська ЗОШ), керівник МО-Усата О. В.( Коровійська ЗОШ) презентували проекти «Сучасний урок - основа ефективної та якісної освіти. Основні вимоги до сучасного уроку» та «Самоаналіз уроку як невід’ємна складова педагогічної майстерності вчителя».

Тему«Інтеграція навчального процесу, як сучасно-освітня технологія» презентували:керівник МО – Білійчук А. І. (Кам’янська ЗОШ), Цуркан І. Г. (Глибоцька гімназія), Дещук М. П. ( Новововчинецька ЗОШ), Шапка О. І. (Йорданештська ЗОШ№1) .

На високому методичному рівні продемонстровано інтегровані прис-тендові уроки вчителями Царик М. М. (Глибоцька гімназія), ( Оленюк В. О. ( Грушівський НВК), Калинюк О. М. (Михайлівський НВК), Косован Ю. М. (Багринівська ЗОШ), Топало Н. В.( Старововчинецький ліцей),Унгурян М. І. (Нижньосинівецька ЗОШ),Каменюк С. І. ( Старововчинецький ліцей),Цугуй Р. В.(Купський НВК №1).

Майстер-класи проводили вчителі: Гушу А. В. (Нижньосинівецька ЗОШ) та Крайської Д. Г.( Глибоцька гімназія).

З оглядом новин фахової преси, навчально-методичної фахової літератури та інтернет -ресурсів ознайомили : Зубаль Н.М.(Валякузьмінська ЗОШ),Козак І.М.( Нововчинецький НВК),Городник М. В. (Корчівецька ЗОШ),та керівник МО-Остафійчук О. К.(( Глибоцька гімназія).

З упевненістю можна стверджувати, що більшість педагогів на високому рівні володіють сучасними освітніми методиками і технологіями, активно використовують і поширюють їх у професійному середовищі.

Таким чином, кожен вчитель початкових класів протягом Тижня майстерності мав змогу поспілкуватись з колегами, методистами та збагатитися новими ідеями.

Переглядів: 499 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024